Moje nowe parapety!

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: moje nowe parapety!

Post »

Ach same piękności pokazujesz :)
storczyki, grudniki, paproć ;:167
Te paprotki są zdecydowanie łatwiejsze w utrzymaniu niż "strzępiaste" :heja
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33

Post »

to fakt! strzępiaste są straszne -> przynajmniej dla mnie! w ogóle mnie nie lubią :( wytrzymywały max miesiąc, więc postanowiłam dać im spokój :D
teraz moja wczorajsza zdobycz... fittonia verschaffeltii ze stonki :P ObrazekObrazek

oraz mały prezencik od mężyka :D Obrazek

a jutro jedziemy z brzdącem do Wrocławia więc znów sobie coś nowego przywiozę :D
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

miał być jeden kwiatek... i to jakiś mały... ehhh i tak to się skończyło... nie wiedziałam którego, więc wzięłam dwa :D
w sumie to mąż mi je zasponsorował 8-) stałam z pół godziny i debatowałam aż usłyszałam "to co? bierzesz dwa?" :D długo nie czekałam :heja :heja
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ten biały ma dwa baaaardzo długie korzonki na wierzchu... :idea: muszę pomyśleć co z nimi zrobić ;:209
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ale fajne kolorki ;:215
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

dziękuję! dziś będę biegała po kastozramie :D może coś jeszcze dopadnę hehehe marzy mi się żółty grudnik ehhh :D
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

a kieeeedyś miałam taką niespodziankę.. tylko nie wiem skąd to się tam wzięło... :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2012, o 13:44
Kontakt:

Post »

Krokusiku widzę, że robimy zakupy w tej "samej" bezdomce ;:333 ;:215
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

:wit wpadłam z rewizytą do Cebie
Arletko, pięknie zapowiada się twoja kolekcja ;:138 z chęcią będę Cię odwiedzać ;:108
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

masik uwielbiam kwiatki z tej pseudo kwiaciarni :D i wbrew pozorom są zadbane i nie padają po tygodniu :D

tesia39 bardzo mnie cieszy, że znów mnie odwiedzasz :D :wit zapraszam do dalszych nawiedzań :P bo u mnie co chwilę coś nowego się pojawia, chociaż obiecuję sobie, że ten co akurat kupuję jest ostatni ;:224 mąż już się śmieje, że zaraz wyrzucę meble, żeby kwietniki stawiać :D :;230

dzisiejsza wyprawa do wrocka zakończyła się sukcesem :D ukradłam jakąś cebulkę z wystającymi zielonymi piórkami :D nie mam pojęcia co to, ale mam nadzieję, że się przyjmie...
scinapsusa sobie ślicznego dokupiłam i stephanotisa ;:167 na chyba 10 doniczek stał jeden głęboko zapchany, który nie był oskubany ze szczepek :D jutro dodam zdjęcia, żeby się pochwalić :D
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p

Post »

o widzę,że i ty się skusiłaś na fitonię ;:138

A właśnie również zyskałam 4kąty więcej, w końcu odnowiliśmy dłuuugo nie używany duży pokój :) . Niebawem będą fotki .
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

ano :D te listki wpadły mi w oko :D ehhh ten sklep dla ubogich ;:167 co ja bym bez niej zrobiła :tan :tan oooo to widzę, że nowe zakupy się u Ciebie szykują :D będę śledzić na bieżąco co ciekawego się pojawia ;:3 pewnie coś ciekawego podpatrzę i znów będę kombinować gdzie znaleźć miejsce na kolejną doniczkę :D
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p

Post »

Jak miło Cię zobaczyć :) Rzeczywiście storczykiem nie jesteś, ale za to wyglądasz kwitnąco
:). Czyży to twój bobas?
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

łosz dziękuję za miłe słowa :oops: hahah no mój mój :P to klocek nie bobas :D ledwo 2 miesiące skończył i już przytył 2,5 kg :D bestia ;:3 żarłok po ojcu... jak pomyślę, że mi się macierzyński kończy 27 stycznia to paniki dostaję, że będę musiała opuścić dom :shock:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zaraz przybiegłam w odwiedzinki...bardzo miło Cię poznać... kwiatuszki masz przeurocze..wspaniała kolekcja storczyków ...bardzo podoba mi się ta paprotunia..chociaż nigdy takiej nie widziałam..ale jest urzekająca.. i oczywiście moja miłości..grudnik ..biały!!!! niesamowity!!!

Już zaznaczam obserwowane i będę podglądać dalszy rozwój wypadków czyli efekty wypraw sklepowych... :tan

Dzidziuś też jest piękny i słodki.. a kotek..w tle w sam raz do miziania... mój kiteczek go pozdrawia serdecznie ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

miiiłooo mi :) Patryczek -> bobas ze zdjęcia pozdrawia :D kot... hmmm... pewnie też by pozdrowił, ale jest zajęty zjadaniem mojego szalika :D mąż zasnął to zrobię zdjęcia dzisiejszych polowań... bo już mam dość jego śmiechów jak widzi gdy latam z aparatem po parapetach :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”