Witaj
Bogusiu o kurczę co Ty piszesz ? +19 stopni CO? GDZIE? I JAK? to ja tam jadę....

bo tak nie lubię zimna.... no ale fakt jakby to był początek marca to byśmy się cieszyli a tak to znowu będziemy wyglądać śniegu przed kolejną falą mrozów..... ja już na wszelki wypadek gromadzę gałązki do przykrycia no i jeszcze jakby co cała choinka w domu stoi i czeka na pocięcie.....
a u mnie dzisiaj można powiedzieć zimowo bo troszkę ponad zero i wietrzysko.... no nie zachęca do spacerów..
Jolu moje roślinki jeszcze małe, tak więc może spróbuje jutro czy dam radę stelaże w ziemię powbijać bo śnieg stopniał to może uda mi się co nie co okryć przed kolejnymi mrozami....
A taki lawendowy żywopłocik to i mi się marzy.... no zobaczymy, może w końcu uda mi się zmobilizować i wysiać lawendę, ale to ok 7 stycznia bo tak wyczytałam w kalendarzy ogrodniczym.... dzisiaj kupiłam....coś tam się poczyta troszkę.... tylko muszę w kalendarzu sobie zapisać bo pewnie znowu zapomnę....
Ale się już cieszę bo jeszcze troszkę i już będzie można wysiewać małe roślinki.....