Ogródek Robaczka cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 5

Post »

Jak to zdjęć zabrakło, robiłaś ich miliony ;:202 Uwielbiam sasanki aż chciałoby się przytulić do policzka.
U mnie dziś pada i biomet leci na łeb ale nastrój i tak dobry. Chyba wychodzę z dołka.
A jak Twoje samopoczucie?
Rabatki poszerzaj, robisz to po mistrzowsku. Szkoda że ja nie mam takiego zmysłu projektowania przestrzeni. Właśnie doszłam do wniosku że muszę pomyśleć nad całościową koncepcją. Wydawało mi się że wiem czego chcę ale tak naprawdę to co chwila mi się zmiania. Muszę coś postanowić i tego się trzymać bo się robi bałagan ;:224
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Kasiu kochana zagubiłam się troszkę w linkach różanych i opuściłam na forum dlatego wybacz proszę że tak spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia ;:196 Oby spełniały się wszystkie Twoje marzenia w takim tempie jak powstaje Twój ogród ;:196 ;:196
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

O! Też wczoraj znalazłam w skrzynce katalog Kordesa. Pewnie tą samą partią wysłali :wink:
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie wierzę, że zdjęć zabrakło :wink: Jak to? A co my tu oglądać będziemy? Chcę sasanki i tulipany i inne kolorowe kwiatki :wink:
Ja się dzisiaj obudziłam z wielkim ostem w gardle, nic powiedzieć nie mogę ;:145 ? Obudziłam się zdrowa a wstałam z wydrapanym gardłem... Wilgotność w mieszkaniu ok, ubieram się właściwie i nie zadaję się z chorymi :;230 No nic... dzisiaj kuracja całodniowa, bo może to bardzo śmiesznie zabrzmi, ale gardło jest mi potrzebne w pracy :;230
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hehe a ja dziś w skrzynce zobaczyłam katalog Austina........drugi :;230
hmmmmm katalog Kordesa.....hmmm jeszcze nie mam....ale to nic straconego - zaraz zamówię :;230
jak to.....zdjęć zabrakło? niemożliwe! :shock:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Hahaha, nie panikujcie dziewczyny :;230 napisałam "chwilowo" bo w pracy nie mam dostępu do biblioteki zdjęć. Wieczorem coś wrzucę :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

ufff... :lol:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Pamiętam, jak niedawno w kilku wątkach, dziewczyny odliczały dni do wiosny :D aż nadszedł ten dzień i forum zakwitło mnóstwem słodkich, pachnących kolorów ;:167
To niesamowite, jak ten czas szybko płynie...i znów odliczmy do godziny W...chodzi mi oczywiście o WIOSNĘ ;:138
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

A potem nastała cisza przerywana pokazami zdjęć-całe towarzystwo rzuciło się do ogrodów. Teraz za to nagadamy się jak należy :;230 Aż do wiosny... :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

robaczek_Poznan pisze:Hahaha, nie panikujcie dziewczyny :;230 napisałam "chwilowo" bo w pracy nie mam dostępu do biblioteki zdjęć. Wieczorem coś wrzucę :D
:wit byłam pewna, że to tylko chwilowe trudności :;230 :;230 .....
czekamy na fotki.... ;:65 ;:65 ;:65 :D
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Kontakt:

Post »

ja też, ja też.... czekam na wiosenne foteczki :heja
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu jestem po dłuższej nieobecności i co u Ciebie widzę? mnóstwo życzeń , do których się dołączam. Spóźnione , ale nie mniej szczere. Samych słonecznych dni i zadowolenia z życia, ogrodowego i prywatnego.
Wspominkowe zdjęcia rewelacyjne, a odliczanie do wiosny jest świetne, dzięki niemu wydaje się, że to już za moment zacznie się nowy sezon.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Majka, Keetee, odnośnie Pashminy Julek wyjaśnił wszystko, no trudno, jak nic trzeba jechać do Niemiec na Walentynki ;:173
Julek fajnie, że jesteś, choć chora bidulka ;:168
Ewa, ja dzisiaj wracając do domu wcześniej, bo koło 16, liczyłam na odrobinę światła...było już ciemno i padało :evil: Uroki listopada...
Majeczko, takie futerko to dobra rzecz, szkoda, że różyczki go nie mają :lol: ps. z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że Twoja paka już w drodze ;:215
Aprilku, ja poszerzam rabatki w kolejnych planach... bo wyspy na trawniku nie zrobię, więc innej opcji nie ma, a gdzieś sadzić trzeba :lol: Tzn. niby nie trzeba, ale jakoś tak mam nieodpartą ochotę, ale parafrazując moją teściową - zbyt mało mamy powodów do szczęścia w życiu, żeby odmawiać sobie drobnych przyjemności (tu ma na myśli kolejne szpilki i torebki, a ja ostatnimi czasy - róże hihihi) :lol: Odnośnie planowanych zmian u Ciebie - jeśli masz wątpliwości co do przemyślanej koncepcji całości, warto zwrócić się do fachowca. Twój ogród jest piękny, ale nietypowy - otulina lasu stwarza wymarzone warunki do ciekawych nasadzeń, ale ziemia wymaga szczególnej troski i doboru roślin, więc fachowiec nie zaszkodzi. Tak myślę. Możesz sprecyzować oczekiwania, bo jak sama piszesz, po kilku miesiącach obecności na Forum wiesz znacznie więcej. Wiesz, co Ci się podoba i umiesz określić do czego dążysz. To już bardzo dużo. Trzeba tylko poskładać to w całość. Możesz też samodzielnie w zimie przemyśleć całość jeszcze raz i wiosną działać ;:65
Monia, bardzo dziękuję za piękne życzenia ;:196
Asia, fajnie dostawać takie przesyłki, w zasadzie mogłabym codziennie dostawać inny :lol:
Bozuniu, niedobrze, że coś Cię dopadło...kuruj się i zdrowiej nam jak najszybciej ;:196
Marta, możesz powtórnie wybrać wymarzone Austinki :D
Iwonko, odliczanie pomaga troszkę w oczekiwaniu na wymarzoną wiosnę ;:170 Miejmy nadzieję, że tym sposobem szybciej nam zleci zima... ;:131
Ewa, w sezonie uwijamy się jak mróweczki do zmroku...jak ja lubię to szaleństwo w ogrodzie latem!
Majeczko, Eliza - zaraz coś wrzucę, tym razem odsłona letnia....
Marzenko ;:196 Bardzo dziękuję, taka lawina życzeń mnie zawstydza :oops: Miło mi, że wiosenne reminescencje napawają optymizmem.. mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej, brakowało mi Ciebie ;:168

I na wieczór...kilka widoczków :wit

Energetyzująca Jubileee Celebration - uwielbiam tą różę ;:167

Obrazek

I bohaterka ogrodów Wersalu...Maria Antonina

Obrazek

Moja ukochana
Obrazek

Brakuje mi tej soczystej zieleni trawy..
Obrazek

Lilia Mona Lisa od Ewuni-Rozanki
Obrazek

Rozwary
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Powojnik Royal Blood
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego wieczoru ;:4
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Piękne zdjęcia i widoki Kasiu ,patrzę na Twój ogród i moja wyobraźnia nie ogarnia widoku jaki nastąpi w przyszłym sezonie po jesiennych zakupach :)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jak bedziecie jechały na te walentynki do Niemców to nie zapomnijcie o mnie ;:4
Jeny Kasia jakie Ty robisz foty...a jaki Ty masz czadowy ogród,jestes miszczu romantyki w ogrodzie ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”