Witam serdecznie miłych gości
Cieszę się z Waszych odwiedzin .....fajnie, że chociaż Wam chce coś wystukać i zostawić ślad
Wczoraj był dzień dobry do sadzenia kwiatowych, więc sadziłam do późnego wieczora, a właściwie już noc się zrobiła i księżyc w pełni mi przyświecał, i to całkiem mocno

Właśnie na wczoraj miałam umówioną wizytę u lekarza, o której prawie, że zapomniałam, i to mi trochę popsuło szyki.....od czasu do czasu trzeba, by ktoś nam 'głęboko zajrzał w oczy'.....ale same, to dobrze wiecie
Posadziłam jednak wszystko co sobie zaplanowałam, musiałam, bo dzisiaj już nie mam na to czasu, mimo, że i dzisiaj jest dzień kwiatowy, szykuję się do jutrzejszego wyjazdu i na forum wpadłam tylko na chwilkę, żeby zostawić coś do oglądania
Jeszcze muszę popodlewać, bo nie będzie miał kto tego zrobić, a słoneczko jeszcze dość mocno przygrzewa
Na wpisy chętnie odpowiem po przyjeździe, teraz mam jeszcze sporo prasowania i takie tam....same wiecie, jak to jest z wyjazdem....M muszę spakować, bo on tego nigdy nie robi.....cały jego wkład w przygotowanie, to zaniesienie torby do bagażnika....
Gosiu postaram się przygotować taką foto - relację w stylu:
Mój ogród 'od kuchni' i pokazać jak to u mnie wygląda przemiana leśnych piasków w ogród....może komuś się przyda taka podpowiedź
kleo - witaj i zaglądaj jak tylko będziesz miała ochotę
Moniko - dziękuję za życzenia, Tobie też życzę miłego odpoczynku
Zostawiam kilka fotek, żeby nie było pusto.....i do miłego po powrocie.....