Straciłam rachubę! Ile to do wiosny?
 Straciłam rachubę! Ile to do wiosny?  Myślę, że ..........68 czy 69?
  Myślę, że ..........68 czy 69?Policzyłam i jest 68 dni

Nie palę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straciłam rachubę! Ile to do wiosny?
 Straciłam rachubę! Ile to do wiosny?  Myślę, że ..........68 czy 69?
  Myślę, że ..........68 czy 69? 

za niepalenie. Trzymam
 za niepalenie. Trzymam  za wytrwanie.
 za wytrwanie.
 Marylko, dopiero 2 dni, a ja już uważam się za bahatera
 Marylko, dopiero 2 dni, a ja już uważam się za bahatera  Żarłam te faje i nie używałam mózgu!!! Koniec z nimi!! Fe, a kysz!!!! Mateńko, pozwól mi wytrzymać!! Marylko, mocno trzymaj
  Żarłam te faje i nie używałam mózgu!!! Koniec z nimi!! Fe, a kysz!!!! Mateńko, pozwól mi wytrzymać!! Marylko, mocno trzymaj 

oby Ci sie udało
  oby Ci sie udało  

Stasiu, zacięłam się strasznie. Jeszcze muszę samochód wyszorować, bo śmierdzą te papirochy. Zły to czas, bo w domu nie ma co robić.  Na razie nie biorę tabletek, ale mam w pogotowiu. Dziś nie byłam nawet na dworzu. Śpię dużo. Apetyt w miarę normalny. Najgorzej przy kawie brakuje. Można z kawy też zrezygnować
 Stasiu, zacięłam się strasznie. Jeszcze muszę samochód wyszorować, bo śmierdzą te papirochy. Zły to czas, bo w domu nie ma co robić.  Na razie nie biorę tabletek, ale mam w pogotowiu. Dziś nie byłam nawet na dworzu. Śpię dużo. Apetyt w miarę normalny. Najgorzej przy kawie brakuje. Można z kawy też zrezygnować  Teraz to tyranie na ogródku by się przydało.
 Teraz to tyranie na ogródku by się przydało. 

Anuś, Marysia sprawuje się pięknie, A Fryderyka nie znam
 Anuś, Marysia sprawuje się pięknie, A Fryderyka nie znam 

.No to jednak spełniłaś to co zapowiadałaś w starym roku .Musiałabym do Ciebie dołączyć
 .No to jednak spełniłaś to co zapowiadałaś w starym roku .Musiałabym do Ciebie dołączyć   .Marek też rzucił ciekawe komu  z Was sie uda
 .Marek też rzucił ciekawe komu  z Was sie uda  

kup gumę lub co innego , kup plastęlinę do kulania w ręce aby nie ciągło lub szydełko...
  kup gumę lub co innego , kup plastęlinę do kulania w ręce aby nie ciągło lub szydełko...

trzymam kciuki, żeby się udało . Ale mam nadzieję, że dasz radę
 trzymam kciuki, żeby się udało . Ale mam nadzieję, że dasz radę  

nie daj się nałogowi , ja na razie się daję
 nie daj się nałogowi , ja na razie się daję