Rośliny Karoliny :-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
marta_lara
500p
500p
Od: 12 mar 2012, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Rośliny Karoliny :-)

Post »

Nie no roślinki Karolinko piękne!!! Ale wracając do tematu!! ;:224 Mój brat jest w tym samym wieku, nie ma ochoty mieć stałej dziewczyny bo woli skakać z kwiatka na kwiatek /to tak trzymając się wątku/. Musiałam Karolinko, wybacz ;:196 Chodzi o to że Iza niepotrzebnie się może martwi!
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

martwie się bo on sie zachowuje jakby się bał kobiet, nawet skakac nie chce ;:108 - a tak w tajemnicy :;230 to jego ojciec do dzis jest kawalerem :;230
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

marta_lara pisze:Nie no roślinki Karolinko piękne!!!
Ależ to szczerze zabrzmiało :;230 :wink:
Iza po czym wnioskujesz, że bab się boi? I skąd wiesz, że nie skacze? ;:183 Ja myślę, że on Ci o wielu rzeczach nie mówi. Zobaczysz, jak już trafi na dziewczynę to będzie ta do grobowej deski.
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

fakt, że z reguły za wiele nie mówi, ale znam go dobrz i wiem, ze często przychodzi pogadac w trudnych sprawach - co się rzadko zdarza, ale raczej ma do mnie zaufanie i jak twierdzi jestem INNA niż reszta matek - dla mnie to wielki komplement :D

obyś miała racje i wstaw wreszcie te fotki bo czekamy i z nudów o głupotach piszemy ;:108
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iza, ja mam tu offtopa: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5&start=84
I chętnie pogadam tam o głupotach z Tobą i resztą dziewczyn :) Bo z Wami to prawdziwa śmiechoterapia :lol: Nie mogłam się uspokoić podczas tej kąpieli :wink:
A tu lepiej skupmy się na doniczkowcach bo przez Was się tylko rozleniwiłam :lol:
Zaraz wstawiam zdjęcia.
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Do kwitnienia szykuje się kolejne kalanchoe... Tylko czemu znów różowe? Nie przypominam sobie, żebym kupowała dwa te same kwiaty a tu już trzeci kwitnie na ten kolor :shock:

Obrazek

A Eszynantusy pięknie rosną :tan 'Caroline' wypuszcza sporą ilość nowych pączków, jeśli wszystko dobrze pójdzie, czeka mnie obfite kwitnienie :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Moja hojoza i kalanchoza (oczywiście nie wszystkie są na zdjęciu :wink: )
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
marta_lara
500p
500p
Od: 12 mar 2012, o 22:28

Post »

Przepraszam :oops: nie tak miało zabrzmieć, marzy mi się kawałek ogródka choćby taki tyći, ale niestety to niemożliwe. Już się nawet z moim umówiłam, że jak się wyprowadzimy to do mieszkania z dużym tarasem. Więc do kwiatów ogrodowych pozostaje mi powzdychać.
A mnie na tych zdjęciach wilczomlecze zachwycają!! ;:oj ;:oj
A pozostałe towarzystwo jak Ci na raz zakwitnie to będziesz miała piękny widok!! ;:oj
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

;:oj eszki to masz zejefajne ;:oj
Marta zawsze można działeczkę nabyc
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne eszychnanthusy, prosimy o więcej zdjęć jak wszystkie cudności się rozkwitną;).
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21

Post »

:wit czekam jak zakwitną aeshenantusy to będzie widok ;:138
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Karolinko piękne i jakie rozrośnięte eszynantusy ;:oj otwierające się kwiatki kalanhoe cudne ;:oj ;:138
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :wit Karolinko skąd jesteś kochana;-) widzę że tak samo ja zachodniopomorskie :) prześliczne te twoje kwiaty doniczkowe ja nie posiadam takich ale zaczynam działać na swoim ogródeczku Zapraszam do mnie :heja
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martusiu, przecież ja żartuję ;:168 Co do ogródka/działeczki to wierzę, że prędzej czy później Wam się uda :D To niestety też nie mój ogródek ale rodziców, więc za dużo porządzić sobie nie mogę... Ale bardzo marzę o własnym, może na emeryturze się doczekam :;230
Iza dzięki, przekazałam eszkom :wink: Mam jeszcze baaaardzo wolno rosnącego Twistera, Specious też nie bardzo chce rosnąć, myślę że to kwestia ziemi... A Japhrolepis pogubił pączki, chyba go przesuszyłam :oops:
Patrycjo, dziękuję za odwiedziny, oczywiście zdjęcia będą tylko niech wreszcie wszystko zacznie kwitnąć :lol:
Oksi, jedynie 'Caroline' będzie kwitnąć... Mona Lisa się rozleniwiła, owszem rozrasta się bardzo ładnie ale nie chce produkować nowych pączków...
Tereniu, dziękuję, czekam aż kalanchoe w pełni rozkwitnie, to będzie widok ;:215 Tylko czemu znów różowe.... Powinno być żółte albo pomarańczowe :? Ciekawe czy to przypadkiem nie zależy od nawozu... Mam jeszcze jednego pączka na białym, jak również będzie różowy, to go ;:163
Colll28 witaj w moim wątku ;:7 Dziękuję, byłam u Ciebie z rewizytą i chętnie poobserwuję Twój ogródek.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

O nie, nie zabijaj go tylko za to że różowy się urodzi ;:223
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Karolina pięknie ci rosną eszki i hoje ;:oj ;:63
Wybacz kochana,ale raczej nie zaglądnę do tego wątku,co podałaś link.Za mało mam czasu,by jeszcze i tam się udzielać ;:224
Będę Ci tu zaśmiecać ;:224 :;230.Najwyżej mnie przegonisz do siebie ;:134 ;:124 :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”