To jest moje nowe narzędzie pracy ,niektórzy z lubelskiego też już takie nabyli, a niektórzy będą mieli nabyte.Graczka jest super prawie sama gracuje.
edi13-Edytko odległości w obecnych czasach nie mają znaczenia a i przecież pociąg jest napisz tylko kiedy przyjeżdżasz .
nirali- Kasiu ja to tawułki nieistotne, dla czego tak lekceważąco wyrażasz się o moich krzaczkach
Dzięki za życzenia ,co do winka to już wiesz.Pozdrów Renię i powiedz że cały czas czekam na wąteczek.
madziarynka-Madziu widzę że mohito bardzo teraz popularne, czekam na odwiedziny.Dziękuję za życzenia.
lemka77-Ida dla czego nie mówiłaś że Ci się podoba byśmy wykopały ale możesz po niego przyjechać w każdej chwili jakoś go namierzymy no i mogłam zostawić nasienniki żeby dojrzały a tak już wycięte.
IWONA1311, wanda7, lawenda- dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia.
W niedzielę byłam ze Zbyszkiem na kolejnym spotkaniu forumowym u Tadeusza48.Wróciliśmy do domu po 20 i już nie miałam siły pisać. Spotkanie bardzo udane, masę spraw roślinnych zostało poruszonych i masę pytań i wątpliwości rozwianych. Ja oczywiście mam jeszcze sprawy do wyjaśnienia ale może do końca sezonu spotkań w ogrodach uda mi się na bieżąco wszystko wyjaśnić i dopytać.Pogoda nam dopisała, gospodarze mili i gościnni a i nam humory dopisały. Dobrze że u Tadzia byłam już drugi raz to trochę znałam jego ogród i mogłam odszukać swojego męża.