Elu bardzo Ci dziękuję. Dzisiaj nie było tak źle. U mnie na działce nie padało prawie, trochę zaledwie pokropiło, więc spędziliśmy miły dzień w gronie rodzinki, która do nas przyjechała. A róże obfocę jutro i dopiero Wam pokażę jak mnie zaskoczyły. Przesadzona z pierwszej rabaty rozszalała się na dobre i jest cudowna.
Aniu przypomniałaś mi nazwę tej róży - dziękuję

Oczywiście jestem zadowolona i to bardzo, bo była na mojej liście przyszłych zakupów. Lubię takie pokręcone i niejednolite róże, Ta jest po prostu boska
Gosiu ja chyba w tym roku tylko tak zaszalałam, bo bardzo chciałam mieć róże i piękny widok z okna. Teraz już powoli będę sobie planowała i kupowała. Przyznam też, że jestem trochę zmęczona wywożeniem tych taczek kamieni z jednego małego dołka. Dlatego przystopuję. A póki co będę trzymała kciuki za moje różyczki i modliła się, żeby przetrwały dobrze zimę. Z papageno jest bardzo zadowolona i cieszę się, że ją tak blisko posadziłam. Jest po prostu super

. No, a jak wrócę do pracy, to czasu też mniej będzie na szaleństwa....

Ten sezon był na prawdę wyjątkowy. Co do siatek.... musimy coś pomyśleć. Dzisiaj przyjechaliśmy i wszystko jest ok, więc na prawdę może to jakieś ptaki
Iwonko przyznam Ci, że ja też chętnie bym sobie posiedziała jeszcze w domu. Mateuszek robi się taki fajniusi i to najwspanialszy okres, kiedy zaczyna mówić, robi śmieszne minki, zaczyna sam jeść.... i w ogóle jest taki kochany i cudowny słodziaczek. Ale niestety life is brutal. Moja sielanka się skończyła.
Co do Astrid to jestem nią zauroczona - pięknie wygląda i bosko pachnie. Na razie jednak powolutku rośnie. Zobaczymy jak przetrwa mi zimę, ale róża jest na prawdę super.
anettta witam u siebie i dziękuję za miłe słowa

Zapraszam częściej.
Kochani, net mi tutaj kiepsko działa. Poza tym oczy mi się kleją, a jutro pracowity dzień, bo dużo mam do posadzenia i zrobienia. Muszę wyczyścić ogórki, bo już nic z nich już nie ma i zebrać pomidory, maliny, cukinię. M kupił mini kiwi i muszę pomyśleć gdzie je wsadzić..... A do domku trzeba wrócić wcześnie, żeby przygotować się do szkoły i pracy

Jutro postaram się wstawić fotki.
Miłej nocki