ROD Ani i Łukasza

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: ROD Ani i Łukasza

Post »

Ja też najbardziej odpoczywam pracujac na działce ,a nie wylegujac się na leżaku,a po takim fizycznym zmęczeniu jak sie śpi !!!
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p
Od: 14 cze 2012, o 10:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no po każdym wysiłku się dobrze śpi, a świeże powietrze jeszcze to wzmacnia. ale śpi się za krótko:p Swoją drogą nie sądziliśmy że tyle czasu możemy spędzać na świeżym powietrzu:) Ciekawe co będziemy robić zimą;p
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

lukas_ana pisze:no po każdym wysiłku się dobrze śpi, a świeże powietrze jeszcze to wzmacnia. ale śpi się za krótko:p Swoją drogą nie sądziliśmy że tyle czasu możemy spędzać na świeżym powietrzu:) Ciekawe co będziemy robić zimą;p
Ja Wam powiem co ja robię zimą-siedzę i odliczam dni kiedy pierwszy raz pójdę na działkę :;230
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p

Post »

heh no tak, to też metoda [ ale trochę wydłuża czas:p ] a swoją drogą to zauważ że dopiero sierpień się zaczął a tutaj już wszyscy powoli zaczynają tematy zimowe.... też jest to ciekawe zjawisko i w innych kręgach raczej się tak szybko nie pojawia, chyba że u narciarzy;p .lukas
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

dorcia7 pisze: Ja Wam powiem co ja robię zimą-siedzę i odliczam dni kiedy pierwszy raz pójdę na działkę :;230
ja też :)
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,Łukaszu a gdzie przepadliscie???
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p

Post »

jesteśmy, jesteśmy, ale praca porwała nas bardziej a i jeszcze kilka innych ważnych spraw do załatwienia.
a na działce to na razie mamy sezon grilowo-wypoczynkowy [ zasłużony odpoczynek ] więc na razie bez większych zmian.

Właściwie to ze zmianami ale bez zdjęć:)
Grill się muruje, zostało sklepienie do zrobienia i komin, no i doszło magiczne pomieszczenie które wszyscy doceniają [ nawet nie sądziłem że tak się przyda ] a mianowicie mały kibelek;) więc jest już dużo wygodniej:)
Lukas & Ana
Awatar użytkownika
olgawro
200p
200p
Od: 21 paź 2011, o 10:01

Post »

Witam :)
Bardzo się napracowaliście, ale efekty fantastyczne!!!
Będę zaglądać bo sama jestem świeżą działkowiczką, mój ogródek też mam pierwszy rok :)
Jeśli mogę spytać, gdzie macie ogródeczek, bo ja na Osobowicach.

Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p

Post »

witaj, my biesiadujemy na śródmieściu:) nad samą odrą można by powiedzieć:)
Lukas & Ana
Awatar użytkownika
olgawro
200p
200p
Od: 21 paź 2011, o 10:01

Post »

Właśnie tam gdzie chciałam kupić działeczkę, sama mieszkałam w okolicach Prusa i szukałam działki przy Jaracza, niestety nie udało mi się tam kupić niczego :(
Znalazłam za to działkę na Osobowicach i to na tej samej alejce co działka mojej mamy :)
Wybieracie się na spotkanie pod Iglicą we wrześniu?
Zapraszam Was do wątku wrocławskiego, jest nas więcej :) ;:108
:wit
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wypoczywajcie bo musi być równowaga między wypoczynkiem a pracą po to aby nacieszyc oko tym co się zrobiło i się robi :)
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Takie piękne początki ...i co już koniec ???
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p
Od: 27 mar 2012, o 21:14

Post »

halo halo , wpadłam z rewizytą ;:136 szkoda,że po pół roku, no ale :lol: a was gdzie wywiało ;:145 piękna ta wasza działeczka ;:oj tyle pracy włożyliście ;:202
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Poprosimy o zdjęcia zimowe, jestem bardzo ciekawa :)
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p

Post »

Jesteśmy, jesteśmy, nigdzie nie uciekliśmy, co najwyżej w lekki sen zimowy popadliśmy. Ale już się z niego wybudzamy!!
Działka doglądana była tylko co tydzień czy nikt się tam nie zadomowił albo jakiś szkód nie narobił. Ale odpukać... póki co przetrwała, chociaż do niektórych sąsiadów obcy próbowali zaglądać...

A na działce powiedzmy powoli sezon rozpoczynamy. Dzisiaj we Wrocku była super pogoda to i pierwsze prace porządkowe ruszyły.

Z obserwacji pozimowych to najbardziej niestety ucierpiała ścieżka z cegieł [ czego w sumie się spodziewałem ] a mianowicie kilka cegieł nie przetrwało próby mrozu i wody - ale tragedii też niema, myślę że doda to im więcej uroku:)) Przyjdzie i pora na jakieś zdjęcia, póki co nie wiemy na co pogoda się zdecyduje - czy to już będzie wiosna czy jeszcze zima wróci ?!

dziękujemy za odwiedzanie nas, nawet poza sezonem:) pozdrawiamy
Lukas & Ana
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”