Wandziu taka odskocznia od tego co widzisz każdego dnia przyda się na pewno. Po powrocie zawsze jest inne spojrzenie na całokształt ... przychodza nowe pomysły choć u Ciebie i bez tego wciąż są zmiany ale pozytywne
Pozdrawiam życząc miłego wypoczynku.
Wandziu ciągle podróżujesz, ze wszystkim się wyrabiasz, ogród zadbany.
Jesteś bardzo zorganizowana.
Miłego wypoczynku w Bieszczadach Ci życzę.
Zrób dużo zdjęć, gdyż ostatnio w Bieszczadach byłam ze 20 lat temu.
Wandziu,jesteś niesamowitą osoba i podziwiam cię od dawna.Jak ty pracująca kobieta znajdujesz czas i siły na ciągłe wyjazdy.Miłego wypoczynku i trzymam cię za ssłowo,że mnie też odwiedzisz,może w przyszłym roku na agrze?
Ja równiez życzę Tobie Wandziu przyjemnego wypoczynku w miłym towarzystwie. Zachęcona przez Ciebie wybieram się z M w piatek w Beskidy, może nawet mim nowym autkiem, o ile M się zgodzi. On woli swoją ulubioną bardziej męską markę samochodu. Działka już mi sie znudziła, za dużo na niej przcuję w tym roku. Muszę zmienić krajobraz i powietrze.
Wandziu dzisiaj dopadłam komputera i od razu chcę podziękować za gościnę.Było nam bardzo miło gościć u Was chociaż czasu jak zwykle było za mało.
Poczytałam już sobie o zakupach zrobionych w Skierniewicach, moje jeżówki zakupione w piątek jeszcze w doniczkach bo brak czasu, jutro mam zamiar się nimi zająć.
Miłego wypoczynku.
Ja też lubię spotkania na żywo, pisanie przez sieć wydaje się przy nich jakoś namiastką kontaktu. Życzę bezpiecznego i przyjemnego pobytu w górach. Kurczę ja chyba bym się bała wilków i miśków. Ponoć wilki to właśnie w Bieszczadach. Na Tatry już bym się nie zdecydowała, ale w Bieszczady może jeszcze kiedyś pojadę, choć strasznie daleko. Też liczę na zdjęcia.
Wypoczywaj Wandziu i odwiedź Polańczyk, na ulicy, przy której mieszczą sie sanatoria jest taka karczma, a w niej na ścianach prace artystów bieszczadzkich. Na pewno Ci sie spodoba.
Wando pokazałaś wprost magiczne zdjęcia ogrodu - mam na myśli te z pajęczynkami i pięknym światłem. Miłego wypoczynku. Chętnie zobaczę relacje z twojej wycieczki.
Udanego urlopowania Wandziu
Jestem pod wrażeniem twojej ścieżki - przede wszystkim tego, że układasz ją sama Ja jednak do takich prac zaganiam mojego M
Pozdrawiam !