Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Przyłączam się w bólu do "ludu pracującego miast i wsi" - rany jak cięzko jest zacząć pracować po tych świętach... 

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu, pozdrawiam noworocznie znad klawiatury w pracy. A w ogrodzie już by się chciało pracować.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguniu witaj w pierwszy pracujący dzień w nowym roku
Ależ ciężko znów wejść w obowiązki..... dla mnie dziś problemem było ranne wstanie i wyprawienie dziewczyn do szkoły..... takie błogie lenistwo ogarnęło po tych wolnych dniach..... późne chodzenie do łóżeczka, późne wstawanie..... tak było miło

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Agusia pogodowo u mnie tak samo...buro i ponuro, na dodatek gardło mi szwankuje i wnerwia mnie to...jak ja nie lubie chorowac
A pamietam jak byłam dzieckiem to lubiłam byc chora...tato skakał koło mnie na paluszkach i spełniał wszystkie zachcianki 

-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Niech najlepszy dzień w Starym Roku będzie najgorszym w Nowym

Siedzę sobie nad prezentem noworocznym pt. " 650 najpiękniejszych" wiadomo - róż

A w Pasadenie Nowy Rok witają paradą róż

Pozdrowienia współczujące ludowi pracy - Jagoda
Jagi, Pasadena kojarzy mi się cudownie - raz z paradą róż (nawet we wczorajszym wieczornym filmie o Pszczołach była o niej scena ;-)), dwa z niezapomnianym koncertem Depeche Mode! 
Za piękne życzenia dziękuję i je całkowicie odwzajemniam! 2012 nie był dla nas dobry pod róznymi względami, ale co do 2013 mam bardzo dobre przeczucia - niech się nam ziszczą! Cudnego roku w życiu i ogrodzie, Jagi
Doris, zdrowiej kochana! Ja jestem bardzo trudnym pacjentem - nie cierpię chorować, nie znoszę brać leków, do tego stopnia że kończę antybiotyk nie wtedy gdy powinnam, tylko wówczas gdy czuję pierwsze symptomy poprawy. Wiem, idiotyczne! Pogodowo u nas szarzyzna, ziewam i nic mi się nie chce, chociaż o dziwo w fabryce coś tam podgoniłąm. Dobrego!
Aga, pobudka dziś o 5:30 była koszmarem... mogłam co prawda wstać później, ale jako idealna PaniM swojego PanaM, wstałam rzeczonemu zrobić kawę na drogę ;-) Dziecko też chodziło strute - co to w ogóle za pomysły, żeby tak od razu po Nowym Roku wrzucać wyższy bieg!? Powinno się powoli, bez zbędnych nerwowych ruchów, wkroczyć w kierat dnia codziennego gdzieś w połowie stycznia. Udanego mimo wszystko dnia, trochę zazdroszczę że jesteś w domu! (czy może nie?).
Marzko, serdecznie pozdrawiam i podobnie jak Ty, przebieram nogami do pracy w ogrodzie...
Ave, moja droga, Ty też wyrabiasz normę? O 300% nie ma dziś mowy ;-) Dobrego 2013!
Grażynko, pozdrowienia odwzajemniam, melduję że bieżnia i dieta na swoim miejscu (czyli w ruchu) i zapytowywuję, jak się czujesz?
CDN...

Za piękne życzenia dziękuję i je całkowicie odwzajemniam! 2012 nie był dla nas dobry pod róznymi względami, ale co do 2013 mam bardzo dobre przeczucia - niech się nam ziszczą! Cudnego roku w życiu i ogrodzie, Jagi

