Gosiu 
Cebul moc - i znowu na wiosnę będzie co sadzić oczywiście jak ładnie się przechowają , wiesz jak jest w piwnicy w bloku .
Helen 
Jeszcze nie wszystko zrobione , dzisiaj jeszcze wykopałam kępę Crokosmi bo o niej zapomniałam - a jak Twoje ??? nie wykopujesz???
Ja liści host nie obcinam - są trochę klapnięte ale i tak mi się podobają , bo każda kępka inna .
Krysiu Witaj

Jeszcze jest trochę zaległości ale jak będzie pogoda w tym tygodniu to może już ogarnę wszystko
Wymiana chryzantem - nie ma sprawy

Ona ma gdzieś z 80 cm. wysokości , kwiatki dość duże około 8-9 cm i dość wcześnie kwitnie . Wyślę Ci z Hortensją - na razie ma się dobrze

Ja też wolę chryzantemy takie wcześniejsze , bo można się nimi trochę pocieszyć ( nie mam żadnej czerwonej , bordo , rudej )
Jak Twój imbir ??? mój został w szklarence i nie wiem jak długo mogę go tam zostawić , żeby mi nie przemarzł ???
Wando 
Witam . Przygotowuję się do zimy , bo wiesz mój ogród nie jest przy domu jak Twój - można w każdej chwili wyskoczyć i trochę popracować .
Ja co rok obiecuję sobie że już nic nie będę wykopywać , przechowywać i co .....??? jest tego coraz więcej

Donic do zabrania do domu też mam multum , na razie schowałam do szklarenki .
Dziękuję bardzo i zapraszam częściej