Loki! Dość regularnie wrzucam zdjęcia i to niekiedy nawet po 30 sztuk

Pewnie zimą będzie ich mniej. Niezmiennie się cieszę, że Ci się podobają!
Stasiu (stasia_ogrod)! U nas wszystko jest opóźnione o co najmniej 2 tygodnie, więc może dlatego? Dziękuję

Majeczko (Majka411)! Pogodne usposobienie bardzo pomaga mi w życiu. Chyba tylko dlatego jeszcze nie zwariowałam. A zdjęc robię całe mnóstwo, więc bedzie co porównywać

Poza tym musze dbać, byście mieli co oglądać. Jak mogłabym Was zawieść?
Dorotko (dorcia7)! Sama sobie nie umiem tego wyobrazić, ale mam nadzieję, że będzie kolorowo. Tak jak lubię

Tak, to chryzantema!
Grażynko (Kogra)! Lubię anemony, więc postanowiłam spróbować. Może akurat mi się uda? Pogoda w piatek i sobotę byłą przepiekna. Udało mi się zrobić porządek na działce, wsadzic wszystkie cebulowe i powiększyć główną rabatę. Za to niedziela była zimna i mokra. Lało jak z cebra. Dziś już tak nie leje (tylko okresowo), ale nadal jest zimno i ponuro! Żeby choć na chwilę wyszło słonko...
Jolu (jolcia1212)! Cieszę się

i zapraszam częściej!
Bogusiu (bwoj54)! Bardzo Ci dziękuję za takie miłe słowa pod adresem moich zdjęć. Lubie je robić, ale dopiero jak się podobają innym, to jest radość! Wstepuję do Ciebie regularnie, tylko nie zawsze sie wpisuję. Ta ciągła pogoń z czasem...
Agnieszko (Aguniada)! Prawda, że z tej Invery słodziak? Nie umiałam jej zostawić w Auchanie. Zawsze mogę ją przesadzić, bo w sumie nie wiem na ile urośnie. Domyślasz się, że na dziale Ogród nie umieli mi podać żadnej informacji. Co do kolejnych porcji pozytywnych przyjemności zdjęciowych, możesz na mnie liczyć