Doris, zdrowiej kochana! Ja jestem bardzo trudnym pacjentem - nie cierpię chorować, nie znoszę brać leków, do tego stopnia że kończę antybiotyk nie wtedy gdy powinnam, tylko wówczas gdy czuję pierwsze symptomy poprawy. Wiem, idiotyczne! Pogodowo u nas szarzyzna, ziewam i nic mi się nie chce, chociaż o dziwo w fabryce coś tam podgoniłąm. Dobrego!
Aga, pobudka dziś o 5:30 była koszmarem... mogłam co prawda wstać później, ale jako idealna PaniM swojego PanaM, wstałam rzeczonemu zrobić kawę na drogę ;-) Dziecko też chodziło strute - co to w ogóle za pomysły, żeby tak od razu po Nowym Roku wrzucać wyższy bieg!? Powinno się powoli, bez zbędnych nerwowych ruchów, wkroczyć w kierat dnia codziennego gdzieś w połowie stycznia. Udanego mimo wszystko dnia, trochę zazdroszczę że jesteś w domu! (czy może nie?).
Marzko, serdecznie pozdrawiam i podobnie jak Ty, przebieram nogami do pracy w ogrodzie...
Ave, moja droga, Ty też wyrabiasz normę? O 300% nie ma dziś mowy ;-) Dobrego 2013!
Grażynko, pozdrowienia odwzajemniam, melduję że bieżnia i dieta na swoim miejscu (czyli w ruchu) i zapytowywuję, jak się czujesz?

CDN...
Radości z życia , spełnienia marzeń a co najważniejsze duuużo zdrówka
Jednostka z ludu leniuchującego pozdrawia tych pracujących

Jednostka z ludu leniuchującego pozdrawia tych pracujących

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguniu tak jestem w domku, od końca lutego już nie pracuję, jeszcze troszkę i będzie roczek.....a o powodach zaraz napiszę Ci na PWaguniada pisze: Aga..... Udanego mimo wszystko dnia, trochę zazdroszczę że jesteś w domu! (czy może nie?).

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś jest już ok więc mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia wpadnę w swój rytm ćwiczeniowy
Dla bezpieczeństwa do końca tygodnia odpoczywam 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Grażko, cieszę się! Zdrowiej 
Agusiu, czekam zatem na PW
Elu, najlepszego w Nowym Roku, pod każdym względem! Jednostka leniuchująca powinna dla dobra sprawy pozostawić fakt leniuchowania dla siebie ;-))
Asiu, wciąż myślę z kim pomyliłam ten opis LdV
Wybacz moje roztargnienie! Napiszę więcej wieczorem u Ciebie.
Aniu, ja też podtrzymuję głowę kolejną kawą - niestety nie działa! Pan Marek, to polecany sprzedawca bylin z all, wpisz w wyszukiwarkę podstolecmarek i wszystko Ci się wyjaśni
Marysiu, bardzo dziękuję że pamiętałaś o uciśnionej w fabryce koleżance i przybiegłaś z kawą w charakterystycznej dla siebie filiżance
Na szczęście już po 12ej, a więc z górki.
Lesiu, jeśli myślisz o diecie, to klopsa można odchudzić pozbawiając go francuskiego ciasta i dodając więcej indyka do mieszanki... Będzie co prawda bardziej suchy, ale za to świetnie się sprawdzi jako dodatek do ciemnego pieczywa, na zimno. Mówisz, że na przekór szarości za oknem, zapraszasz do szafy purpury? Wezmę to pod uwagę wybierając się na jakąś miłą wyprzedaż
Miłego i szczęśliwego!
Aga, jak mija czas w fabryce? U mnie jeszcze cicho i spokojnie, ale czasu na nudę nie mam. Zazdroszczę bardzo krótkiego tygodnia!
Miałaś świetny pomysł z tym urlopem w piątek 
Feluś, jak płynie życie? Widzę, że też w pionie trzyma Cię myśl o rychłym weekendzie... muszę przyznać, że rozleniwiłam się maksymalnie... Jeśli chodzi o trawnik, to jeszcze zobaczysz jak to wyjdzie w praniu, natomiast Twoją myśl o czynności darcia darni jako pociągającej muszę chyba jakoś ukryć, bo jak przeczyta ją PanM to go telepnie!
Ewuś, ja też chcę domówić piwonie, ale nie widziałam ich jeszcze u Pana P. w ofercie?
Pat, jak samopoczucie Twoje i dzieciastych?
Małgosiu, piszę niżej u Majeczki, co zamówiłam
Majeczko, witam noworocznie, pozdrawiam i melduję, że poza różami zamówiłam u Pana Podstolca 15 bodziszków i piękną świecznicę Brunette nad oczko

