Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Jeszcze raz przeszłam się po Twoim ogrodzie (jest absolutnie i bezapelacyjnie cudowny) i doszłam do wniosku, że ja za jakieś milion lat dorobię sie takich murków i aranżacji na mojej skarpie. To chyba zmęczenie ;:174
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Asiu, ale się u Ciebie dzieje ;:oj i ja się zachwycam ścieżką. Dobre pomysły są na wagę złota ;:108
Będziesz miała zgapiaczy :;230
Zdjęcie lawendy z motylkiem ;:215 jak dla mnie poezja.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, dołączam do zachwytów - ścieżka wyszła niesamowicie; bardzo fajny klimat stworzyła w ogrodzie...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sweety, Ty chyba rzeczywiście zmęczona byłaś, gdzie widziałaś te murki? :;230 :;230 Może u Asi, ale Daffodil?
Maju, a niech zgapiają, mnie to nie przeszkadza :D .
Aga, dziękuję. :D
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Masz rację... A ja dziś zastanawiałam się, gdzie się podział mój komentarz dodany do wątku Asi 'Daffodil" ;:oj Już nawet pomyślałam, że jego dodanie mi się śniło ;:19 Przepraszam...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Nie ma sprawy. :;230
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Hej! Czy nie uważacie, że trochę za wcześnie na wrzosy? Jest połowa lipca!!! A moje właśnie zaczynają kwitnąć. aha, kwitnie też ponownie magnolia, ale nie moja, tylko rosnąca w ogrodzie, który mijam po drodze do pracy. Od dziś do poniedziałku mam urlop. Planowałam go spędzić działkowo, ale żeby tradycji stało się zadość mój "cały misterny plan w pizdu" (cytując Siarę z Killera :wink: ). Razem z M coś słabujemy. Ja żołądkowo, a jego chyba grypsko dopadło... No mówię Wam, jak nie urok to... To jest nie fair.
Dziś kilka starszych fotek, niestety znów tylko z komórki.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Asiu fotki z komórki? No niezłą masz kom:)
Hortensja to Annabelle?
Kuruj się kochana,bo weekend ...a jak pogoda u Ciebie? U mnie zimno,ciemno,kilka dni już nie byłam na działce i nie jestem w temacie co kwitnie ;:224

Zdrówka życzę ;:333
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Kontakt:

Post »

Witaj Aniu! Wpadłam do Ciebie, bo chciałam zobaczyć zachwalaną w innym wątku ścieżkę. Przeczytałam cały wątek, z niektórych opowieści się uśmiałam. Mama- szkodnik, skąd ja to znam?! Moj szkodnik to teściowa, chociaż to było kiedyś, już to sobie wyjaśniłyśmy i teraz nie wyrywa u mnie nawet najmniejszego chwasta :wink: . A ogród masz przepiękny, w klimacie jaki lubię najbardziej. Co do ścieżki, to jestem pełna podziwu, że robisz ja sama. Efekt- pierwsza klasa. Tempo zmian w Twoim ogrodzie jest porażające!
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Asiu mam nadzieję, że ze zdrówkiem lepiej ;:196 . A urlopiku tak czy tak zazdroszczę..... Wiesz, co do wrzosów to są też letnie odmiany, które kwitną lipiec/sierpień. Ja też mam takie dwa w ogrodzie, może Ty masz też jakąś taką odmianę.
Twoja ścieżka i zdjęcie z motylkiem robią furorę ;:108 - i super, bo są fantastyczne. Czekam na następne..... ścieżki :;230 i zdjęcia, bo w obu dziedzinach masz niewątpliwy talent.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aniu oczywiście, że Anabelle, tylko jakiś mutant! W tym roku ma kwiaty większe niż moja głowa! Już mi na szczęście lepiej, dziś nie zważając na deszcze i burze, wbrew wszystkiemu skończyłam ścieżkę. A właściwie jej pierwszą część. Sama. Mój M leży w łóżku (jednak grypa), a rodzice niańczą nowego psiaka. Ale postawiłam na swoim i skończyłam!

Witaj Iwciu! ;:7 Wprawdzie mi Asia, ale rodzice mówią do mnie Ania, więc poczułam się domowo :;230 .
Dziękuje za komplementy, jeśli Ci się u mnie podoba wpadaj częściej. Mam jeszcze parę planów do zrealizowania, więc liczę, że będzie co oglądać. Wkrótce wpadnę do Ciebie z rewizytą.

Daffodilku, czuję się już lepiej, M jak pisałam - uziemiony. Czuję się na tyle dobrze, że skończyłam dziś ścieżkę (no może z małą dziurą, ale wciąż rozmyślam nad szczegółami technicznymi oczka, które ma być w bezpośrednim sąsiedztwie).
Co do wrzosów, kupowałam je w ubiegłym roku i sadziłam kwitnące we wrześniu. Może pędzone...
Dziękuję za komplementy :oops: , druga część ścieżki wkrótce, a poniżej nowa porcja zdjęć. Niestety przy ponurej pogodzie, nie wychodzą zbyt atrakcyjnie...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
... ta dziura w środku ścieżki, to właśnie ten obszar w sąsiedztwie planowanego oczka...

a żeby nie było, że mój ogród składa się tylko z jednej ścieżki, to kilka kwiatków pokażę :wink: ...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Kontakt:

Post »

Asiu :oops: , czy na zdjęciu, ta pokładająca się różowa, to Pink Anabell? Jak długo ja masz?
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Iwciu, właśnie jestem u Ciebie i podziwiam ogród...
Tak, zarówno na pierwszym zdjęciu, jak i na ogólnym (to co leży po kolejnym deszczu :evil: ) to Pink Anabelle. Sadziłam ją jesienią, w ubiegłym roku jako baaardzo mały krzaczek (zakup ze sklepu internetowego; jak porównałam cenę z wielkością roślinki, którą mi przysłano byłam bliska
zawału :;230)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, absolutnie fantastyczne fotki! Jak robisz ten mglisty klimat wokół fotografowanych 'obiektów'? Zachwycam się ;:167
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2009, o 13:45
Kontakt:

Post »

Asiu, jak długo masz ogród? A te ścieżki to po prostu moje marzenie! Całość to bardzo zadbany ogród. Taki jak lubię. Pełnego tajemniczych zakątków... dążę do takiego efektu, ale mi jeszcze daleko ... och, ale sie rozmarzyłam!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”