Ciągle ten sam ogród Geni cz.2. 2012 r
Re: Ciągle ten sam ogród Geni cz.2. 2012 r
Tak to już anus jest, bez oczka nie ma lelyji! 

- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu
Ściskam Cię mocno i całuję
Z okazji Urodzinek oczywiście
Cudna nowa magnolia, hortensja i klematis, jak bym sam wybierała
Ściskam Cię mocno i całuję

Z okazji Urodzinek oczywiście

Cudna nowa magnolia, hortensja i klematis, jak bym sam wybierała

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Zakupy super, świetne wybory. A to, ze masz oczko to dla mnie zupełne zaskoczenie. Przyznam się, że niedawno dołączyłam do grona fanów Twojego ogrodu i nie przeczytałam poprzednich wątków. Magnolia piękna, życzę by dobrze rosła i kwitła.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A cóż to za sezon dentystyczny nam nastał? Co wejdę do jakiegoś wątku, to jego właściciel u dentysty spędza czas... Igor, Sosenki, teraz Ty... A jeszcze parę wątków do przejrzenia mi zostało... 
Pozdrawiam!
LOKI (który u dentysty od kilkunastu lat nie był i się nie wybiera, bo się boi)

Pozdrawiam!
LOKI (który u dentysty od kilkunastu lat nie był i się nie wybiera, bo się boi)
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słyszałam, że Igor u Ciebie buszuje
Ciekawe jak on biedny wróci do domu po tej wizycie ... Na początek zapewne nie będzie w ogóle chciał wyjść z Twojego ślicznego ogrodu 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Geniu, no popatrz, czytam, że w końcu nie byłaś w Pęchcinie. Ja przyjechałam dopiero o 13.00, więc już nikogo nie zastałam. Szukałam ciebie, ale nie znalazłam. Teraz widzę, że nie dojechałaś. Podobno tylko trzy osoby przyjechały.
Ale i tak było wspaniale, jak zwykle w tym ogrodzie.
Pozdrowionka
Ale i tak było wspaniale, jak zwykle w tym ogrodzie.
Pozdrowionka

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Igor no widzisz i nenufary nie zakwitły dla Ciebie .
gracho pewnie że można .
Moniko , Aniu, Agnieszko
, sosenko ,dziękuję, witajcie .
Loki do dentysty wybierałam się z 3 miesiące , ale jak przeczytałam że Igor jakoś przetrwał to się odważyłam , ale jeszcze boli .
Aniu Igor właśnie wyjechał bo musi na 17 tą być w domu , był zawiedziony moim ogrodem
Wandziu gdzie czytałaś że nie byłam w Pęchcinie ? Byłą jedna z tych trzech osób .
Ja przecież byłam nawet kupiłam sobie magnolię Night Tulip , jedną hortensję bukietową i klematis .
Genia
gracho pewnie że można .
Moniko , Aniu, Agnieszko

Loki do dentysty wybierałam się z 3 miesiące , ale jak przeczytałam że Igor jakoś przetrwał to się odważyłam , ale jeszcze boli .
Aniu Igor właśnie wyjechał bo musi na 17 tą być w domu , był zawiedziony moim ogrodem

Wandziu gdzie czytałaś że nie byłam w Pęchcinie ? Byłą jedna z tych trzech osób .
Ja przecież byłam nawet kupiłam sobie magnolię Night Tulip , jedną hortensję bukietową i klematis .
Genia

NIEPRAWDA, NIEPRAWDA, NIEPRAWDA, NIEPRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogłaszam wszem i wobec, że jestem ZACHWYCONY ogródkiem Geni! Z tego, co mówiła nam Genia przed przyjazdem, to mieliśmy z siostrą zastać szaro - bury spłachetek ziemi a był... Cudy ogród, wypielęgnowany i przede wszystkim na potęgę kochany przez właścicielkę!!!! Od wejścia witały nas swoim urokiem pacioreczniki, rudbekie, gazanie... Jeżówki przecudnej urody, róże czarowały zapachem (fantastyczna lawendowa odmiana!), hortensje przystroiły się w przedjesienne barwy, ale nic im uroku nie odebrało ani na chwilę! no i te lilie wodne....
a właścicielka i jej Mąż... Serca na dłoni, jedno i drugie!
Do Ciechocinka wróciłem z bagażnikiem załadowanym hortensjami, paciorecznikami, liliowcami, daliami i ciemiernikiem!!!!
Dziękuję za wszystko, roślinki, gościnne przyjęcie, kawkę i ciacho! Bazyli każe podziękować za pozwolenie pokopania łopatką i przypomina, że odłożył ją na miejsce!
Ogłaszam wszem i wobec, że jestem ZACHWYCONY ogródkiem Geni! Z tego, co mówiła nam Genia przed przyjazdem, to mieliśmy z siostrą zastać szaro - bury spłachetek ziemi a był... Cudy ogród, wypielęgnowany i przede wszystkim na potęgę kochany przez właścicielkę!!!! Od wejścia witały nas swoim urokiem pacioreczniki, rudbekie, gazanie... Jeżówki przecudnej urody, róże czarowały zapachem (fantastyczna lawendowa odmiana!), hortensje przystroiły się w przedjesienne barwy, ale nic im uroku nie odebrało ani na chwilę! no i te lilie wodne....
a właścicielka i jej Mąż... Serca na dłoni, jedno i drugie!
Do Ciechocinka wróciłem z bagażnikiem załadowanym hortensjami, paciorecznikami, liliowcami, daliami i ciemiernikiem!!!!
Dziękuję za wszystko, roślinki, gościnne przyjęcie, kawkę i ciacho! Bazyli każe podziękować za pozwolenie pokopania łopatką i przypomina, że odłożył ją na miejsce!
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
No to widzę, że spotkanie było udane. Świadczy o tym uśmiechnięty od ucha do ucha Igor w swoim wątku
Zazdroszczę Igorowi, że mógł na żywo zobaczyć Twój ogród

Zazdroszczę Igorowi, że mógł na żywo zobaczyć Twój ogród

- e-genia
Igor oj tam , oj tam .
Ale dzięki cieszę się że Ci się podobało , teraz jestem ciekawa co napiszesz jak będą kwitły irysy , liliowce .
Uściskaj Bazylego i jego braci , fajne chłopaki no i oczywiście ich wspaniała mamę a Twoją siostrę, zaraz sobie przypomniałam jak moja trójka biegała po domu .
Aniu w przyszłym roku zapraszam .
Igor fajne zdjęcie.
Ale dzięki cieszę się że Ci się podobało , teraz jestem ciekawa co napiszesz jak będą kwitły irysy , liliowce .
Uściskaj Bazylego i jego braci , fajne chłopaki no i oczywiście ich wspaniała mamę a Twoją siostrę, zaraz sobie przypomniałam jak moja trójka biegała po domu .
Aniu w przyszłym roku zapraszam .
Igor fajne zdjęcie.
Ania, już wiem jak do Geni dojechać, więc możemy wpadać!!!
Geniu, ta magnolia, to yellow river?
Geniu, ta magnolia, to yellow river?
- e-genia
Igor ta żółta magnolia to Yellow Bird'.
Szybko dojechaliście do domu?
Szybko dojechaliście do domu?
Geniu, bardzo szybko dojechaliśmy! Myknęliśmy przez Lubicz i chyba w 25 minut byliśmy w Ciechu! 

- e-genia
Igor to się cieszę .
Wszystko posadzone ?
Wszystko posadzone ?