Ania Zuzia i Chłopaki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ania Zuzia i Chłopaki

Post »

Aniu jaka ja zakręcona jestem jak słoik ;:124 ........dopiero teraz doczytałam, że dałaś fotki......no nie mogę sobie tego wybaczyć, że ja taka zamotana jestem, ale już się odkręcam i podziwiam całą rodzinkę....no i czemu tak kłamiesz, że jesteś wielkakulka...nu nu. nie wolno tak kłamać. Jesteś normalną mamusią i fajna babeczka....(nie zrozum mnie inaczej,...... mam męża hihi ) :;230 ....no sama widzisz, że już ja mam jakieś dziwne skojarzeniaObrazek
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Bogusiu, to chyba ja zaczęłam skojarzenia - Twój jeździec na koniu rozbudził moja wyobraźnię :;230 :;230 :;230 a teraz reakcja łańcuchowa - ponoć w przyrodzie tak juz jest.
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, miło i mi Cie poznać w "połowicznym realu" (żeby było bez skojarzeń, dodam że nie chodzi o market :D) :wink: Na działce czeka Cię sporo pracy, ale za to ile przyjemności potem będzie :tan Od sąsiada najlepiej byłoby odgrodzić się siatką, tylko to koszt niestety. Może szpaler berberysów? Też mają kolce, a i nie rozłażą się tak (no chyba że się rozsieją :wink: ).
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu u nas też wczoraj strasznie padało a wiało okrutnie .... ale dziś już słoneczko świeci ;:3
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie, witajcie...
... ale mnie dziś niespodzianka spotkała na działce.Obrazek Jeszcze nie mogę uwierzyć. Poszłam na te nowe 3 ary - na kawałek, na którym ma byc warzywniak - porosnięte to jest kukurydzą, ogórkami, zgniłą kapustą, pomidorami i malinami i jeszcze taką dziwną trawą i jakimś dziwnym pnaczek, którego liscie przypominają zwykły bluszcz - są może nieci większe - ale pnącza to prawdziwe lialy. Poprzedni właściciel pryskał to chyba jakimś randapem, bo wokoło wszysko spalone, liany suche, ale odbija w kilku miejscach. Chyba sama to cos spryskam. Zobaczymy.

Wyrywam te suchotniki i badyle, do lian nie doszłam. Idzie jakis starszy Pan, powiedział "dzień dobry". Stanął sobie koło mnie i patrzy i patrzy, patrzy. :shock: :shock: :shock: Wielka kulka zgięta wpół z wypietą pupą - przykucnełam do plewienia, a ten stoi :shock: :shock: :shock: . Po chwili pyta "czy lubi Pani kwiaty?" :?: Pomyslałam,że może coś z nim nie tak, ale wygląda normalnie, nawet, tak za normalnie. Byłam na działce o 9.00 po wczorajszej ulewie nie ma nikogo wokoło. Przez głowę przeleciały mi wszystkie ostatnio obejrzane trilery i horrory Obrazek- zaniepokoiłam sięObrazek, ale odpowiedziałam "tak, lubię" i dalej plewie jeszcze szybciej niż na początku. Na co gość do mnie "to ja pani dam kwiaty, chce pani" Obrazek pomyslałam, że trzeba było siedzieć w domu, a nie łazić sama z daleka od chaty na działki. Tym bardziej, ze dzień targowy i mnóstwo ludzi sciaga do miasta. no ale pomyslałam, powiem tak, to pójdzie. Jak pomyslałam zrobiłam, a on na to "to chodź pani ze mna, mam działke za rogiem..." Obrazek pomyslałam, moze faktycznie, ale cos mi nie pasowało. Poszłam nie zamykając swojej - zawsze jakis ślad, że tu byłam ostatni raz...Obrazek poszłam. Facet miał działke za rogiem pieknie urządzoną. Weszliśmy a on sruuu do altanki cos tam poszperał i wyszedł zadowolony z workiem foliowym - "już pani daje - ooo prosze sobie tą różę powąchać - ona jeszcze kwitnie i pieknie pachnie". Przyszło mi do głowy eter do usypiania, ale gość zaczął wynosić cebulki, całe mnóstwo. Dał mi reklamówkę cebulek, tulipany, zonkile, jakiś koński ząb, różę - właśnie tą pachnącę, liliowce, byliny... mnóstwo chyba całą taczkę - chodziłam i nosiłam. Ponoc juz stawiał na sciezce reklamówki z cebulkami. MNa 3 ary w kwiatkach i zero trawy - wykopywał sporo, odmładzał -mam sponad 2 kg cebulek; uff ulżyło mi, nie mogłam uwierzyć. ;:3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

no i co dalej ?? co ;:oj ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Ania to umie zbudować napięcie ;:oj Ale jak znam życie tylko za wcześnie kliknęła w "wyślij" :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znasz zycie, już leci dalsza część w wersji edytuj :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Wendy
200p
200p
Od: 26 gru 2010, o 19:10

Post »

A pan, pewnie przetrwał z innej bajki ;:196 i taczkę roślin podrzucił :tan
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znam to z doświadczenia :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale naprawdę miałam stracha - nie było nikogo, działki są za cmentarzem na peryferiach miasta a ten stoi i stoi, zeby sie odezwał, gapi sie a ja nie wiem czego chce...
Awatar użytkownika
Wendy
200p
200p
Od: 26 gru 2010, o 19:10

Post »

Trafiony - zatopiony ;:138
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj zatopiony. Nigdy więcej nie ogladam horrorów -zebyscie wiedziały co wielkiejkulce przychodziło do głowy, to byście wardziej współczuły :;230 :;230 :;230 ale jestem głupia, to było chore. Ufff juz po wszystkim, ha ha :;230
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Psi ząb, Aniu :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pies, koń - 4 nogi, łeb i ogon - tak go słuchałam - nie zapamietuje twarzy ludzi, mam z tym ogromny problem. pamietam pesele, nr telefonów, ale nie twarze.
A tego goscia poznam w nocy :;230

Psi ząb -żółty.

W necie koński ząb to kukurydza, albo prawdziwy trzonowiec :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”