Ogród w lasku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród w lasku

Post »

Ja też jakoś nie koniecznie wierzę, że mrozów już nie będzie. Dokładnie tak samo było w roku ubiegłym. Długo cieplutko, a w lutym -30 brrrrr.... Czekam co tam nowego wymyślisz na wiosnę, będzie co pooglądać.
Nie mniej jednak siedząc na FO jakoś szybciej mija czas zimowy
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Aniu, pozdrawiam noworocznie życząc wyjątkowego sezonu w naszych ogrodach :)
Będę kibicować Twoim planom!
Pozdrawiam ciepło,
A
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Aniu już coraz bardziej zaczynam Cię lubić :uszy Jako że coś tam o modzie wiem, to też trochę przesiaduje w centrach z odzieżą, ale mnie stamtąd nie wypraszają, a już raz z centrum ogrodniczego zostałem wyproszony, bo musieli zamykać niestety :( Tutaj wszyscy oczekują na wiosnę, albo na powrót ziomy, aby nam coś czasami nie wymarzło. Niestety do wiosny jakieś 65 dni, więc jeszcze trochę będziemy musieli czekać ze zniecierpliwieniem.
Czytałem, że nie lubisz POP-u, więc jakiej muzyki słuchasz? kto jest twoim ulubionym wykonawcą?
Jako że ja jestem też tancerzem, to słucham wszystkiego po trochę ;:215
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

lulka- no właśnie, z mrozami nam raczej nie popuści. Chyba, że zamiast mrozów będą śnieżyce... Co lepsze? Dla mnie absolutnie nic z tych rzeczy ;:133 Ja też nie mogę się doczekać przynajmniej ferii (a mam w pierwszym terminie, więc na szczęście całkiem niedługo) żebym już mogła zacząć coś robić w związku z nową rabatą i innymi moimi pomysłami. Nienawidzę takiego rozkojarzenia, a teraz nic mi się nie chce.... Jedynie przeglądać FO :lol:

aguniada- dziękuję! ;:196

przemo1669- to nie jest tak, że nie lubię pop-u. Jedynie nie każdego, ale lubię. Na przykład zespół polski Varius Manx gra pop (no i też rock ale mniejsza z tym), a ich przecież ubóstwiam! Oczywiście za czasów Anity Lipnickiej byli najlepsi, ale teraz też im niczego nie brakuje. A tak na ogół słucham "trochę cięższej" muzyki, czyli metalu symfonicznego, metalu, rocka i bluesa. Słucham włściwie wszystkiego oprócz regge, rapu i techno (choć właściwie słyszę rap na codzień- jeśli tak to mogę zaliczyć? ;:120 ) Moim ulubionym wykonawcą jest Within Temptation i Nightwish (ale także Scorpions, Varius Manxs, Metallica i Gary Moore) bez rozdrabniania się :wink:

Na przykład posłuchaj tego: http://www.youtube.com/watch?v=Okcgtt2d5oE
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj "metalowa" dziewczynko ;:167 U mnie do mycia okien, aby robota szła lepiej i szybciej z głośników dobywają się dźwięki Sepultury, ulubiona płyta Chaos A.D i Roots!
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

A Rammstein słuchałaś kiedyś? ;:oj
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu ja tam słucham wszystkiego, przy czym można tańczyć, ale najbardziej lubię Hip-hop i POP, jednak i tak najbardziej lubię hiszpańskie utwory .
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Post »

No i spotkałam nie tylko fanów na zielono ale i takich co słuchają mojej ulubionej muzyki,uwielbiam Rammstein ,metalika oraz Nightwish a do tego Gregorianie i muzyka celtycka.
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

smirka Rammstein najlepszy :wink: Też słuchasz wcale nie mają takich ciężkich kawałków ;:138
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Lukrecja- no no, widać grzeczne dziewczyniki lubią mocniejszą muzykę ;:172 Nie wiedziałam, że Ty tak szalejesz. Sepultura gra hmmm, bardzo mocno, ale mi się podoba. :lol: Refuse- Resist jest świetne! ;:333

Rewi- nie, ale obiecuję się zapoznać z tym zespołem. Bardzo mi się spodobała piosenka Engel. Jak dotąd z niemieckich zespołów słucham jedynie Scorpionsów (ale oni śpiewają po angielsku) i uwielbiam ich! ;:167

przemo1669- no wiadome, tancerz to tancerz. A tańczysz jakieś towarzyskie tańce? (dawniej miałam obsesję na punkcie tańca i bardzo chciałam tańczyć towarzystkie, ale wszystko się rozpłynęło)

smirka- bratnia duszo! ;:168 Ja mam podobnie. Najczęściej słucham, dziwnej- przynajmniej tak to oceniają inni- muzyki. Pewnie dlatego tak twierdzą, bo jest mniej znana i popularna. Ja tam nie idę w stronę popularności, ale właśnego gustu.
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

hi hi -dostałam od Mikołaja bilety na koncert Gregorian ;:215
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu towarzyskie też umiem tańczyć, jednak chodzę do szkoły, w której tańczy się Street dance. Można powiedzieć, że moją specjalnością jest Hip-Hop :D
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

O znowu dyskusja zeszła na tory muzyczne! Pozdrawiam wszystkich fanów cięższego brzmienia :wit ! To też moja ulubiona muza :D , ale o tym już kiedyś pisałam...
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

No to widzę, że połowa forum nagle słucha ciężkich brzmień! Hahaha :;230 Ale ja się oczywiście cieszę bardzo :tan
A jeśli chodzi o taniec, to ja niestety mam z nim mało do czynienia (niestety lub na szczęście), ale z nich najbardziej lubię towarzyskie.
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Słucham takich gatunków jak electro, metal, dubstep i wszelakie remix'y ;:108
Mogę polecić kilka fajnych zespołów Rammstein, Skrillex, Nero, Felguk, the bloody Beetroots- najlepsi ;:138
Ogród rewii cz.III !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”