Mój piękny ogród - anulka 2008 r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Anulko ogród zadbany , pieknie ukwiecony i gad niczego sobie, jeśli nie gryzie to bym go zostawila bo ładnie się prezentuje, jest dość przystojny :x

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ogród masz Anulko przepiekny, co wcale nie dziwi, bo jak zobaczyłam ile rozsad i posianych wczesniej roslinek naszykowałas, to ho, ho, ho :)
Ja nie mam cierpliwości do pikowania kwiatków i raczej pakuje wszystko do gruntu.
Z wielką przyjemnością spacerowałam po Twoich włościach napawając oczy kolorami i pięknymi roślinami. Z cała pewnością będę tu zaglądała.
Ewa
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aniu czy ten bez Mayera długo kwitnie ? Wygląda u Ciebie imponująco. Piszesz, że ten na drugiej działce nie chce tak kwitnąć - a może potrzebuje tylko zasilenia potasem ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

No tak :roll: , a dla mnie dasz jak wzejdą nasionka? :lol: Ty juz hurtowo lecisz kobieto! :lol: :lol:

Zamienię swojego żywego gada na tego na Twoim drzewie, dorzucę jeszcze jakiegoś grilla :;230 :;230 :;230 :;230
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Aguś No dam Ci -dam!!!Nie wiem czy wzejdą ,bo pisze do zimnego inspektu.A zimno to tylko w nocy.Koniecznie musimy pospacerować :wink:

Danusiu masz rację- niech zostanie.Jego poprzednik siedział na drzewie 3 lata ,ale wypłowiał-chyba zmienił skórę.Zobaczymy ,jak ten da sobie radę?
Dziękuje za odwiedzinki :D

Ewo dziękuję za miłe słowa :D Bardzo miło będzie mi Ciebie znowu goscic w moim ogródku :D
Własnie dzisiaj wysadzałam astry i faktycznie ja tez nie mam do tego cierpliwosci. :?

Grazynko ten bez jest do 1 m i bardzo długo kwitnie.Poza tym pachnie niesamowicie silnie.Ten na działce jest z innego gatunku chociaz tak samo się nazywa.jest wiekszy ,liscie ma większe i słabo kwitnie.Ten w ogrodzie rosnie pod tujami ,w cieniu , mało ma wody deszczowej i tak pięknie wygląda co roku
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Anula, ale kolorki :roll: Pamiętaj nie forsuj tej ręki......przecież powojniki mogą chwilę poczekać na sadzenie :lol:
Kanny już w donicach :lol: ;:79 a moja pierwsza rośnie jak na drożdżach, chyba nawóz od powojników dodał jej animuszu :D
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2008, o 14:16
Kontakt:

Post »

Anulka,nie będę mogła zasnąć z wrażenia. :D
Jak miło mi było z Tobą rozmawiać mimo,że mi chaotycznie wychodziło.
Dziękuję ,że porozmawialaś i mnie nakierowałaś.
Dziwne,ale tak się czuję jakbym odawna Cię znała.
;:12
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Anitko mnie równiez bardzo miło się z Tobą rozmawiało i miło było Cię poznac :D Juz widząc Twoje zdjęcie wiedziałam ,ze jestes fajną babką.Raczej nie należę do osób ,które się krempują :wink: A poza tym jestem gadułą :? Ja o kwiatach mogę gadac całymi godzinami.
Wysłałam Ci na pw.
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Moje funkie

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39

Post »

Anulko, ale masz kolekcję funkii :shock: Ślicznie wyglądają z niezapominajkami :)
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ładne hosty, mnie te od Ciebie też ładnie rosną, porobię zdjęcia to pokażę. A jak datura się sprawuje .
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Aniu, wspaniała kolekcja host. Najbardziej podoba mi się ta na przedostatnim zdjęciu. Choruję na taką :D
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2008, o 14:16
Kontakt:

Post »

anulka pisze:Anitko mnie równiez bardzo miło się z Tobą rozmawiało i miło było Cię poznac :D już widząc Twoje zdjęcie wiedziałam ,ze jestes fajną babką.Raczej nie należę do osób ,które się krempują :wink: A poza tym jestem gadułą :? Ja o kwiatach mogę gadac całymi godzinami.
Wysłałam Ci na pw.
A ja zabardzo nie umiem rozmawiać,ale uwielbiam słuchać. :oops: :D
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Kwiaty

Post »

Witaj Anulko dzisiaj w całości zwiedziłam twój przepiękny ogród masz tyle różnych rarytasów w ogrodzie, że nie jeden kolekcjonier mógby Ci pozazdrościć .Zachwycił mnie ten berberys jeszcze takiego nie widziałam widzę że on nie rośnie za wysoko może uda mi się go kupić na wystawach kwiatowych lub w szkółce u nas, no i ta języczka ciekawe ma liście ja też lubię mieć nowości jak coś wyczytam , że to nowosć to zaczynam szukać. Znowu mi doszedł nowy wydatek berberys i języczka jak do tej pory cha, cha, cha. Wczoraj wróciłam z Lubelszczyzny z Kazimierza Dolnego w bagażniku oczywiście kwiaty, kupiłam też w florexpolu po przecenie liliowce nie wiem dokładnie jakie kolory bo torebki były porozrywane jak zakwitną to dopiero będę znała nazwy bo mam ich w katalogu.Mój mąż lubi kwiaty to - na razie tylko się pyta gdzie to wsadzisz, chyba masz ogród z gumy, a tak naprawdę to sama nie wiem gdzie to wsadzę ,chyba za płot . na pewno część roślin oddam dla forumowiczów bo się rozrastają a ja nie mogę sobie pozwolić na wielkie okazy bo jak pomieścić na takim małym skrawku ziemi tyle piękności. na pewno będę miała do dania piwonię różowe i bordowe bo mam kilka tych samych. i w tym roku będą kwitły mają pąki, pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Aniu, jeśli to clematis JP, to muszę chyba z moim przeprowadzić małą pogadankę.
A liliowce przyszły, całkiem niezłe sadzonki, podobne do tych, które zamawiałyśmy razem.I 3 hosty.Może będą tak ładne jak Twoje.Dostałam paczkę w zeszłym tygodniu, troszkę się wyczekałam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”