Lato w wiejskim ogrodzie cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2

Post »

Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka jak czytałam Wasze wpisy i pyta obudziłam Cię, bo masz taki głos? No to opowiedziałam jej o moim smutku i Waszych wpisach, które czytam i płaczę.
Lidziu ludzie są niektórzy okrutni człowieka potrafią a co dopiero małe, niewinne, słabsze, zwierzątko. Ta wredna baba pewnie człowieka obcego, który wszedłby na JEJ działkę też by... ech ;:196
Irenko oglądałam u Lidzi zdjęcia i cieplutko mi się zrobiło ;:167 tak jak po spotkaniu moim z Marysią. Bardzo Ci dziękuje za współczucie ;:167 też masz swoje zwierzątka i wiesz co czuję ;:196
Dorotko ;:168 ;:167
Małgosiu ja tego nie robię, podziwiam Cię za te czynności, bo wiem ile to kosztuje wysiłku. A Twojego syna kocham ;:167 za serduszko, chociaż to Wasza zasługa to jednak taki młody człowiek w dzisiejszych czasach to skarb! ;:196
Aguniu dziękuję ;:168 ;:167
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu ludzie są bez serca,moje trzy szczęścia kudłate to podrzutki i najukochańsze,teraz wszystkie śpią przy mnie bo ja siedzę na komputerze,wyjdę to Fisio na łóżeczko obok pani Psocia w koszyku obok łóżka i Sonia też w koszyku,ale przybył mi kaprys synowej Pusia bo trzeba schodzić z 4 piętra więć jest u mnie no i pierwszy kaprys jej Sami widziałaś,łapa się nie goi bo jak się wyprowadzili to nie jej obowiązek i co mam zrobić,kochać te zwierzęta bo nikt ich nie chce ;:98
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu ja nic nie mówię, ale masz mały azyl dla piesków.
bo ja siedzę na komputerze
Marysiu ale na komputerze nie prześpisz nocy uwiera :;230 Lepiej już klikaj - my tu do 1 w nocy rozrabiamy.
Od nas jak syn wyprowadził się na rok też pies nam został. Nawet nie narzekaliśmy jedynie na charakter, bo dopóki nie było woliery to stale się urywała i dusiła kury sąsiadom. I wiesz jak to się kończy. ;:219
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Kociara jestem... bez komentarza...
Moja Kora akceptuje ogoniaste, a z Jacusiem gorąco się przyjaźni. Jacek (kot) jest bardzo przyzwyczajony do psów, a łazęga z niego straszny. Donoszą mi co i rusz, że widzieli go gdzieś na drugim końcu wsi. Boję się bardzo o niego.
Opowiadał mi sąsiad, że był świadkiem takiej sceny. Bardzo ostra łańcuchowa suka, nie tolerująca niczego i nikogo i mój Jacek, spotkanie I stopnia. Suka zjeżyła się i zawarczała, a Jacek pruje prosto do niej. Suka zamarła, a po chwili zaczęła się łasić i ocierać o kota. :shock:
Podobnie było z suką w poprzednim miejscu zamieszkania. Goniła wszystko co żyje, za wyjątkiem Jacka. To mój taki cichy pupil, serce mi zamiera, co może się zdarzyć.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54

Post »

Marysiu, płaczę z Tobą za czarnuszkiem, bo też niedawno pożegnałam swojego i miło było u ciebie popatrzeć na młodzież :( była cudowna ;:108 i nie powinnaś się zrażać, warto wziąć drugiego, np. wiosną ;:224
kwiaty tradycyjnie - powalające :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Helenko może umie postępować z psami na wsi to jest inny pies, a kotek był młody i głupiutki.
Sylwio Droga dopóki Lola będzie z nami nie chcę przeżywać jeszcze raz tego co już dwa razy mnie spotkało, bo co innego jakby jakieś zdarzenie drogowe, bo auta teraz szaleją, ale ten widok nie nie chcę więcej! W domu mamy dwa koty bardzo je kochamy, ale też nie wypuszczę żadnego. Bo Monika, która jest najbardziej wyrywna była na początku z psem u mojej koleżanki i na pewno ma zaufanie zakodowane. ;:202
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Marysiu na otarcie łez wybierz się do B.są nowe tanie cebulki m.in.żółta korona cesarska, dużo tulipanów, narcyzy, przebiśniegi i inne.
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

slila1 pisze:Marysiu na otarcie łez wybierz się do B.są nowe tanie cebulki m.in.żółta korona cesarska, dużo tulipanów, narcyzy, przebiśniegi i inne.
och tak leje u nas ale lecę sprawdzic czy maja te korony cesarskie.
Marysiu mojego pierwszego kotka Citusia otruli ludzie bo spryciarz nauczył się zeskakiwać z okna i wchodził do mieszkań w suterenach. Pewnie coś ściagał im ze stołu nie wiem ale znalazłam go martwego na chodniku bez uszkodzeń ciała. Teraz drugiego bardzo pilnuję.
Moje plany zmieniają sie PW ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lidziu dostałam od Stokrotki_polnej piękne cebule żółtej korony cesarskiej i tulipany i od Basi Barbarelli ;:167 mnóstwo tulipanów, a leje ;:167 więc jak nie łzy to krople deszczu trzeba byłoby ocierać. Jutro czeka mnie miła wizyta Ewuni w więc B. sobie odpuszczę. Nawłoć niską przywiezie mi Marysia mar.
Ewuniu mam nadzieję, że takim ludziom gdzieś się to wraca ;:14 Cieszę się :heja na jutrzejszy dzień ;:196
Basieńko odpuszczamy B. ;:167
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Marysiu bardzo współczuję straty kotka. Na pociechę wstawię zaraz ciasto na maślance na wyspowej.
Życzę miłego spotkania ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marzenko już go opłakaliśmy, ale jeszcze wydaje mi się że go słyszę! ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Marysiu ja ;:65 też oby nie lało
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Marysiu, to jeszcze dla Ciebie na pocieszenie ;:196 http://www.teksciory.pl/redakcja-tak-ja ... 32012.html
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Na to już nie ma wpływu, ale mam dach i parasole :;230 sadziec pokazuje dalsze listki.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iwonko ;:196 Dariusz Dusza na pewno jest miłośnikiem kotów.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”