Jakie zło przepychane jest pod wytrychem słowa "wolność" ?

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.

Czy uważasz że prostytucja jest dobrem i trzeba ją rozwijać w krajach ?

NIE - bo niszczy rodziny, deprawuje, szerzy choroby praktycznie nieuleczalne, itp
18
75%
TAK - bo to element wolności
5
21%
Nie mam zdania
1
4%

Liczba głosów: 24

Jerome
100p
100p
Od: 30 sie 2012, o 19:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jakie zło przepychane jest pod wytrychem słowa "wolność" ?

Post »

mirzan pisze:Wychowywanie dzieci,przez pary homo,nie daje gwarancji,że wyrośnie drań,może być nawet
odwrotnie.
Istotnie, nie ma takiej gwarancji. Ale istnieje duze prawdopodobienstwo, ze mlody czlowiek wychowany w takim zwiäzku uzna ze dwöch panöw z ktörych jeden to mamusia, a drugi to tatus to norma. Natomiast dla mnie to nie jest normalne i nie zamierzam tego propagowac. Nie zamierzam tez pomagac w propagowaniu tego typu norm. A jeśli będę mial mozliwosc sprzeciwienia sie temu- to sie sprzeciwie. Mamusia jest rodzaju zenskiego, tatus meskiego. I wedlug mnie tak powinno byc. Pary ktöre mogä sie rozmnozyc, mogä wychowywac dzieci. Pary ktörym natura poskäpila tego przywileju, niech sobie odpuszczä.(To zdanie nie dotyczy choröb czy tez niemoznosci posiadania dzieci przez pary mesko-damskie spowodowane wypadkiem, czy innymi czynnikami, bo to sie da zalatwic medycznie np. przez in vitro)
Mamusia rodzaju meskiego niech sobie wdziewa stringi i ponczoszki na uzytek swöj i partnera, nie mam nic przeciwko temu, ale dzieci nie ma co w to mieszac.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
mirzan
---
Od: 23 maja 2005, o 06:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aż miło tu zaglądać, tyle odkrywczych stwierdzeń. Cały czas myślałem,że zdradzający leci
na piękna nogi,albo na to po drugiej stronie. Gdyby na pieniądze, to żaden szef nie leciałby
na swoją sekretarką, bo szef ma więcej pieniędzy, niż jego osobista sekretarka.
A z tymi studentkami, tak,tak, słyszałem,że one kochają zawzięcie, a studenci zażarcie.
Materialiści jedni i drudzy.
A dlaczego niedobra droga, dyplomu nie zrobią?
mirzan
---

Post »

Jerome pisze: Mamusia rodzaju meskiego niech sobie wdziewa stringi i ponczoszki na uzytek swöj i partnera, nie mam nic przeciwko temu, ale dzieci nie ma co w to mieszac.
We mnie też wywołuje duży niesmak,pokazywanie różnych parad,publiczne obnoszenie się
ze swoją seksualnością.
Jak jest cisza, nikt się chwilowo nie chwali, to zawsze się znajdzie ktoś,kto temat wygrzebie.
Może ludziom potrzebne jest do szczęścia babranie się w czyichś brudach?
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jeśli brudy są, to ktoś chyba musi zająć się wyrzucaniem ich lub oczyszczeniem. :wink:
Jeśli miał to być przytyk do wątku to przypomnę że nie dotykamy niczyich brudów osobistych a rozważamy i dyskutujemy sobie tu na płaszczyźnie czysto teoretycznej. Po drugie jak widzę chyba najaktywniej uczestniczysz w nim :D
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
mirzan
---

Post »

Lubisz kontrowersyjne tematy,a ja lubię dziwactwa.Gdyby nie było fachowców od ubierania
każdego paskudztwa w sensacyjną oprawkę,to niektórzy mogliby sobie paradę robić dookoła stołu w mieszkaniu.I każdy sobie sam by prał swoje brudy,o ile innym by nie szkodziły.
W tematach roślinnych też uczestniczę,bo chwilowo mam czas.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

100 Tysięcy Francuzów protestowało przeciwko legalizacji małżeństw homoseksualnych. :idea: ;:333

http://www.fronda.pl/a/ponad-100-tysiec ... 23717.html
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2008, o 13:45

