żal roślinek, Ty masz taki piękny ogródek pewnie dużo ucierpiało, co za wstrętna pogoda
  żal roślinek, Ty masz taki piękny ogródek pewnie dużo ucierpiało, co za wstrętna pogoda 

. No żal, że człowiek tyle koło warzyw chodzi i w mgnieniu oka wszystko niszczeje. I jeszcze nie mamy na to wpływu...
 . No żal, że człowiek tyle koło warzyw chodzi i w mgnieniu oka wszystko niszczeje. I jeszcze nie mamy na to wpływu...

Da się ukorzenić. Wszystkie moje tegoroczne sadzonki rodzynka pozyskałam jako kawałki pędów z krzaka zimującego w domu w doniczce - ukorzenianie w ziemi, w wodzie nie próbowałam.megi1402 pisze:...może odłamany kawałek z pączkami udałoby się ukorzenić w wodzie?...

.
 . 

[/url]
[/url] , ale jaki ładny
 , ale jaki ładny  .
 . 
  :
 :

jeszcze będzie ładnie owocował, tylko że pewnie pod koniec sezonu.
 jeszcze będzie ładnie owocował, tylko że pewnie pod koniec sezonu. Jednak zaowocował znacznie wcześniej niż w poprzednim roku. Moje krzaki trochę burzowy wicher wytarmosił, ale ustały bez podpór. Teraz zaczynają się rozłazić na boki, jeszcze trochę i się koło nich nie przejdzie..
 Jednak zaowocował znacznie wcześniej niż w poprzednim roku. Moje krzaki trochę burzowy wicher wytarmosił, ale ustały bez podpór. Teraz zaczynają się rozłazić na boki, jeszcze trochę i się koło nich nie przejdzie.. . U mnie są dopiero pączki
 . U mnie są dopiero pączki  .
 .