Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród masz Anulko przepiekny, co wcale nie dziwi, bo jak zobaczyłam ile rozsad i posianych wczesniej roslinek naszykowałas, to ho, ho, ho 
Ja nie mam cierpliwości do pikowania kwiatków i raczej pakuje wszystko do gruntu.
Z wielką przyjemnością spacerowałam po Twoich włościach napawając oczy kolorami i pięknymi roślinami. Z cała pewnością będę tu zaglądała.
Ewa

Ja nie mam cierpliwości do pikowania kwiatków i raczej pakuje wszystko do gruntu.
Z wielką przyjemnością spacerowałam po Twoich włościach napawając oczy kolorami i pięknymi roślinami. Z cała pewnością będę tu zaglądała.
Ewa
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aniu czy ten bez Mayera długo kwitnie ? Wygląda u Ciebie imponująco. Piszesz, że ten na drugiej działce nie chce tak kwitnąć - a może potrzebuje tylko zasilenia potasem ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak
, a dla mnie dasz jak wzejdą nasionka?
Ty juz hurtowo lecisz kobieto!
Zamienię swojego żywego gada na tego na Twoim drzewie, dorzucę jeszcze jakiegoś grilla

Zamienię swojego żywego gada na tego na Twoim drzewie, dorzucę jeszcze jakiegoś grilla

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Aguś No dam Ci -dam!!!Nie wiem czy wzejdą ,bo pisze do zimnego inspektu.A zimno to tylko w nocy.Koniecznie musimy pospacerować
Danusiu masz rację- niech zostanie.Jego poprzednik siedział na drzewie 3 lata ,ale wypłowiał-chyba zmienił skórę.Zobaczymy ,jak ten da sobie radę?
Dziękuje za odwiedzinki
Ewo dziękuję za miłe słowa
Bardzo miło będzie mi Ciebie znowu goscic w moim ogródku
Własnie dzisiaj wysadzałam astry i faktycznie ja tez nie mam do tego cierpliwosci.
Grazynko ten bez jest do 1 m i bardzo długo kwitnie.Poza tym pachnie niesamowicie silnie.Ten na działce jest z innego gatunku chociaz tak samo się nazywa.jest wiekszy ,liscie ma większe i słabo kwitnie.Ten w ogrodzie rosnie pod tujami ,w cieniu , mało ma wody deszczowej i tak pięknie wygląda co roku

Danusiu masz rację- niech zostanie.Jego poprzednik siedział na drzewie 3 lata ,ale wypłowiał-chyba zmienił skórę.Zobaczymy ,jak ten da sobie radę?
Dziękuje za odwiedzinki

Ewo dziękuję za miłe słowa

Własnie dzisiaj wysadzałam astry i faktycznie ja tez nie mam do tego cierpliwosci.

Grazynko ten bez jest do 1 m i bardzo długo kwitnie.Poza tym pachnie niesamowicie silnie.Ten na działce jest z innego gatunku chociaz tak samo się nazywa.jest wiekszy ,liscie ma większe i słabo kwitnie.Ten w ogrodzie rosnie pod tujami ,w cieniu , mało ma wody deszczowej i tak pięknie wygląda co roku
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Anula, ale kolorki
Pamiętaj nie forsuj tej ręki......przecież powojniki mogą chwilę poczekać na sadzenie
Kanny już w donicach
a moja pierwsza rośnie jak na drożdżach, chyba nawóz od powojników dodał jej animuszu 

Kanny już w donicach

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Anitaaa
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
A ja zabardzo nie umiem rozmawiać,ale uwielbiam słuchać.anulka pisze:Anitko mnie równiez bardzo miło się z Tobą rozmawiało i miło było Cię poznacjuż widząc Twoje zdjęcie wiedziałam ,ze jestes fajną babką.Raczej nie należę do osób ,które się krempują
A poza tym jestem gadułą
Ja o kwiatach mogę gadac całymi godzinami.
Wysłałam Ci na pw.

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Kwiaty
Witaj Anulko dzisiaj w całości zwiedziłam twój przepiękny ogród masz tyle różnych rarytasów w ogrodzie, że nie jeden kolekcjonier mógby Ci pozazdrościć .Zachwycił mnie ten berberys jeszcze takiego nie widziałam widzę że on nie rośnie za wysoko może uda mi się go kupić na wystawach kwiatowych lub w szkółce u nas, no i ta języczka ciekawe ma liście ja też lubię mieć nowości jak coś wyczytam , że to nowosć to zaczynam szukać. Znowu mi doszedł nowy wydatek berberys i języczka jak do tej pory cha, cha, cha. Wczoraj wróciłam z Lubelszczyzny z Kazimierza Dolnego w bagażniku oczywiście kwiaty, kupiłam też w florexpolu po przecenie liliowce nie wiem dokładnie jakie kolory bo torebki były porozrywane jak zakwitną to dopiero będę znała nazwy bo mam ich w katalogu.Mój mąż lubi kwiaty to - na razie tylko się pyta gdzie to wsadzisz, chyba masz ogród z gumy, a tak naprawdę to sama nie wiem gdzie to wsadzę ,chyba za płot . na pewno część roślin oddam dla forumowiczów bo się rozrastają a ja nie mogę sobie pozwolić na wielkie okazy bo jak pomieścić na takim małym skrawku ziemi tyle piękności. na pewno będę miała do dania piwonię różowe i bordowe bo mam kilka tych samych. i w tym roku będą kwitły mają pąki, pozdrawiam Halina