...bardzo mi się podoba ta krwawnica - długaśno kwitnie ,dość obficie.
Sylwio mój ogródek choć ma już kilka lat to jednak uważam go za początkujący bo w pełni na swoje miejsce roślinki to w większości w tym roku osiały

Sylwio pokazuj już swoje początki bo one są najciekawsze i jest później porównanie po pewnym czasie

Kasiu chyba już gdzieś oficjalnie podawałam przepis... ale jakby co to podeślę Ci na pw ale one to nic bardzo szczególnego....choć faktycznie każdemu smakują

Iguś widzę że czuwasz gdy ja ciut zaniedbuję swoje włości

Agniesiu myślałam że jeżówki są całkiem bezproblemowe. U mnie same wyrosły w mało pożądanym miejscu i jesienią muszę je ''zadoniczkować'' albo komuś ofiarować

Krwawnica niby nic wielkiego ale i mnie urzeka szczególnie taka dorodna

Aniu miło że zajrzałaś do mnie...hm ... zaglądaj często jak chcesz ale z tym wzorowaniem to uważaj nie wiem czy nadążysz z przesadzaniem! U mnie prawie codziennie zmiany choć staram się już ustatkować

Aniu naleśniki jak najbardziej i z dżemem wiśniowym choć ja myślę że im kwaśniejszy tym lepszy...porzeczka czarna dla mnie najlepszy wybór ale dzieciaki wolą malinowy-słodszy
Jolu czyżbyś to Ty tak wydzwaniała?! Mało z drabinki nie spadłam biegnąc z nadzieją zdążenia

Oczywiście jak malowanie to i okna mycie...i tak wsiąkłam w domowe poczynania że mam dość!
Nigdy więcej się nie skuszę na malowanie-osobiście

Ogród zaniedbany! Już wkrótce do trawy to rotacyjną będę musiała odpalić

Sezon różany...