Łatwo powiedzieć...
Łatwo powiedzieć...
Ok, bądźmy piękni i zdrowi... łatwo powiedzieć... Jak się zmusić do biegania, siłowni, basenu, spacerów, roweru teraz kiedy tak zimno się zrobiło i nie chce się nosa za drzwi wystawić? Macie jakieś dobre rady, pomysły, motywatory?
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Łatwo powiedzieć...
Owszem, żeby być pięknym wystarczy siebie polubić takim, jakim się jest. I zaakceptować swoje wady.
Gorzej z tym zdrowiem
. Tu się trzeba jednak naharować
.
A ja troszkę leniwa jestem...
Gorzej z tym zdrowiem

A ja troszkę leniwa jestem...
Szkoda czasu i zdrowia na bieganie,hartowanie i inne takie ryzykowne zabiegi.
Trzeba uprawiać jakiś sport. Np szachy,warcaby,brydż.
Jak ktoś nakopie się i napieli w ogrodzie to nie potrzeba mu żadnej siłowni czy innych wynalazków ,bo nawet nie dojdzie
a siła się wyrabia jak się nosi,dżwiga i przenosi.

Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- porzeczkaa
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 24 lip 2012, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gorąco polecam spacery. Wolne-dla rozruszania kości
i odświeżenia umysłu, trochę szybsze i szybki marsz- pomocne w zrzuceniu kilku kilogramów i ogólnej poprawie kondycji. Teraz będę mówiła jak z reklamy
, ale to naprawdę działa. 30 minut w zupełności wystarczy, tylko jak ze wszystkim potrzebna jest systematyczność. Jak już się złapie spacerowego bakcyla to spacerki jakoś tak same się wydłużają 

Pozdrawiam Justyna
Co kto lubi, co kto woli. Osobiście lubię wyjść i na spacer ale dopiero gdy padam ze zmęczenia to czuję że żyję ;) W moim przypadku takie mocne danie sobie w kość naprawdę pomaga - następnego dnia czuję się świetnie ;) Niestety pogoda zepsuła się już po całości i rower musi poczekać do wiosnymirzan pisze:Szkoda czasu i zdrowia na bieganie,hartowanie i inne takie ryzykowne zabiegi.

Tak,masz gdzie się wyżyć. Chyba są jeszcze w Łęcznej jakieś kopalnie? Najlepiej na spacer
po drugiej zmianie,jak już się nosem człowiek podpiera.
po drugiej zmianie,jak już się nosem człowiek podpiera.