Phalaenopsisy Dysiaczka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dysiu pisz proszę chociaż w skrócie Phal.i później dodaj imię swojego pupilka ,bo totalny laik pójdzie do kwiaciarni i będzie prosił o Kubusia
, nie chciałabym być wtedy na miejscu kwiaciarki
nowy nabytek to miniaturka?swoją drogą w takim kolorze nie widziałam,a mruczuś piękny

nowy nabytek to miniaturka?swoją drogą w takim kolorze nie widziałam,a mruczuś piękny

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
Dobrze Dorelko ;:2 poprawie sie
troszke cierpliwosci bo ja wlasnie jestem totalnym laikiem za to z ogromna pasja, przyjme wszystke rady
Phaleanopsis Kubus
wiesz nie wiem czy to miniaturka podobno w tym kolorze sa na ogol mniejsze niz pozostale Phal, ale czy to prawa tak do konca to nie wiem slucham i czytam co inni mowia i radza, na razie robie rekonesans i wyciagam wnioski
Serdecznie pzodrawiam ;:91

Phaleanopsis Kubus

Serdecznie pzodrawiam ;:91
Edi
Tak tak Storczykowa
masz racje ma okalpniete liscie ale juz pomalu wstaja, wczesniej pisalam ze nie podlewalam moich kwiatuszkow jakis czas bo nie wiedzialam jeszcze co z czym sie je a nie chcialam ich przelac bo slyszalam milion wersji, przed wczoraj go podlalam i juz zaczynaja z powrotem mu sztywniec listki wiec wydaje mi sie ze byl po prostu spragniony, a co do kitka to moj Pers Oskar arlekin tygrysio-pregowaty 

Edi
Dysiu ,każdy z nas był i jest laikiem w mniejszym lub większym stopniu uczymy się przecież całe życie 

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
Dorela i Storczykowa
obie macie racje, mysle ze wszystko co robimy po raz pierszy jest dla nas czyms nowym, nieodkrytym wiec to chyba normalne ze czegos sie nie wie dlatego wlasnie tu jestem i mam nadzieje ze jak tylko mi pozwolicie to będę chlonac Wasza wiedze i dzielic sie moimi radosciami czy troskami na temat storczykow Phal:?)
Musze Wam powiedziec ze jestem w 5 miesiacu ciazy i po raz pierwszy będę mama
i tez nie wiem co mnie czeka
ile by ktso rad komus nie udzieli każdy wszystko przezywa na swoj indywidualny sposob 

Musze Wam powiedziec ze jestem w 5 miesiacu ciazy i po raz pierwszy będę mama

Edi
Zgadzam się z tobą Dysiu i życzę Ci spokoju, radości i szczęśliwego rozwiązania 

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki