inne "marne"

Agnieszko,to fakt Liodoro to jeden z moich najbardziej ulubionych storczyków.Miałam 2 ,a teraz jest już tylko 1.Agita pisze:O mamo, ile Ty masz tych phal. liodoro, aż tak Ci się spodobały, że musiałaś zdublować?
Evelino,tak Liodoro ma bardzo duże liście, u moich największe.cytryna24 pisze:...I te piękne, wielkie liście na Liodoro. Pozytywnie zazdroszczę. Mi udało się kupić sadzonkę tegoż storczyka i już nie mogę się doczekać kiedy będzie u mnie
Witam u mnie moje guru żurawkoweagnieszka72 pisze:No to sobie posiedziałam u Ciebie.
I żałuję..............bo mi się choroba pogłębiłaa myślałam że te co mam mi wystarczą
.
Philadelphia i Liodoro...........cudne!
Witam drugie guruevastyl pisze:Pewno i ja bym postarała się o więcej takich cudeniek ale Agnieszka powiedziała że mam za mało parapetów to fakt ale mogę sobie postawić stojaczek
Moniko kup ,bo warto ,to zupełnie bezproblemowy storczyk i bardzo chętnie kwitnie .Moja właśnie zasusza jeden pęd ,drugi przekwitł a trzeci już rośniemonke pisze:... a Philadelphia mnie zachwyciła do tego stopnia, że chciałabym u siebie taką mieć i jak gdzieś ją przyuważę to na pewno zakupię