Witajcie kochane:) Przygotowania do świąt teraz pochłaniają dużo czasu nam wszystkim , zaległości powstają na forum ale w wolnych chwilach szybko je odrobię z przyjemnością .
EWO - zazdroszczę ale może kiedyś spróbuję

KASIU - mnie też nowa gazetka ogrodnicza dostarczyłaby energii ,teraz wrą przygotowania do świąt a po nich to zanim się obejrzymy zaczniemy siać a potem sadzić i wreszcie oglądać Wasze nowe szaleństwa różane

BOGUSIU - to musi być pychotka, ja w tym roku zrobię makowiec z jabłkami . U mnie śnieg się prawie stopił , każdego dnia rozkopują inna część uliczki więc teraz jak mrozu brak wszędzie błoto ale skoro stolicę zasypało dzisiaj to i u nas niedługo znów mam nadzieję będzie biało:)
GRAŻYNKO - w moich planach róże

nie tyle ile bym chciała z braku miejsca ale na pewno ich przybędzie ,przetaczniki , kilka host ale patrząc u Igi ciężko będzie wybrać tylko kilka ,sianie lobelii,czarnuszki na którą zachorowałam ,kilka nowych powojników pewnie też dojdzie ,to tak na szybko z tego co na pewno wiem:)
JADZIU - Zgadłaś

sprzątam,kupuję,planuję ,nawet podłoże już ugotowałam i zamroziłam
CONSTANCJO - wianek jest:) nawet i stroik na świeczkę ale przy takiej mistrzyni strach pokazywać

nie doskonały ale mój pierwszy własny dzięki Tobie i Twojej instrukcji ,bardzo mnie cieszy , jest w nim cząstka i Ciebie dzięki inspiracji i temu że od Ciebie dowiedziałam się jak go wykonać za co bardzo dziękuję
wianek

i stroik na świeczkę

ciężko było zrobić zdjęcia teraz po ciemku na podłodze ,one siedzą w woreczkach na balkonie aby do świąt nie zaczęły lecieć igły ,dla Was z pozdrowieniami