Sylwio , ja nie mogę oglądać stron ze skrętnikami bo jestem jak małe dziecko już chcę
Mam go bo Iza odstapiła mi pierwszeństwo w kolejce po sadzonkę u Renaty za to ma duży +.
W kolejce do kwitnienia mam Jessicę, już rozwija swojego pąka, Sivia, a za nią szykuje się pączek Geronimo. Sylwio to czekamy na Twojego Zeusa
Widzę, że mamy to samo źródło ja też kupuję od Renatki, włąsnie Geronimo też do mnie idzie masz rację, ja też zaczynam się zachowywać jak małe dziecko w sprawie skrętników, kompletnie głupieję
Aniu, to wszystkie młode kupione sadzonki,jak na razie pieknie wypuszczaja pąki,ale listki mają nie ciekawe. Iza twierdzi że za dużo podlewam i dla tego mi giną. Teraz się pilnuje bo szkoda mi tych ślicznych kwiatów. jola1313, APe, Filigranowa27, szarotka66, tesia39 Dziekujemy
Marylo, dopiero co podejrzewałam u ciebie epidemię hojozy, a tu już skrętnikoza i to w zaawansowanym stadium, a podobno nie masz miejsca.
Kwiatuszki, co jeden, to piękniejszy.
Jagoda , te skrętniki sę u mnie od paru miesięcy,nie kwitły a nawet zaczęły mi ginąc i brzydko wyglądały,wiec nie pokazywałam,teraz jeden po drugim wypuszcza paki i rozkwita. Jak będą miały nowe listki to pokaże je w całej krasie i będę zanudzała Was fotkami Dorotak