Przyznam, że bardzo się cieszę  i oby tak dalej

Piękne storczykowe kwitnienia pokazujesz, że już nie wspomnę o jakości fotek

Gratuluję i powodzenia

Prawda, zastój tu ostatnio okrutny, ale cóż, sama się nie udzielałam, to nie wypada narzekać. Pewnie wkrótce zaczną się powakacyjne powroty na forum i będzie nas trochę więcej; ja też tęsknię do dawnego ruchu
 Prawda, zastój tu ostatnio okrutny, ale cóż, sama się nie udzielałam, to nie wypada narzekać. Pewnie wkrótce zaczną się powakacyjne powroty na forum i będzie nas trochę więcej; ja też tęsknię do dawnego ruchu   
  Cudo!!! Mój zaczął mocno marnieć jakiś czas temu, padała psb za psb'ą- myślałam, że już po nim, ale przeniosłam na przeciwną stronę świata i chyba się dźwiga, jest 1 mały przyrost. Ale do kwitnienia mi daleko daleeeko, dlatego naprawdę jestem pod wrażeniem, że potrafisz doprowadzić go do kwitnienia, i to nie 1wszy raz przecież! Chapeau bas!
 Cudo!!! Mój zaczął mocno marnieć jakiś czas temu, padała psb za psb'ą- myślałam, że już po nim, ale przeniosłam na przeciwną stronę świata i chyba się dźwiga, jest 1 mały przyrost. Ale do kwitnienia mi daleko daleeeko, dlatego naprawdę jestem pod wrażeniem, że potrafisz doprowadzić go do kwitnienia, i to nie 1wszy raz przecież! Chapeau bas!   Mnie dendrobia wciąż przerażają
 Mnie dendrobia wciąż przerażają   

Małgosiu,Alu,Dorotko,Dorotko,Patrycjo,Rysiu,Halinko,Asiu
 Małgosiu,Alu,Dorotko,Dorotko,Patrycjo,Rysiu,Halinko,Asiu  

już Ty wiesz za co.
  już Ty wiesz za co.  
  No i pokaż coś może.
 No i pokaż coś może.  

/kwitnienia.
 /kwitnienia. 

Ale czekam.
 Ale czekam. (ja też muszę się poprawić, choć póki co u mnie nadal głównie zielono
  (ja też muszę się poprawić, choć póki co u mnie nadal głównie zielono   )
 ) 

Jednak prawda jest taka, że to Ty się tak pięknie opiekujesz roślinkami-prezentami, że pokazują całą swoją piękność i dostojność
  Jednak prawda jest taka, że to Ty się tak pięknie opiekujesz roślinkami-prezentami, że pokazują całą swoją piękność i dostojność  

Być może za moment i ja się pochwalę kwitnieniem
  Być może za moment i ja się pochwalę kwitnieniem  

a dendrobia cudne sama chciała bym mieć takie w swojej kolekcji...może kiedyś
  a dendrobia cudne sama chciała bym mieć takie w swojej kolekcji...może kiedyś