ibizaa
Inna opcja to może być też od deszczu.
Igor _ 89 u mnie tylko wtorku do czwartku w piątek cięcie do kwiaciarni
Festiwal tz.kwitną na polu można oglądać.
Piękne zdjęcia i niebanalne z Malediwów dzięki, szkoda że nie wszystkie zdjęcia się otwierają szczególnie przed i po , bo to ciekawe. Mieczyki z tych co się otwierają jak dzieła sztuki.
Elizka... masz piękne mieczyki wszystkie masz od Staszka czy też od Anitki...od Staszka ja też mam ...a te białe plamy na tym mieczyku to chyba Modra rzeka...może z braku jakichś składników pokarmowych..
Anitaa ale kolejne kwiaty które się rozwijają to też mają takie smugi a deszczu w ostatnich dniach nie było.
Maska miło mi że zdjęcia się podobają , jeszcze widoczki pokaże...
Nie otwierają Ci się zdjęcia??? u szkoda, ciekawe czemu
Alina-277 od Staszka i Anity dam go do identyfikacji Staszkowi, może on rozpozna go
No i ostatnie zdjęcia z Male... widoczki
Tak wygląda wysepka
takie ścieżki są na całej wyspie
Takim hydroplanem lecieliśmy ze stolicy Male na wysepke
a takie dziury w piachu robiły kraby i składały w nich jaja
Cisza przed burzą... a tak naprawde wiecie, że z tej chmury nawet kropla nie spadła? w momęcie rozwiało je, a w przeciągu 2 tygodni padało 4 razy
a pod tym białym namiocie młode pary brały ślub tylko podczas ślubu było jeszcze ustrojone kwiatami
Elizo piękna podróż, jest co wspominać. Mieczyki piękne nie mogę się doczekać moich już się wykłosiły, lada dzień będą kwitły. Piszesz, że kalafior zmienił kolor, jak się zaczyna wiązać główka to liście trzeba nad nią załamywać, aby osłonić przed słońcem (wiem, bo moja mama tak robi).
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
evikc hej doczekasz sie nibawem i swoich piękności, pewnie masz jakieś troszke późniejsze odmiany mieczyków
tak właśnie gdzieś słyszałam na temat tego kalafiora że główke liśćmi trzeba przykrywać chroniąc od słońca... przynajmniej na przyszłość będę wiedzieć
Witaj i ja pragnę złożyć Wam spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.Ogród masz piękny ,podziwiam Cię za zapał do pracy i życzę samych sukcesów i może teściową zachęcisz do pracy w ogrodzie miała byś pomoc wiem ile jest pracy przy kwiatach i w warzywniaku,pozdrawiam i zapraszam do mnie.
roza333 Witam nowego gościa dziękuję bardzo za życzenia no i za te miłe słowa a szczerze powiedziawszy nie chciałabym by teściowa mi zaczynała pomagać coć w ogrodzie czy warzywniaku wole sama robić, większą frajde to sprawia a i mniej nerwów wtedy trace
edi13 dziękuję za gratulacje i miłe słowa tak jak napisałaś... faktycznie był to raj, szkoda tylko że takie piękne miejsce na ziemi kiedyś może zostać zalane
Barabella dziękuje za miłe słowa Moja droga, jak jakieś będą to pewnie tak, ale w bardzo małych ilościach, bo dużo ich nie mam