Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Jak dzwoniłam dzisiaj do Jolci to zdążyła biedna ledwo przyjechac,musi nacieszyc sie rodzinka i wypieścic ema po 3 tygodniach nieobecności.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

malgocha1960 pisze:Jak dzwoniłam dzisiaj do Jolci to zdążyła biedna ledwo przyjechac,musi nacieszyc sie rodzinka i wypieścic ema po 3 tygodniach nieobecności.
Uważam, że takie rozstania są korzystne dla związku, teraz M bardziej ją kocha ;:113
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Ewcia mam taką nadzieję że tak jest i oby jak najdłużej cieszę się że jestem tam nie było dostępu ani do kompa ani do telewizora bo chcieli 82 zł. za pokój tzn,telewizor w pokoju ale zwerżyłyśmy się i nie płaciłyśmy lepsze były spacerki co dzień od 15-20 km.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gosia , Dorotka witam was dziewczynki właściwie to wcale mi się nie chciało wracać ludzie tam już jęczeli za domem a ja bym jeszcze tak z tydzień została,lubię się lenić a jak sobie pomyślałam o pracy to mnie przygnębienie brało ale samo papu nie przyjdzie ale było fajnie i teraz jak mówi Ewcia trzeba myśleć o Świętach .Tak dla wiadomości żeby nie robić bałaganu na forum to wszelkie zdjęcia nie związane roślinnie będę wysyłać na mój drugi wątek " moje spełnione marzenia" tam można wklejać i na inne tematy to nic nie koliduje a zaraz poszukam coś z Sopotu i Gdańska z roślinkami w tle.Tylko troszkę może potrwać ponieważ zmniejszam na bieżąco. ;:196 ;:167
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

co prawda nie roślinki ale natura moi mali przyjaciele ;:167
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek

ogrody w Oliwie i jakaś poczwara. :;230
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Poczwara nie weszła chyba za dużo waży :;230 Obrazek Obrazek Obrazek
największa tuja w oliwskim parku. drzewo z towarzyszem ale nie pasożytem.widok na palmiarnię.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Muszę jeszcze raz spróbować pomniejszyć poczwarę bo coś jest nie tak cała reszta Oliwskiego parku Obrazek
poczwara jak sama to przeszła wlazła na widok z ogrodem i pałacykiem Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

spacerki po lesie ,taki sobie kamyk i zachodzące słoneczko nad molo ;:167
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joluś byłaś w pięknym miejscu ;:oj , morze chodzi za mną juz od wielu lat. Jak na listopadowo-grudniowe fotki to ładnie park wyglada. Byłam zimą nad morzem i wiem, że tez jest pięknie inaczej ale pieknie. Ja zniechęciłam sie do wyjazdu na sanatoria gdy ostatnim razem w Ciechocinku miałam pokój z trzema baaardzo starszymi osobami i ani chwili spokoju. Przestałam jeżdzić ale gdyby mi obiecali morze to kto wie :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Serwus Ewcia z tym masz rację nigdy nie wiadomo na kogo trafisz w pokoju ja do tej pory miałam szczęście nie dość że osoby były ciekawe i sprawne to jeszcze dużo od nich się nauczyłam ,typu dużo ruchu zdrowe żywienie i nie przesadzać z lekarstwami bo na te czasy trzeba się przed tym bronić zbyt szybko wierzymy lekom a nie własnym siłom.Tylko z tym żywieniem mi nie wychodzi bo jem co jest a często ze zdrowiem to nie wiele ma wspólnego.Teraz chodziłyśmy co dzień po 15-20 km.i wcale nie schudłam bo na co dzień może mi wychodziło więcej wliczając pracę i nie było szoku dla organizmu,ale ciastka w Sopocie były nie do odparcia i gofry z bitą śmietaną i owocami ;:92 Natomiast zabiegi co raz krótsze i jak najtańsze resztę trzeba sobie dokupić porażka fundusz udaje że leczy my udajemy że nam pomaga. ;:222 Ale dosyć narzekań teraz wyszperam coś z natury Sopot-Gdańsk ;:3 Obrazek Obrazek Spocki rynek szykuje się do Świąt kapliczka przy "Leśniku" i zachód słońca nad Sopotem Obrazek Obrazek szkoda że nie udało się robić zdjęć wcześniej bo były zabiegi a tylko wtedy było słoneczko. ;:3 ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I w tym masz rację Jolciu Fundusz udaje, że nas leczy a sanatoria dają nam prądy, które to mogę brać u nas. Jedno wielkie udawanie, natomiast najlepsze w tym są właśnie leczenia klimatyczne dla nas ze Śląska :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Basiu obawiam się że zupełnie wybiłam się z rytmu harówki zostanie chyba spokojne tępo przed świętami jakoś nie mam weny na razie chyba że w ostatniej chwili mnie weźmie jakoś nie czuję tych Świąt może dlatego że skromne będą,najważniejsze żeby atmosfera była dobra,wesoła i pogodna.Jak będzie zdrowie to nic wiele nie trzeba 1-2 placki ,troszkę sałatki ,i serce matki no może jeszcze % dodatki :;230 ;:215 Coby już perfidnie się nie obijać pooglądajcie fotki a ja lecę do robotki-Gdańsk Oliwa ;:oj Obrazek Obrazek Obrazek nie wszystkie mi się udały bo ręce mi się trzęsły. ;:196
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Barabella pisze:Ja też czekam cierpliwie w kolejce...... jeszcze 13 tysiecy ludków przede mną......
mieszkałem z kolegą z Łodzi - ja czekałem na wyjazd 15 m-cy a on 8
Łódzki NFZ ma mniej chętnych niż Śląski
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Basiu i Andrzejku a może uda wam się razem być w tym samym miejscu ten świat jest bardzo mały ja w drodze powrotnej spotkałam chłopaka z sąsiedniej wioski jechał z Gdyni na Podkarpacie ale mieliśmy przygody było fajnie życzę powodzenia. ;:3
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Jolcia ,fajnie że juz jesteś ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”