Piękny to był dzień

Spędzony w ogrodzie, pełen luz i odpoczynek, obcowanie z różami, sesja foto... ehh...a jutro do roboty
Martuś, super, że Ci się podoba!
Pies chodził za mną od dawna, nie miałam tylko dla niego odpowiedniego miejsca...teraz się znalazło
Ula, świetny zestaw wymyśliłaś z azaliami i różami! U mnie azalie będą po przeciwnej stronie, razem z RH. Róże są wszędzie wokoło
Ewa, jak dobrze pokombinujesz, to znajdziesz

To jednak zbyt ładna roślinka żeby ją "upychać" w ogrodzie...Między innymi dlatego kupiłam dopiero teraz, gdy stała już
buda
Gosiu, czas na ogród mam tylko popołudniami, więc mniej niż bym sobie tego życzyła, ale zapału mi nie brakuje, to fakt
Mam nadzieję, że po towarzyskim weekendzie tez znajdziesz czas na odpoczynek w ogrodzie
Monia, Super słyszeć, że działasz w ogrodzie! Ja też mam przed sobą trochę roszad wśród roślinek, startuję w środę, ma się ochłodzić i pogoda na przesadzanie optymalna. Ciekawa jestem jakie wybrałaś powojniczki, zaraz pójdę zobaczyć
Reniu, dziękuję! To bardzo budujące gdy czytam tyle pozytywnych komentarzy! Cieszę się, ze zmiany idą ku lepszemu
Madziu, potrzeba zmian jakoś mnie nie opuszcza od początku sezonu...Duża w tym zasługa Forum, zwiedzam tyle pięknych ogrodów, czerpię inspirację i pomysłów przybywa. Póki mam chęci i siłę na realizację to działam
Aguś, cieszę się, że pomysł przypadł Ci do gustu! Dzięki Tobie zwróciłam na niego uwagę, a gdy zobaczyłam na żywo w Twoim ogrodzie to już była miłość na całego! Zapału mi nie ubywa, jeno sezon się kończy...perspektywa zimy mnie przeraża
Oluniu, Twój
psiak to już pokaźne zwierzę! Od razu zwróciłam na niego uwagę, zaprasza do zwiedzania Twojego pięknego ogrodu od samego wejścia

Sadzenia takiej ilości cebulek nie zazdroszczę, ale wiosenne kwitnienie na pewno wynagrodzi Ci pracę
Parysko, widzę, że
różyczka Cię dopada

Miło to słyszeć, będą się pięknie prezentować w Twoim ogrodzie. Ja preferuję zakupy różane w szkółach i od sprawdzonych dostawców, również z Forum.
Alba Meidiland nie mam u siebie... reszta na PW
Kasiu, trawnika ciągle ubywa

Przejście faktycznie jest pod oknem, ale dotychczas było tam nieco smutnawo, mam nadzieję, że RH trochę ożywią ten zakątek..zwłaszcza w maju
Trochę fotek na dobranoc
Morning Greeting
First Lady
Jubilee Celebration
Nostalgie
Louis Odier
Coral Castle
Chippendale
Senteur Royale
Alabaster
Sour Emmanuelle
Lina R.