Agusiu, czekam zatem na PW

Elu, najlepszego w Nowym Roku, pod każdym względem! Jednostka leniuchująca powinna dla dobra sprawy pozostawić fakt leniuchowania dla siebie ;-))
Asiu, wciąż myślę z kim pomyliłam ten opis LdV

Aniu, ja też podtrzymuję głowę kolejną kawą - niestety nie działa! Pan Marek, to polecany sprzedawca bylin z all, wpisz w wyszukiwarkę podstolecmarek i wszystko Ci się wyjaśni

Marysiu, bardzo dziękuję że pamiętałaś o uciśnionej w fabryce koleżance i przybiegłaś z kawą w charakterystycznej dla siebie filiżance

Lesiu, jeśli myślisz o diecie, to klopsa można odchudzić pozbawiając go francuskiego ciasta i dodając więcej indyka do mieszanki... Będzie co prawda bardziej suchy, ale za to świetnie się sprawdzi jako dodatek do ciemnego pieczywa, na zimno. Mówisz, że na przekór szarości za oknem, zapraszasz do szafy purpury? Wezmę to pod uwagę wybierając się na jakąś miłą wyprzedaż

Aga, jak mija czas w fabryce? U mnie jeszcze cicho i spokojnie, ale czasu na nudę nie mam. Zazdroszczę bardzo krótkiego tygodnia!

Feluś, jak płynie życie? Widzę, że też w pionie trzyma Cię myśl o rychłym weekendzie... muszę przyznać, że rozleniwiłam się maksymalnie... Jeśli chodzi o trawnik, to jeszcze zobaczysz jak to wyjdzie w praniu, natomiast Twoją myśl o czynności darcia darni jako pociągającej muszę chyba jakoś ukryć, bo jak przeczyta ją PanM to go telepnie!

Ewuś, ja też chcę domówić piwonie, ale nie widziałam ich jeszcze u Pana P. w ofercie?
Pat, jak samopoczucie Twoje i dzieciastych?
Małgosiu, piszę niżej u Majeczki, co zamówiłam

Majeczko, witam noworocznie, pozdrawiam i melduję, że poza różami zamówiłam u Pana Podstolca 15 bodziszków i piękną świecznicę Brunette nad oczko

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, kochana, widzę, że obie w naszych fabrykach nie możemy się powstrzymać przed wejściem na FO!
Ja tymczasem pragnę powstrzymać się od tycia i przechodzę na dietę rozdzielną. A nawet już przeszłam.
Ja tymczasem pragnę powstrzymać się od tycia i przechodzę na dietę rozdzielną. A nawet już przeszłam.

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Szalenie
jak ja lubię to szaleństwo dotyczące zakończenia roku
a ja u Ciebie
Urlop w piątek
to jest to 

Urlop w piątek

Napiszesz szczegóły, Gosiu?
Ja zamierzam odstawić wszystko co z białej mąki, słodycze, a skupić się na warzywach, rybach, chudym nabiale i białym mięsie. Co już robię zresztą... dzisiaj ledwie zapięłam spodnie... bieżnia wieczorem plus hantle.
Aga, nie szalej za bardzo! ;-) U mnie jeszcze spokój, więc mogę metodycznie podejść do pracy...
Ja zamierzam odstawić wszystko co z białej mąki, słodycze, a skupić się na warzywach, rybach, chudym nabiale i białym mięsie. Co już robię zresztą... dzisiaj ledwie zapięłam spodnie... bieżnia wieczorem plus hantle.
Aga, nie szalej za bardzo! ;-) U mnie jeszcze spokój, więc mogę metodycznie podejść do pracy...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nie da się kochana nie szaleć....od rano milion tel i sterty sprawozdawczych papierów 

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Świecznica, muszę poczytać o tej roślince. Jak mam znaleźć tego miłego pana, wszyscy rozprawiają o nim

Bodziszki są wyjątkowo śliczne