Wcale nie dziki ogródek na skarpie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wcale nie dziki ogródek na skarpie

Post »

Tadziu najładniejszy zapach ma jodełka... :) my zawsze kupujemy do trzech metrów wysokości prawie na pół pokoju... :) oczywiście trzymana jest w wodzie...w tym roku to nie wiem czy się uda kupić
targ nam daleko wywiało i będą trudności z niesieniem chyba że jakimś podjazdem... ;:131
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie przeprowadzam już referendum , i tak zawsze byłem przegłosowany. Wszyscy za srebrnym. ;:202
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Misiu,ale szeflera wygląda jakby jej to odpowiadało. Dracena śliczna. Miałyśmy kiedyś dwie w pracy, ale stale miały jakieś szkodniki co je żarły.
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MISIU....jak przeczytałam, że Ty blokowisko puściłaś 7 lat temu i masz się dobrze....to zaraz ;:65 ;:65 i pytam czy to trudne wyzwanie, można sobie z tym poradzić.........a może masz metodę na taką rozdwojoną jaźń jak moja......
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ależ sugestywnie piszecie o uroku świąt! Na tyle, że jednak się zmuszę i zasłony wypiorę, ale jednak bez pastowania podłóg, bo mi dzieci zęby powybijają :)

Misiu, a nie macie jakiegoś sąsiada, co by chciał zrobić dobry uczynek i choinkę Wam przywieźć? U nas nadal te zwykłe świerki sprzedają...tzn. we Wrocku sprzedawali, tutaj to nie wiem, no ale chyba też...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ja na ogół mam sosnę, ale zaczęłam wycinać moje niechciane i planuję czub świerka; tylko kto mi to zrobi. Misiu dobrego dnia ;:196
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Misiu, z przesadzaniem szeflery poczekaj do marca, wtedy od razu ładniej zacznie rosnąć. :lol:
Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

Cześć siostra :wit :wit , u nas żadnych wynalazków pod tytułem świerki syberyjskie czy jakieś inne, nasz, zwykły, pachnący. W ubiegłym roku kupiliśmy taki "wynalazek", zero zapachu. Dwa lata temu na naszym zwykłym świerku mieliśmy świeże przyrosty, pięknie wyglądały.
oooo takie

Obrazek :wit
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Maryś ojej muszę w takim razie pilnować mojej dracenki żeby mi jakieś paskudy nie podjadały...a ja myślałam że ich nic nie czepia się... :)
..he , he ja też mam świerka to wycięcia ... taki wielki a tak piękny ma czubek... ;:131
Pati ja tylko w jednym pokoju podłogę pastuję ...he,he ale fajnie ... Tobie dzieciaczki wypolerowały by podłogę...e tam zaraz ząbki miałyby gubić... :) już mam zaklepanego pana który jedzie po choinki ;:138 ;:138 ;:138
Leszczynko witaj ...pytasz jak się przestawiłam... oj było troszkę zamieszania ... z remontem,z psem biegającym co chwila na dwór z rodzinką wchodzącą z butami brudnymi do pokoju bo akurat w biurku są jakieś malutkie śrubokręty i nie mającą czasu nawet dobrze oczyścić buty...a to piec ogrzewczy wybuchajacy czarnym dymem ...i od nowa mycie..zwłaszcza że piec był w korytarzu...
początkowo byłam przerażona, ale z każdym dniem oswajałam się i dawałam sobie na luz ...
zmieniełam tryb życia na wolniejszy , do lustra nie zaglądałam żeby się siebie nie przestraszyć... :;230
elegacja francja poszła na bok powstała moda w domu traperska...i o to chodzi...a widok porannej rosy w blasku wschodzącego słońca ukoi zawsze skołatane nasze myśli...ja tylko żałuję że tak bardzo pózno zdecydowaliśmy się na taki ruch....a do tego ogródek stwarza że znalazłam swój raj...
...a teraz już mam ogrzewanie gazowe :)
Iga dzięki to w marcu przesadzam :!: :)
Dana siostruniu witaj... ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Misiu nasze chyba z kwiaciarni przyniosły te szkodniki,na liściach robiły się jaśniejsze korytarzyki, ale to im nie przeszkodziło rosnąć i kwitnąć!
Dobrze napisałaś o lustrze i modzie traperskiej (ja mówię zwsiowiałam)są straty, ale zyski niewspółmierne. Możliwość wyjścia na spacer, kawa pita w wysprzątanej kuchni w bloku i kawa wypita na łonie przyrody nie zawsze w sterylnych warunkach gdzie obserwowane ptaszki, pajączki i inne żyjątka pozwalają nie myśleć o pędzącym świecie. Wszystko przyjmuje inny wymiar!
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Oj tak, ja mam tak przez pół roku na działce ;:138 Nieraz wieczorem zauważam że się dzisiaj nie czesałam ;:306 ;:306 Piękna dracena ..........zazdraszczam Wam żywych choinek ;:131 Ja mam gałązki dla zapachu ;:173
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MISIU..... ;:196 za tak obszerną odpowiedz, pieca się nie boję bo powędrował do budynku gospodarczego....jak wybuchnie to i tak nie uszkodzi mi d... :;230 ja też trochę zaczynam wpadać w panikę, jak pomyślę przyszłościowo to obowiązków sobie zafundowałam na emeryturę..... strych trza by ogarnąć....piwnicę przelecieć itd.....ale myślę, że puenta tego wszystkiego będzie taka jak u Ciebie......szkoda że tak późno.....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu zobaczysz co to znaczy mieć ogród przy domu ;:108
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OJ MARYŚKA.......tak trzymaj, nie spuszczaj mnie z oka....jak na mnie ktoś łypie to mam się troszku na baczności.....i myślenie zdrowsze....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Będę Cię miała na okuObrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”