Moje skromne królestwo - Anitaaa
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anitko napisałam na pw.
Chce Ci jeszcze napisac ,ze nie jestes tu sama ze swoimi problemami.Bardzo wielu z nas ma chore dzieci,starych rodziców ,zycie pełne kłopotów.Własnie dlatego odskocznią od tych problemów są nasze ogrody i kwiaty.Zawsze mozesz się podzielic z nami swoimi troskami.Pocieszamy się wzajemnie i to dodaje sił.Choroba to najgorsza rzecz,jaka moze nas spotkac ,ale trzeba walczyc ,bo psychika ludzka moze zdziałać cuda.
Chce Ci jeszcze napisac ,ze nie jestes tu sama ze swoimi problemami.Bardzo wielu z nas ma chore dzieci,starych rodziców ,zycie pełne kłopotów.Własnie dlatego odskocznią od tych problemów są nasze ogrody i kwiaty.Zawsze mozesz się podzielic z nami swoimi troskami.Pocieszamy się wzajemnie i to dodaje sił.Choroba to najgorsza rzecz,jaka moze nas spotkac ,ale trzeba walczyc ,bo psychika ludzka moze zdziałać cuda.
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
Święte słowa.anulka pisze:Anitko napisałam na pw.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pospacerowałam znów po twoim ogrodzie i powzdychałam sobie. Tyle wspaniałych zakątków, tyle roślin i taka bogata kolekcja funkii. Piękny ten twój ogródek. Jeszcze nie raz tu wrócę odpocząć od pracy w moim ogrodzie.
Serdecznie pozdrawiam. :P

Serdecznie pozdrawiam. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Witaj Anitko
Masz przepiękny, kolorowy ogród i wiele bardzo ciekawych i rzadko spotykanych roślin !!!
Obejrzałam wszystko z wielkim zainteresowaniem.
Podziwiam Cię i gratuluję samozaparcia!
Masz uroczą córeczkę i ślicznego synka.
Anitko, autyzm nie zawsze oznacza ciężkie i smutne życie. Co więcej, ma ono sporo uroków jakich nie znajdziemy nigdzie poza autyzmem. Trzymam za Was kciuki.

Masz przepiękny, kolorowy ogród i wiele bardzo ciekawych i rzadko spotykanych roślin !!!
Obejrzałam wszystko z wielkim zainteresowaniem.
Podziwiam Cię i gratuluję samozaparcia!
Masz uroczą córeczkę i ślicznego synka.

Anitko, autyzm nie zawsze oznacza ciężkie i smutne życie. Co więcej, ma ono sporo uroków jakich nie znajdziemy nigdzie poza autyzmem. Trzymam za Was kciuki.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Anitaaa
- Kontakt:
Grażynko ,bardzo mi miło.
Chcialabym się pochwalić nie wiem czy wypada.Kiedyś 2 lata temu zatrudnił mnie bizmesmen z Brześcia Kuj. bym popracowala przy zieleni jako nadzorca.Niestet radość trwała kródko tylko 2 lata ,syn ważniejszy był.
Pracuje za mnie koleżanka i ciągnie dalej .Cieszę się bo , ktoś moją prace uszanował.
Rabatków z kwiatami nie było.

Chcialabym się pochwalić nie wiem czy wypada.Kiedyś 2 lata temu zatrudnił mnie bizmesmen z Brześcia Kuj. bym popracowala przy zieleni jako nadzorca.Niestet radość trwała kródko tylko 2 lata ,syn ważniejszy był.

Pracuje za mnie koleżanka i ciągnie dalej .Cieszę się bo , ktoś moją prace uszanował.
Rabatków z kwiatami nie było.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anitko ten zakątek z stawkiem czy też oczkiem jest zniewalający. Brakuje tam tylko ławeczki żeby można było usiąść i kontemplować. To cudowne miejsce - ......już,....a kiedy rozkwitnie skalniak / jak myślę / z lewej strony, to będzie to chyba najpiękniejsze miejsce jakie widziałam na tym forum. Istne cudo
. Nie trzeba wcale mnóstwa roślin. Coś dosadzisz i będzie jak w bajce.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Anitaaa
- Kontakt:
Grażynkonie wiem czy dobrze zrozumialaś te ostatnie zdjęcia to tam gdzie pracowałam ja też chciała bym mieć taki staw ,kaskadę .To ogród bizmesmenów niestety ogród dbałam do wizerunku fabryki i lokalu gastronomocznego całość to 2 ha.To są ludzie zapracowani i nie mają chwili relaksu.To jest wspaniałe szefostwo,nie długo jadę na kontrol w odwiedziny i wstawię zdjęcia.Poprosiłam szefa by nie byle kto prowadził ogród to ja wybierałam nastepnego szefa na moje stanowisko ogrodnika naszczęście to taka miłosniczka jak ja.Jej się też przydadzą pieniądze ,bo nie pracowała nigdzie, a ma dzieci na studiach.Ja tam nie zarabiałam na chleb, to tylko z pasji zapropnowali mi pracę jako dodatkową.kogra pisze:Anitko ten zakątek z stawkiem czy też oczkiem jest zniewalający. Brakuje tam tylko ławeczki żeby można było usiąść i kontemplować. To cudowne miejsce - ......już,....a kiedy rozkwitnie skalniak / jak myślę / z lewej strony, to będzie to chyba najpiękniejsze miejsce jakie widziałam na tym forum. Istne cudo. Nie trzeba wcale mnóstwa roślin. Coś dosadzisz i będzie jak w bajce.
![]()
Prowadzimy z mężem gospodarstwo rolne.