Te Twoje żurawki to chyba się tam nieźle zadomowiły takie już wielkie!
co tam w tych worach gromadzisz czyżby korę na nowe rabaty,moje oko wszystko wypatrzy.
Opowiadaj jak Twoje plany biznesowe...
pozdr

lecz jest mały problem , brak worków
 lecz jest mały problem , brak worków   

Trawnik masz jak wiosną - taki piękny i zielony a to przecięż jesień
  Trawnik masz jak wiosną - taki piękny i zielony a to przecięż jesień  A szyszki świerka srebrnego czy coś w tym rodzaju wyglądają jak różyczki kwiatowe .  Jak to możliwe , że tak pięknie się ukształtowały
   A szyszki świerka srebrnego czy coś w tym rodzaju wyglądają jak różyczki kwiatowe .  Jak to możliwe , że tak pięknie się ukształtowały   
   Jesteś mistrzuniem swojego ogrodu

Dziękuję , takie słowa dają energię na kolejne zmagania i walkę z trawnikiemEwiczka52 pisze:PiotrekpTrawnik masz jak wiosną - taki piękny i zielony a to przecięż jesień
A szyszki świerka srebrnego czy coś w tym rodzaju wyglądają jak różyczki kwiatowe . Jak to możliwe , że tak pięknie się ukształtowały

E-mienta pisze:Fotki tuz po koszeniu czy latasz ciągle z odkurzaczem?
 , u mnie nie ma liści , nie licząc wierzby i surmii. Reszta iglaki i małe buczki. Wierzbę jak i surmię wciągam kosiarką
 , u mnie nie ma liści , nie licząc wierzby i surmii. Reszta iglaki i małe buczki. Wierzbę jak i surmię wciągam kosiarką  

Ale najbardziej ze wszystkiego to mi się podoba zoom na trawę
  Ale najbardziej ze wszystkiego to mi się podoba zoom na trawę 

Kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko
  Kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko   
 No, nie powiedziałabym, że kuna to "miłe zwierzątko" - raczej szkodnik nazywany już plagą, w dodatku nie ma naturalnego wroga... a jak się dostanie do ocieplenia dachu... to masakra i potworne koszty murowane, nie mówiąc o świerzbie, pchłach i wszach, które roznosi... więc nie lekceważ tej paskudy.KLEO1 pisze:Piotrze - jak nic Twoim gościem była kuna, albo domowa, albo leśna, ale chyba raczej ta pierwsza. W oczku może szukać żab. Bardzo miłe zwierzątko i ogólnie pożyteczne. Tylko może zaszyć się gdzieś na strychu i hałasować.

Poszukuję teraz jakiegoś większego auta dostawczego
 Poszukuję teraz jakiegoś większego auta dostawczego   na wiosnę znowu ostro ruszamy
 na wiosnę znowu ostro ruszamy