Lukrecjowy ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Lukrecjowy ogród

Post »

Ewuś, dobrze, że ostatnio te moje "budowlańców" rozmowy słyszy tylko pies, a i on jak mi się zdaje zaczyna się czerwienić ze wstydu! Ostatnio wszystko mnie jakoś.... irytuje - to brzmi jeszcze jakoś znośnie :;230
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gdyby nie ten szron i ścięte przymrozkiem hosty nie powiedziałabym, że to jesień. Fajnie, że znowu jesteś, Nelu ;:196
Bisia_
200p
200p
Od: 26 lip 2012, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne te jesienne fotki :wink:
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Nelciu, u ciebie jak zwykle cudnie ;:196
W przyszłym roku się do ciebie wpraszam, bo musze na własne oczy zobaczyć twój bajeczny ogród!
Zgadzam się z dziewczynami, dawaj fotki do kalendarza ;:124
Pozdrawiam
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Neluś nareszcie jesteś...nie daj się słocie i nie uciekaj już nam na tak długo. Ogród cudny i nie widać w ogóle jesieni ;:oj
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

Obrazek

To zdjęcie jest perełką,akurat do kalendarza.
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

A ta trawka na ostatnim zdjęciu rewelacja :)
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

[quote="juni"]Obrazek

Nelciu.Co ta za takie fajne ustrojstwo.Pokaż bliżej.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Lukrecja pisze: Obrazek
Nelu czyżby słońce było u ciebie w ogrodzie, takie wielkie ;:oj a może to ufo :wink: :?: :?: Świetne zdjęcie
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Witam Was kochane Dziewczyny i Chłopaki! Oj, znów chodzę niemal jak krecik, niech się już to cisnienie jakoś ustabilizuje bo nie wyrabiam! Oczy się same zamykają i nie mam na nic siły, jakby mnie walec przejechał. Najchętniej wlazłabym pod stertę liści i wygrzebała się już na wiosnę.

Aniu, owszem nocne przymrozki dały się roślinkom we znaki, śniętych liści host już nie ma, znów trzeba czekać do wiosny, aż pokażą swoje "kły" - cieszę się, że wpadłaś ;:196

Gabrysiu - dziękuję, ale ja nie umiem robić zdjęć, wyjmuję telefon, cykam i tyle, może na emeryturze będę miała więcej czasu aby się nauczyć jak robić "prawdziwe zdjęcia"

Reniusiu kochane jesteście wszystkie, ale naprawdę przeceniacie i mnie i ten mój "zielony kwadrat" ;:173 nie zapieram się, ale jak już wspomniałam wcześniej, może za 5 lat, dajcie trochę czasu, niech urośnie co ma urosnąć, a potem można pokazywać. Kochana, a na wizytę nie musisz się wpraszać, dla Ciebie mam zawsze drzwi otwarte ;:196 Parszywy był ten rok wyjątkowo, pod wszelakimi względami - stąd te trudności w spotkaniach, zresztą co nieco wiesz. ;:168
Aguś jesień widać "pełną gębą" za płotem, mam nadzieję że w weekend będzie fajna pogoda, to może wreszcie pograbię te liście.... ech, jesień... :shock:

Beatko no to dorzuciłaś do pieca! jak to jest perełka to ja nie mam pytań :;230

Agnieszko ja tę traweczkę też uwielbiam, na wiosnę chyba podzielę na maxa i wsadzę gdzie tylko się da!

Juruś to ustrojstwo to mój grill i nie tylko. Teraz już zbyt ciemno żeby zrobić fotki, ale to coś ma drzwiczki i się otwiera, potem wyjeżdża ruszt, kładzie się mięsko i z powrotem na 3 zdrowaśki... potem można zdjąć z rusztu i zjeść. Piszę, że to nie tylko grill - całość wykonana z żeliwa, które długo trzyma ciepło, więc grzeje też od góry dzięki czemu mięsko się szybciej piecze, a w chłodniejsze dni spełnia rolę "kozy" albo kominka, tyle że na zewnątrz, ale czadu daje nieźle. Owszem był dość drogi ale służy bez zastrzeżeń 6 rok!

Emko wydało się, jasne że to UFO! ja sama jestem z kosmosu :;230 Przepraszam, ale mam taki wisielczy humor, że muszę to odreagować głupawką, a tak naprawdę to tak wygląda słoneczny poranek w moim oszronionym ogródku.

No i zasypiam znów prawie na stojąco ;:218
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Bisia_
200p
200p
Od: 26 lip 2012, o 11:27

Post »

To dokładnie tak jak ja,ustawiam aparat i pstrykam,obiecałam sobie ze teraz poćwiczę z instrukcją...no zobaczymy :wink:
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Lukrecja pisze: niech się już to cisnienie jakoś ustabilizuje bo nie wyrabiam! Oczy się same zamykają i nie mam na nic siły, jakby mnie walec przejechał. Najchętniej wlazłabym pod stertę liści i wygrzebała się już na wiosnę
Mam to samo! Przedwczoraj w pracy tak się czułam przez cały dzień, że chyba można mnie było przewiesić przez oparcie krzesła...
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

To ja może prywatnie -ty mnie zaczynasz denerwować .Jak mówię perełka to tak jest.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

juni pisze:To ja może prywatnie -ty mnie zaczynasz denerwować .Jak mówię perełka to tak jest.
popieram to zdjęcie jest very good do kalendarza z nim, my bedziemy z Beatą głosować ;:333
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Neluś ja tez będe głosować takie piękne masz zakątki w ogrodzie tylko usiąsć tak i marzyć. ;:196
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”