Czaiłam się na jeżówki, ale wczoraj przejrzałam cały wątek z jeżówkami i niby czasami wymarzają, wiec zobaczę jak te moje się sprawdzą przez zimę i dopiero za rok dokupię

Pozdrawiam

ja również byłam na tych targach
 ja również byłam na tych targach   zresztą jak każdego roku
 zresztą jak każdego roku   

ale łupy!! Jeśli tyle kupiłaś, to pewnie masz spory ogród, dlaczego więc jeszcze nie masz swojego wątku,hę!?!?
  ale łupy!! Jeśli tyle kupiłaś, to pewnie masz spory ogród, dlaczego więc jeszcze nie masz swojego wątku,hę!?!?  
   Sama pluję w brodę, że nie wróciłam z żadną trawką, chociaż moje doświadczenia każą być ostrożnym. Rok temu kupiłam taką pięknotę : turzycę pomarańczową, cudnie wyglądała, ale zimy nie przetrwała. Wiosną kupiłam turzycę morrowa, pięknie się prezentuje, tym bardziej, mam nadzieję, że przetrwa do przyszłego roku.
  Sama pluję w brodę, że nie wróciłam z żadną trawką, chociaż moje doświadczenia każą być ostrożnym. Rok temu kupiłam taką pięknotę : turzycę pomarańczową, cudnie wyglądała, ale zimy nie przetrwała. Wiosną kupiłam turzycę morrowa, pięknie się prezentuje, tym bardziej, mam nadzieję, że przetrwa do przyszłego roku. 

)
 ) 

dotii pisze:Lidziu ,juniorek bardzo ładny ,też miałam na niego chrapkę ale rąk zabrakło
 dlatego ja zabrałam wiklinowy kosz...Tylko, że wybór był tak duży, że dostałam oczopląsu i w zasadzie mało kupiłam..
   dlatego ja zabrałam wiklinowy kosz...Tylko, że wybór był tak duży, że dostałam oczopląsu i w zasadzie mało kupiłam.. 
 Dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina, zakupy tylko według listy i prawo do jednej nieplanowanej rośliny
 Dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina, zakupy tylko według listy i prawo do jednej nieplanowanej rośliny  

To zabawne, bo właśnie dzisiaj (w czasie końcówki przeprowadzki) znalazłam karton z gazetami ogrodniczymi i pomyślałam, że już niedługo otwarcie sezonu. Co prawda zmiana miejsca zamieszkania trochę oddaliła mnie od mojego ogrodu, ale ponoć miłość na odległość jest silniejszadorcia7 pisze:A co u Ciebie tak cicho ??

a co to za krzewy ?
 a co to za krzewy ?