Ja akurat mam chyba nietypowy system podlewania storczykówmaqa pisze:cudna galeria, kwiaty i zwierzaki
pytania jaki masz system podlewania storczyków? co ile i jak?
będę wpadać tu częściej
alicja46 pisze:Weszłam i oniemiałam, kwiaty prześliczne. Zdjęcia niesamowite, jak ty to robisz, mnie nigdy nie wyjdą takie dobre.
mniodkowa pisze:ojej jaki śliczny morelowy ten storczyk![]()
tesia39 pisze:Faktycznie piękny kolor, nie dziwię się że Cię zauroczył
justus27 pisze:Piękny falenopsis
Dziękuję za miłe słowa dla stoczyka. Pięknie rosną mu dwa pączki, więc cieszę się, że będzie mi jeszcze dane nacieszyć oczy jego kwiatkami po tym jak po przyjeździe zrzucił wszystkieFiligranowa27 pisze:Piekny storczyk:).
DziękiCarnivorous pisze:szałwidzę fajne połączenie dobrego aparatu z niezłym talentem, pragnę więcej....
Czy wpadło Ci w moim wątku w oko coś, na co byś się chciała wymienić?eva- pisze:Wpadłam z rewizytą i ..nie wiem co mam najpierw chwalić kwiaty czy zdjęcia.
Chyba kwiaty piękne, gratuluję keiki, ale na takich zdjęciach każdy kwiat wygląda pięknie
![]()
Kociaki mają świetne umaszczenia, ale kotka jest wyjątkowa
Może jeszzce dziś uda mi się wstawić aktualne zdjęcia, postaram się!Marudzia pisze:![]()
podziwiam naprawdę podziwiam i kwiaty i przede wszystkim piekne zdjecia !
Pokaż aktualnie jak wygladają fiołeczki w nowych domkach
U mnie stoi na stole pod oknem wschodnio-południowym i naprawdę liście wychodzą jeden za drugim. Aż się boję, że zaraz nie będę go miała gdzie pomieścić, bo, szczerze mówiąc, nie lubię bardzo dużych roślinmniodkowa pisze:Kochana a gdzie Ty trzymasz tego fikusa sprężystego, że tak szybko Ci rośnie???bo i ja mam takiego, niestety w wodzie chyba szło mu lepiej niż w ziemi... bo coś stoi
![]()
fikus benjamin też wywołał we mnie wytrzeszcz tempem wzrostu![]()
![]()
i w ogóle to muszę przyznać, że z tym remontem to coś ściemniłaś chybabo tak wypielęgnowanych roślinek to ja i po sprzątaniu nie mam
![]()
Faktycznie weszły wszystkie w fazę wzrostuFiligranowa27 pisze:Kwiatuchy rosna jak szalone u ciebie.Tak trzymaj:).
Fikusa beniamina mam na oknie północnym i widać baaardzo mu się tam podoba. Mój się ukorzenił łatwo i po wsadzeniu do ziemi już nic się z nim nie działobananowy_kot pisze:dagg Twój biały storczyk jest prześlicznyi fiołki jak Ci ładnie rosną i kwitną a fikusy /zwłaszcza ten jasnozielony/ łaaaał
![]()
Ja też wsadziłam do ziemi mojego fikusa beniaminka jakiś czas temu, mam nadzieję, że się przyjmie![]()
![]()
Zapraszam Cię do mnie w wolnej chwili