Ogródek przydomowy u Marii.k55
- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek przydomowy u Marii.k55
Beatko to jest b.dobry pomysł, tylko ich to już jest brygada, a nas na razie "kupka", może poczekamy na większe grono, a to trochę potrwa.
- Judyta84
- 200p
- Od: 12 maja 2010, o 17:41
Beatko ja się też piszę na spotkanie a z racji tego że między Ostrołęką a Zambrowem mieści się Łomża to nie widzę innej dogodniejszej miejscówki.
Mario ogródek też swój mam
tylko niewielki i jeszcze sporo w nim pracy przede mną, w tym roku jeszcze będę nawoziła ziemię to za bardzo nie szaleję z na sadzeniami bo szkoda potem je bez sensu przesadzać.

Mario ogródek też swój mam

- peonia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 11:35
- Kontakt:
Witaj Judytko, miło ze jesteś , zawsze nas więcej o jedną
ja tez myślę o Łomży , moze Marysia nas poprowadzi , gdzie się spotkać?

Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
- Judyta84
- 200p
- Od: 12 maja 2010, o 17:41
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rzeczywiście wspaniała ta róża. Mów nam zaraz Marysiu, co to za odmiana
A co do spotkań, to ja jeżdżę na nie po całej Polsce, a najczęściej do lubelaków. Chyba już siedem takich spotkań zaliczyłam. Niekoniecznie trzeba się trzymać swoich okolic

A co do spotkań, to ja jeżdżę na nie po całej Polsce, a najczęściej do lubelaków. Chyba już siedem takich spotkań zaliczyłam. Niekoniecznie trzeba się trzymać swoich okolic

- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Witaj Marysiu jak widzę już się rozkręciłaś , i
nic nie stoi na przeszkodzie pokazania pięknych róz śledzę Twój wątek od początku pozdrawiam

- maria.k55
- 1000p
Witaj Teresko - szukałam ciebie, gdzie mogę ciebie odwiedzić?
Judytko i Wandziu miło mi was gościć, a różyczka to Astrid Grafin von Hardenberg, znana jest na forum i pięknie pachnie.
Judytko i Wandziu miło mi was gościć, a różyczka to Astrid Grafin von Hardenberg, znana jest na forum i pięknie pachnie.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Aha, dzięki. Włąsnie się wahałam, czy ją zamówić. Sama się łamię, nie wiem, czy nie lepiej poczekać do wiosny. To odwieczne pytanie dotyczące róż: sadzić wiosną czy jesienią. 

- maria.k55
- 1000p
W ubiegłym roku zamówiłam sporo róż w Rosaćwiku, była sucha i ciepła jesień, róże rozpoczęły wegetację i niestety na wiosnę wszystkie padły, duzo osobom tak się stało, ja reklamowałam i dostałam drugie. Jeszcze jak póżno się sadzi to jest lepiej, większa gwarancja na przeżycie, gorzej jak zaczną na jesieni rosnąć. Z kolei na wiosnę są tak przebrane, że asortyment ubogi, a decyzja nalezy do nas.
- peonia
- Kontakt:
Rozumiem ze na jesieni im póżniej zamówić tym lepiej dla róż , ciekawe jakie sa prognozy na dalsze tygodnie pażdziernika i listopada, u mnie jedna z zakupionych piwonii też rośnie w pędy, niedobrze to wróży dla niej. 

Mark Twain
Mark Twain
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
MIałam identycznie, też od RĆ. Niestety, nie reklamowałam, bo nie wiedziałam, że można. Bardzo ładnie się zachowali.
W tym roku mam dostać róże po 1 listpada, ale od kogoś innego.
W tym roku mam dostać róże po 1 listpada, ale od kogoś innego.
- maria.k55
- 1000p
Widzisz Beatko - wszystko sadzone na jesieni zalezy od pogody, jak jest ciepło i rozpocznie się wegetacja to póżniej może być różnie, tak jest z liliami, z różami, z cebulowymi itd.
Dopiero teraz zorientowałam się, że nic nie wspomniałam n/t naszego forumowego spotkania, dla mnie jest OK, może być w Łomży i zapraszamy Judytę.
Dopiero teraz zorientowałam się, że nic nie wspomniałam n/t naszego forumowego spotkania, dla mnie jest OK, może być w Łomży i zapraszamy Judytę.
- peonia
- Kontakt:
Marzy mi się spotkanie w realu, tylko która sobotą, czy niedziela Ci odpowiada pażdziernika , czy listopada?
I czy może chcesz sadzonkę którejś piwonii?
I czy może chcesz sadzonkę którejś piwonii?
Mark Twain
Mark Twain
- maria.k55
- 1000p
Ja jestem osobą bardzo dyspozycyjną czasową, dla mnie każdy dzień jest dobry, a jeszcze jakby pogoda dopisała to już sukces murowany.
Wandziu w Rosaćwiku bardzo zmienił się cały marketing w stronę klienta, są bardzo otwarci i mają mnóstwo nowych propozycji celem powiekszenia grona klientów.
Wandziu w Rosaćwiku bardzo zmienił się cały marketing w stronę klienta, są bardzo otwarci i mają mnóstwo nowych propozycji celem powiekszenia grona klientów.
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Marysiu ależ dałaś mi zagwoste co do róż Poulsena. Przeglądam ofertę tych róż a miałam nic już nawet nie oglądać.
Czy brałaś kiedyś z Flor....., ładne mają sadzonki?
Czy brałaś kiedyś z Flor....., ładne mają sadzonki?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny