Kasiu, to chyba normalne, że człowiekowi zapał słabnie... ja czuję, że niedługo ten sam stan wystąpi u mnie... na razie rzutem na taśmę realizuję kilka pomysłów, ale wydaje mi się że to koniec sił i funduszy, mocno nadszarpniętych w tym roku... M. oszczędzam, bo póki co plecy dają funkcjonować, więc nierozsądnym byłoby je znowu sforsować... Pozdrawiam Cię!
Majutek, mówisz o bukszpanach, prawda? Wiesz, gdybym chciała kupić teraz trzy takiej wielkości, jakie mam po przeciwnej stronie, to pękłoby 750zł - bukszpany ładne, uformowane, są u nas strasznie drogie... Film o mózgach kobiety i mężczyzny jest przeboski i przeprawdziwy ;-)
Jula, żeby Cię jeszcze bardziej połechtać, to dopiszę, że się liczę m.in dlatego że rozumiesz mój ogród

Hehe

Kule będą średnie, spoko... nie postawię tam gigantów, bo to bukszpany mają dominować...
Ewa, wielkie dzięki za uznanie!
Ewcia, ano zmiany, zmiany... chyba jak w większości ogrodów... czytam, że zamówiłaś róże na jesień?
Gosiu, mam zamiar kupić kule w miejscu, o którym rozmawiałyśmy z Izą... czekam na dobre ceny

Cieszę się, że Ci się podobają moje ogrodowe akcje
MaGorzatko, prawda, że znając ten film, możemy się wzajemnie lepiej rozumieć? ;-))
...proszę Państwa, oto są:
Catawbiense Grandiflora i
Cunningham's White
...makro będzie jutro, bo one... kwitną