Krysiu, poddaję się!! Zrób jak uważasz, a ja się będę cieszyć

Ja swoje mieczyki już powyciągałam. Nie popisały się w tym roku. Mizerne były, a jeszcze 2 mi kwitną. Wczoraj poprzenosiłam miniaturowe różyczki na nową rabatkę. Udało mi się z całą bryłą, więc mam nadzieję, że nie schorują.
U nas brzydka pogoda. Zimno i pada. Deszcz potrzebny bardzo, ale to zimno nie bardzo. Dziś mamy spotkanko i siedzenie na ogródkach nie będzie udane.
Witaj Ewo w moim ogródeczku. Te wróbelki trochę przesadzają. Z oczkiem ogródek jest piękny, ale!!!! Teraz myślę, że jak bym robiła jeszcze raz..... Poczytaj o oczku jak najwięcej. Jeżeli oczko z folią, to musi być super folia. Mocna. Półki na kosze z kłączami lilii, tataraku i innych wodnych roślin. Odpowiednia głębokość dla zimowania ryb.Napowietrzanie zimą, wtedy woda tak szybko nie marznie. Dużo roślin pływających, jeśli będzie pełne nasłonecznienie(glony), żeby rybki miały się gdzie schować itd. Moja walka z mętną wodą zakończyła się sukcesem po zastosowaniu ZEOLITU. Mam krystaliczną wodę, chociaż w jednym miejscu pojawia się kępa glonów nitkowatych, ale nie reaguję na to, gdyż to schronienie różnych wodnych żyjątek. Powodzenia w tworzeniu. Ale bez pośpiechu, bo jak już położysz folię i nalejesz wodę, to będzie po ptokach!!!