Phalaenopsisy Dysiaczka

ODPOWIEDZ
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dysiu czekam na zdjęcia Kubusia ;:65 Rozumiem, że to też phalaenopsis?
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p
Od: 27 maja 2008, o 21:42

Post »

Renatko ;:2

Jak pojade zaraz napisze co widzialam i czy dokonalam zakupu :D moja ciocia byla tydzien temu i strasznie zachwalala ze sa piekne okazy ceny okolo 30 zl ale podobno za duzy storczyk :D trudno mi mowic czy pisac za kogos ale jak tylko pojade to na pewno ogladne wszystko z dokladnoscia ;:91
Edi
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Tak Orionko ;:2 to phalaenopsis tylko w kolorze cytrynowo seledynowym jak mialabym to blizej okreslic :D jest mniejszy od Sylwka i Staska ale zachwyca swoim urokiem i kolorkiem ;:91
Edi
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

masz przepiękne Phalaenopsisy! kwiaty mają super :)
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D dolaczam kilka fotek mojego nowego nabytku czyli Phaleanopsisa o imieniu Kubus:D

Obrazek Obrazek Obrazek
Edi
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Tak wygldaja razem moje skarby:)

Obrazek Obrazek Obrazek
Edi
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

Dysiu pisz proszę chociaż w skrócie Phal.i później dodaj imię swojego pupilka ,bo totalny laik pójdzie do kwiaciarni i będzie prosił o Kubusia :roll: , nie chciałabym być wtedy na miejscu kwiaciarki :wink:
nowy nabytek to miniaturka?swoją drogą w takim kolorze nie widziałam,a mruczuś piękny :D
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Dziekuje Storczykowa :D staram sie jak moge :D
Edi
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ten nowy Phal. też śliczny :) i ładnego masz kota :)
ale ten rózowy Phal. ma troche oklapciałe liście, a przynajmniej tak wyglądają na zdjęciach
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Dobrze Dorelko ;:2 poprawie sie :D troszke cierpliwosci bo ja wlasnie jestem totalnym laikiem za to z ogromna pasja, przyjme wszystke rady :D
Phaleanopsis Kubus :D wiesz nie wiem czy to miniaturka podobno w tym kolorze sa na ogol mniejsze niz pozostale Phal, ale czy to prawa tak do konca to nie wiem slucham i czytam co inni mowia i radza, na razie robie rekonesans i wyciagam wnioski :D
Serdecznie pzodrawiam ;:91
Edi
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Tak tak Storczykowa :D masz racje ma okalpniete liscie ale juz pomalu wstaja, wczesniej pisalam ze nie podlewalam moich kwiatuszkow jakis czas bo nie wiedzialam jeszcze co z czym sie je a nie chcialam ich przelac bo slyszalam milion wersji, przed wczoraj go podlalam i juz zaczynaja z powrotem mu sztywniec listki wiec wydaje mi sie ze byl po prostu spragniony, a co do kitka to moj Pers Oskar arlekin tygrysio-pregowaty :D
Edi
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dysiu ,każdy z nas był i jest laikiem w mniejszym lub większym stopniu uczymy się przecież całe życie :wink:
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja kiedyś też nie umiałam zajmować się storczykami... zresztą chyba każdy tak ma na początku.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Dorela i Storczykowa :D obie macie racje, mysle ze wszystko co robimy po raz pierszy jest dla nas czyms nowym, nieodkrytym wiec to chyba normalne ze czegos sie nie wie dlatego wlasnie tu jestem i mam nadzieje ze jak tylko mi pozwolicie to będę chlonac Wasza wiedze i dzielic sie moimi radosciami czy troskami na temat storczykow Phal:?)
Musze Wam powiedziec ze jestem w 5 miesiacu ciazy i po raz pierwszy będę mama :D i tez nie wiem co mnie czeka :D ile by ktso rad komus nie udzieli każdy wszystko przezywa na swoj indywidualny sposob :D
Edi
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zgadzam się z tobą Dysiu i życzę Ci spokoju, radości i szczęśliwego rozwiązania ;:86
pozdr Dorota
Moje storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”