Moje storczykowo - Jeanne
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joasiu, ale Ci zazdroszczę tych pączusiów
Ciekawe kiedy ja się "swoich" doczekam
A z mocowaniem pędu też robiłam niezłe ceregiele, ale jakoś mi się udało. Ostatnio przestawiam swojego falusia na parapet północno- wschodni, bo słońce na tym południowym było już bardzo ostre, bałam się, że w końcu zapomnę opuścić rolety i będę miała problem

A z mocowaniem pędu też robiłam niezłe ceregiele, ale jakoś mi się udało. Ostatnio przestawiam swojego falusia na parapet północno- wschodni, bo słońce na tym południowym było już bardzo ostre, bałam się, że w końcu zapomnę opuścić rolety i będę miała problem

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Na potwierdzenie mojej relacji z przywiązywania pędu oto jego fotka

a to seledynek vel Pink Panther i jego pączki na dwóch pędach (fotka może troszkę mało czytelna, bo ciężko je uchwycić, chowają się pod kwiatami
)

Guciu, ja też przestawiłam jednego storczyka (tego co ma nowy pęd - "mućkę"
) na wschodni parapet, sabotki powędrowały na komodę obok okna południowego. Reszta póki co stoi na południowym, ale na szczęście słońce jest tam do 12, potem osłania je dach, a słońce i tak nie świeci jednocześnie na wszystkie storczyki tylko wędruje z jednego na drugi 8) jak już jest wybitnie gorąco to wstawiam kartkę papieru między szybę a roślinkę 
Jak rozwiną sie wszystkie pączki na seledynku to i on powędruje na komodę do sabotków :P

a to seledynek vel Pink Panther i jego pączki na dwóch pędach (fotka może troszkę mało czytelna, bo ciężko je uchwycić, chowają się pod kwiatami

Guciu, ja też przestawiłam jednego storczyka (tego co ma nowy pęd - "mućkę"

Jak rozwiną sie wszystkie pączki na seledynku to i on powędruje na komodę do sabotków :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Joasiu, cambria i nie lepiej i nie gorzej
po prostu nic się nie dzieje
może pzeżywa jeszcze "szok" po tej reanimacji, z jednej strony cieszę się że nie umiera całkiem, a z drugiej trochę się martwię że nie ruszyła z pędami/bulwami/listkami/korzonkami...czymkolwiek
Bobi, seledynek to była moja miłość od pierwszego wejrzenia, widze że i na Ciebie rzucił urok

może pzeżywa jeszcze "szok" po tej reanimacji, z jednej strony cieszę się że nie umiera całkiem, a z drugiej trochę się martwię że nie ruszyła z pędami/bulwami/listkami/korzonkami...czymkolwiek

Bobi, seledynek to była moja miłość od pierwszego wejrzenia, widze że i na Ciebie rzucił urok

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Jeanne
- 1000p
Dziękuję za odwiedziny w moim wątku
Dorciu masz rację co do seledynka, jest taki tygrysi i dziki
a kwiaty faktycznie ma nieco inne od pozostałych moich falenopsisów, płatki są bardziej podłużne
Dewuko dziękuję że wierzysz we mnie i w możliwości mojej cambrii
Storczykowa, z moich obserwacji
wynika że to nie są kropeczki tylko coś jak paseczki, cętki tygrysie
Marto, świetne określenie "cacany"

Dorciu masz rację co do seledynka, jest taki tygrysi i dziki

Dewuko dziękuję że wierzysz we mnie i w możliwości mojej cambrii

Storczykowa, z moich obserwacji

Marto, świetne określenie "cacany"

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Oj tak, co przeglądam czyjś wątek to sobie myślę że "i takiego nie mam, i jeszcze takiego, i chcę ten i tamten" ojojoj... 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki