Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Przyłączam się w bólu do "ludu pracującego miast i wsi" - rany jak cięzko jest zacząć pracować po tych świętach... :;230
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguniu, pozdrawiam noworocznie znad klawiatury w pracy. A w ogrodzie już by się chciało pracować.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguniu witaj w pierwszy pracujący dzień w nowym roku ;:196 Ależ ciężko znów wejść w obowiązki..... dla mnie dziś problemem było ranne wstanie i wyprawienie dziewczyn do szkoły..... takie błogie lenistwo ogarnęło po tych wolnych dniach..... późne chodzenie do łóżeczka, późne wstawanie..... tak było miło 8-) :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Agusia pogodowo u mnie tak samo...buro i ponuro, na dodatek gardło mi szwankuje i wnerwia mnie to...jak ja nie lubie chorowac ;:145 A pamietam jak byłam dzieckiem to lubiłam byc chora...tato skakał koło mnie na paluszkach i spełniał wszystkie zachcianki ;:173
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

:wit Agu :!:
Niech najlepszy dzień w Starym Roku będzie najgorszym w Nowym :!:
Siedzę sobie nad prezentem noworocznym pt. " 650 najpiękniejszych" wiadomo - róż ;:oj i mrówki mi w brzuchu buszują ;:224 .
A w Pasadenie Nowy Rok witają paradą róż ;:oj. I gdzie tu sprawiedliwość ;:174 :?:

Pozdrowienia współczujące ludowi pracy - Jagoda
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jagi, Pasadena kojarzy mi się cudownie - raz z paradą róż (nawet we wczorajszym wieczornym filmie o Pszczołach była o niej scena ;-)), dwa z niezapomnianym koncertem Depeche Mode! :)
Za piękne życzenia dziękuję i je całkowicie odwzajemniam! 2012 nie był dla nas dobry pod róznymi względami, ale co do 2013 mam bardzo dobre przeczucia - niech się nam ziszczą! Cudnego roku w życiu i ogrodzie, Jagi ;:196
Doris, zdrowiej kochana! Ja jestem bardzo trudnym pacjentem - nie cierpię chorować, nie znoszę brać leków, do tego stopnia że kończę antybiotyk nie wtedy gdy powinnam, tylko wówczas gdy czuję pierwsze symptomy poprawy. Wiem, idiotyczne! Pogodowo u nas szarzyzna, ziewam i nic mi się nie chce, chociaż o dziwo w fabryce coś tam podgoniłąm. Dobrego!
Aga, pobudka dziś o 5:30 była koszmarem... mogłam co prawda wstać później, ale jako idealna PaniM swojego PanaM, wstałam rzeczonemu zrobić kawę na drogę ;-) Dziecko też chodziło strute - co to w ogóle za pomysły, żeby tak od razu po Nowym Roku wrzucać wyższy bieg!? Powinno się powoli, bez zbędnych nerwowych ruchów, wkroczyć w kierat dnia codziennego gdzieś w połowie stycznia. Udanego mimo wszystko dnia, trochę zazdroszczę że jesteś w domu! (czy może nie?).
Marzko, serdecznie pozdrawiam i podobnie jak Ty, przebieram nogami do pracy w ogrodzie...
Ave, moja droga, Ty też wyrabiasz normę? O 300% nie ma dziś mowy ;-) Dobrego 2013!
Grażynko, pozdrowienia odwzajemniam, melduję że bieżnia i dieta na swoim miejscu (czyli w ruchu) i zapytowywuję, jak się czujesz? ;:168

CDN...
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Radości z życia , spełnienia marzeń a co najważniejsze duuużo zdrówka ;:196
Jednostka z ludu leniuchującego pozdrawia tych pracujących ;:304
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

aguniada pisze: Aga..... Udanego mimo wszystko dnia, trochę zazdroszczę że jesteś w domu! (czy może nie?).
Aguniu tak jestem w domku, od końca lutego już nie pracuję, jeszcze troszkę i będzie roczek.....a o powodach zaraz napiszę Ci na PW ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś jest już ok więc mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia wpadnę w swój rytm ćwiczeniowy :lol: Dla bezpieczeństwa do końca tygodnia odpoczywam :wit
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---

Post »

Grażko, cieszę się! Zdrowiej :)
Agusiu, czekam zatem na PW :)
Elu, najlepszego w Nowym Roku, pod każdym względem! Jednostka leniuchująca powinna dla dobra sprawy pozostawić fakt leniuchowania dla siebie ;-))
Asiu, wciąż myślę z kim pomyliłam ten opis LdV :) Wybacz moje roztargnienie! Napiszę więcej wieczorem u Ciebie.
Aniu, ja też podtrzymuję głowę kolejną kawą - niestety nie działa! Pan Marek, to polecany sprzedawca bylin z all, wpisz w wyszukiwarkę podstolecmarek i wszystko Ci się wyjaśni :)
Marysiu, bardzo dziękuję że pamiętałaś o uciśnionej w fabryce koleżance i przybiegłaś z kawą w charakterystycznej dla siebie filiżance ;:167 Na szczęście już po 12ej, a więc z górki.
Lesiu, jeśli myślisz o diecie, to klopsa można odchudzić pozbawiając go francuskiego ciasta i dodając więcej indyka do mieszanki... Będzie co prawda bardziej suchy, ale za to świetnie się sprawdzi jako dodatek do ciemnego pieczywa, na zimno. Mówisz, że na przekór szarości za oknem, zapraszasz do szafy purpury? Wezmę to pod uwagę wybierając się na jakąś miłą wyprzedaż :) Miłego i szczęśliwego!
Aga, jak mija czas w fabryce? U mnie jeszcze cicho i spokojnie, ale czasu na nudę nie mam. Zazdroszczę bardzo krótkiego tygodnia! :) Miałaś świetny pomysł z tym urlopem w piątek :)
Feluś, jak płynie życie? Widzę, że też w pionie trzyma Cię myśl o rychłym weekendzie... muszę przyznać, że rozleniwiłam się maksymalnie... Jeśli chodzi o trawnik, to jeszcze zobaczysz jak to wyjdzie w praniu, natomiast Twoją myśl o czynności darcia darni jako pociągającej muszę chyba jakoś ukryć, bo jak przeczyta ją PanM to go telepnie! :D
Ewuś, ja też chcę domówić piwonie, ale nie widziałam ich jeszcze u Pana P. w ofercie?
Pat, jak samopoczucie Twoje i dzieciastych?
Małgosiu, piszę niżej u Majeczki, co zamówiłam :)
Majeczko, witam noworocznie, pozdrawiam i melduję, że poza różami zamówiłam u Pana Podstolca 15 bodziszków i piękną świecznicę Brunette nad oczko :)
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

No, kochana, widzę, że obie w naszych fabrykach nie możemy się powstrzymać przed wejściem na FO!
Ja tymczasem pragnę powstrzymać się od tycia i przechodzę na dietę rozdzielną. A nawet już przeszłam. ;:306
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Szalenie ;:223 jak ja lubię to szaleństwo dotyczące zakończenia roku :twisted: a ja u Ciebie :?:
Urlop w piątek ;:333 to jest to ;:333
x-ag-a
---

Post »

Napiszesz szczegóły, Gosiu?
Ja zamierzam odstawić wszystko co z białej mąki, słodycze, a skupić się na warzywach, rybach, chudym nabiale i białym mięsie. Co już robię zresztą... dzisiaj ledwie zapięłam spodnie... bieżnia wieczorem plus hantle.
Aga, nie szalej za bardzo! ;-) U mnie jeszcze spokój, więc mogę metodycznie podejść do pracy...
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nie da się kochana nie szaleć....od rano milion tel i sterty sprawozdawczych papierów ;:223
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Majeczko, witam noworocznie, pozdrawiam i melduję, że poza różami zamówiłam u Pana Podstolca 15 bodziszków i piękną świecznicę Brunette nad oczko :)

Świecznica, muszę poczytać o tej roślince. Jak mam znaleźć tego miłego pana, wszyscy rozprawiają o nim :;230
Bodziszki są wyjątkowo śliczne ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”