Post »

My też tak powinniśmy zrobić. Brawo Francuzi ;:138 ;:138 Związki homo są ;:222 ;:222

Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Awatar użytkownika
ninkas
200p
200p
Od: 23 sty 2011, o 23:27

Post »

Kwestii wychowania dzieci nie poruszam bo to zupełnie inna sprawa.
Ale jeżeli nikomu nie dzieje się krzywda i wszystkie strony "układu" go akceptują to nie interesuje mnie czy Kowalski sypia z Kowalską czy może z Nowakową albo z Nowakiem (tak wiem, to się w głowie nie mieści, jestem niemoralna itd).

Mam też kilka słów do Tomka z Warszawy. Jesteś jeszcze bardzo młody, o czym piszesz wprost i co widać w Twoich wypowiedziach. Otóż drogi Tomku życie nie jest czarno-białe. Ta rodzina, jak piszesz, mama+tata+dziecko to nie zawsze równa się szczęście. Rozejrzyj się wkoło. Dla niektórych szczęście zaczyna się właśnie wtedy gdy taka ww rodzina się rozpada.
Bardzo mnie zaskakują Twoje posty, w których z taką łatwością oceniasz innych czy dajesz im dobre rady. Czasem mam wrażenie, że tylko czekasz na okazję.
Ja polecam wstać zza biurka czy sprzed telewizora i wyjść w miasto, między ludzi. Zobaczyć życie z bliska, dotknąć go. To uczy pokory i szacunku do człowieka. Może gdzieś z boku jest staruszka, której trzeba zrobić zakupy albo dziecko, któremu nie ma kto pomóc odrobić zadanie domowe.
Alicja
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja nie toleruje związków homo i nawet bym nie chciał być wychowywany w takiej rodzinie. Jeżeli myślisz że wychowywanie dziecka w rodzinie homo jest dobre to jest to Twoja sprawa ale ja tego nie trawię. Chyba lepiej mieć tatę i mamę niż 2 mamy albo 2 ojców.
Pomyśl co powie dziecko jak się dowie że go wychowują 2 matki albo 2 ojcowie.

Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Tomku, czytaj ze zrozumieniem...
Alicja napisała wyraźnie: "Kwestii wychowania dzieci nie poruszam bo to zupełnie inna sprawa. "
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przeczytałem tylko mi chodzi oto że normalny związek to kobieta+ mężczyzna. Wybór każdego z nas zależy od nas samych.
Każdy ma jedno życie i musi dokonać dobrego wyboru.

Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Otóż to...
Tylko nie każdy ma możliwość wyboru w tym wypadku.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Jeśli nie zrozumiałeś, to wytłumaczę Ci raz jeszcze: "jestem jej przeciwny i pokazuję, że są siły propagujące prostytucję jako coś dobrego" a szokuje mnie, że i te kilka głosów "za tym procederem" nawet na naszym forum się znalazło, choć przestaje mnie to dziwić... :wink:
:idea:
Admin.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Prostytucja to nic dobrego nie ma z niej żadnej korzyści. Uprawianie sexu za pieniądze jest obrzydliwe. Oczywiście wybór drogi życiowej należy do nas i trzeba pamiętać że: Dobro i zło musi istnieć obok siebie a człowiek musi dokonać wyboru.

Jerome
100p
100p
Od: 30 sie 2012, o 19:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kurcze Tomek, a skäd ty to wiesz? Nie za mlody jestes na tego typu sädy? Akurat zgadzam sie z tobä co do meritum, ale zaskoczony jestem ogromnie twoim obeznaniem w tym temacie.
Swiat sie konczy, dzieci uczä doroslych jak zyc. Pewnie na podstawie cytatöw z internetu, bo chyba nie z doswiadczenia.
Ale w sumie tyle sie czyta.
Ech ta stolica, jak powiem znajomym na nastepnym Woodstock, ze dzieci warszawskie majä tak ogromnä wiedze na temat prostytucji, to chyba zaden na wycieczke do Stolicy dzieciaka nie pusci.
;:224
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”