Ogród w dolinie część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w dolinie część 2

Post »

Aniu, jak ja lubię oglądać twoje zdjęcia, są zachwycające ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj No a na widok Avalona po prostu wymiękam ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu róże piękne jak w środku lata! Piękne zdjęcia! Czy po różach jest begonia czy maczek syberyjski?
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Teresko! Avalon ma jeszcze kilka pąków. Może zdążą, ajka nie mam duuuużo zdjęć. Jakoś dotrwamy do wiosny ;:138
Marysiu! To begonia. Ma taki strażacki (jak Wy to określacie) kolor. Trudny do uchywycenia przez aparat:) I żółte pręciki. Wręcz płonie na rabatce. Muszę nie zapomnieć wykopać jej bulwki!
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Aniu u Ciebie pełnia lata, a nie jesień ;:oj
Cudne kolorki ;:215
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Znowu się powtórzę, ale piękne zdjęcia. Wy na forum znacie wszystkie odmiany róż na pamięć, czy jakieś małe ściągi pod laptopami ;:37
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Dziś numer jeden ;:138 to dla mnie kolorowe kapusty ;:138
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Ania jak zwykle niezawodna ze zdjęciami. Lubie wieczorkiem (a czasem porankiem) uraczyć oczy tymi widokami.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Aniu, ;:196 zajrzałam tylko na chwilkę i widziałam , że obawiasz się dzisiejszego dnia.
Dobrze, że dobrze się kończy. ;:168
Pomponiki ślicznie się rozwijają. ;:138
:wit
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Aniu a co z kapustką ozdobną robisz na zimę :?:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aniu,masz jeszcze tyle kwitnacych pięknych rózyczek i widzę kapuste ozdobną,do której nie mam zupełnie reki.Czy wysiewałaś ją wczesniej w domu ,cczy bezposrednio do gruntu?
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam zaległości... Jakoś tak jesiennie, lekko depresyjnie robi sie na forum :( Mam nadzieje, że to się ziemi, bo nawet mnie bierze :;230

Ewo (gajowa)! Jestem pewna, że z Avalona będziesz zadowolona :D Teraz razem bedziemy trzymać kciuki, by dobrze przezimował! mam zasługi ;:138 Mam zasługi ;:138 Dzięki Ewuś ;:196
Magdziu (Maddy77)! Zmarwtie Cię - coraz większy leń mnie ogrania ;:224 To wszystko przez tą pogodę. Ale staram sie być systemetyczna, bo potem trudno mi samej wyjść z zaległości. A zima czekać nie będzie ;:185 Ale cieszę się, że choć trochę działam na Was i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Brak wiedzy nadrabiam entuzjazmem :;230 I faktycznie róże na razie sobie nie odpuszczają.
Monimg! Dokładnie to Knirps. Teraz zrobiła się całkiem ładna (jest u mnie niecałe 2 miesiące), ale przeszkadzało mi, że się tak kładzie, więc dodałam jej 'legowisko' ;:173 Zresztą podobają mi sie takie zostawienia: róże z kamieniami.
Gosiu (Margo2)! Kogel mogel w tej postaci? Jka najbardziej. Takiegio jajecznego nighdy nie lubiłam. Nawet jajecznicę libię mocno ściętą :) A nasadzenia są absolutnie świadome. Lubie taki busz, a jak sa pustki, to okoliczne koty robią sobie na nich toaletę. Nie dalej jak dziś sprzątałam po nich...
Kasiu (robaczek_Poznań)! Ja Ci 'wjechałam' na ambicję? W sumie zdradzę ci, że i ja tam, gdzie będę sadzić nowe róże, nie wsadzałam cebulek. Wsadzę razem z sadzeniem krzaczków...
Zatem mamy podobnie :wink:
Dorotko (dorcia7)! Dziękuję ;:168 Nie wiem, dlaczego Ci się nie otwierają zdjęcia. U mnie wszystkie sie otwierają!
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Ania! Ja cały czas oglądam Twoje roślinki! I rożyczki, i chryzantemy, ale tylko podziwiam, nie rozpisując się :D Miło popatrzeć ;:173
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Justynko (justyna_gl)! Jesteś kochana ;:167 Może się skutecznie zapatrzysz?
Dorotko (Keetee)! Aguniu (Aguniada) Jakoś minął ten dzień i wszystko idzie ku dobremu! dzięki, że trzymałyście kciuki ;:196
Geniu! Zdjęcia robiłam w dzień, ale była taka 'śliczna' pogoda. Robiłam je ok. 16.30, ale było ciemno i mokro. Brrr....
Aniu (asta6265)! Ozdobne kapustki mam co roku i bardzo je lubię. Teraz znowu przezywają swoje 5 minut i nie mogę się wręcz na patrzeć na jej falbanki. I mimo takiej pogody nadal jest kolorowo. U mnie dużo dały nowe żurawki ;:138 Dzięki za komplementy!
Agata (Francesca)! Masz rację - to powojowiec! Jak fajnie, że na forum i w tym zakresie można się tyle nauczyć. I faktycznie to jedna z odmian złocienia, jaki mam!
Grażynko (grazynarosa22)! Dziękuje za komplementy ;:196 Cieszę się, ze Ci sie podobają!
Aniu (wielkakulka)! Uczymy się cały czas. Lubię wiedzieć, jak nazywaja się moje rosliny, w tym róże. Też się nauczysz :D
Kubasia! Kapustki są the best ;:138
Ewo (majowa)! ;:196
Krysiu (Ignis05)! Dobrze, że jesteście ;:168 Nie wiem, czy wszystkie pomponiki zdążą się rozwinąć, ale ten jeden - na 100%.
Wiolu (wielomanka)! Kapusta po prostu zostaje w gruncie i nawet zabawnie wygląda spod śniegu :wink:
Małgosiu (małgocha1960)! Podobnie jak u Ciebie i u mnie jeszcze dużo się dzieje. A kapustki kupiłam w formie sadzonek. W tym roku zamierzam spróbować z ich sianiem.
Miłko (takasobie)! Patrz ile masz ochotę. Jeszcze jest na co, a na zimę mam solidny zapas zdjęć. No i domowe :D
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, wspaniałe zdjęcia . Widzę, ze lubisz "skalę makro" :;230 , ale ona świetnie ukazuje szczegóły roślinek czasem zupełnie nie dostrzegalne na pierwszy rzut oka, a jakież wspaniałe i piękne :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aniu, różyczki masz śliczne a fotki robisz piękne ;:180
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna