Margo, jak ja się cieszę, że mam już za sobą szkołę moich dzieci. Faktycznie zajmowało mi to każdą wolną minutę, a ówczesny ogródek był tylko ugorem służącym do gry w piłkę. Tak więc podziwiam cię, że ma ładne rabatki i planujesz nowe nasadzenia.
nena08, Edyta1, Dorota71 no i właśnie bardzo ciekawie byłoby pokazywać ogródek od samego początku. Potem ma się świetne porównanie, jak było i jak jest. A gdybyś Anka wzięła aparat i zrobiła kilka zdjęć, to aż sama byś się zdziwiła, jak piekny masz teraz ogródek.
Miriam, dzięki za gratulacje

Drewutnia, ta róża Heidi Klum kosztowała tylko 26 złotych. Ja w ogóle najwięcej za róże zapłaciłam 30 złotcyh. Droższych nie kupuję, bo te droższe wcale nie są ładniejsze.
Iza, wiem, że ty także lubisz naturalne ozdoby, bo masz ich u siebie sporo.
Ewamaj, u mnie wcale zimno nie jest. Śniegu mam mało, wolałabym, żeby było go więcej.
Reni4, otóż to właśnie. Z ust mi to wyjęłaś. U mnie niestety, niezależnie od oprysków, zawsze jesienią występuje czarna plamistość. I mam wybór: albo mieć róże z tymi listkami, albo w ogóle nie mieć róż. Wybieram jednak to pierwsze. A w ogóle to dziwne, że do tej pory nie wynaleziono n ato nic skutecznego. Ja wiosną opryskuję miedzianem i dzięki temu chociaż w lecie mam listki czyste.