Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Zakochałam się w kobiecie.......znaczy w Heidi.......................... ;:oj
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a ja, jak Cię złapie czyli odwiedze, to najpierw uduszę a potem to ;:196 ;:168
a wiesz za co......no zajrzałam do Ewy, Twojej różanej sąsiadki i akurat miała róże w pojemnikach na sprzedaż......no i mam.....Nostalgię i Sonnenschirma czyli Creme Brulle ;:138 ;:138 :tan :tan
jaki fajny prezencik mam na Dzień Dziecka :tan
będę miała już słodką różankę w komplecie teraz tylko czekam na Kawkę jak się obudzi :uszy

hehe a ja zaraz jade do Auchan i LM......hehe po maty i po węża, ciekawe co mi jeszcze wpadnie w ręce ;:224
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ach, Robaczku, te dzwoneczki i bodziszki, to lubię bardzo, bardzo... i kolekcjonuję. No i zachłannie chciałabym mieć wszystko, co niebieskie ;:108 . Pięknie u Ciebie, oj, pięknie. A propos EURO, w Gdańsku też pewnie będzie komunikacyjna Panama, ale ja się zaszyję w swoim zielonym świecie (najlepszym) lub opłotkami przemknę się na Kaszuby.

Serdeczności - Jagoda
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kasiu, jakie hortensje mają już pąki :shock:
Czy ostróżki masz z grupy Elatum? Parę lat temu miałam kilka odmian- część gdzieś wyparowała, do reszty straciłam serce...
Czy coś poza hortensjami i ketmiami może kwitnąć u mnie w lecie?? :D
Udanego weekendu :wit
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Ta róża na ostatnim zdjęciu jest naprawdę prześliczna ;:167
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja poulsena mam jeszcze Clair Renesans, White Cover i Adventure Palace.
Ta będzie posadzona w donicy.
No, ale naprawdę żałuję, że Twojego powojnika nie było
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

ach jak sie ciesze ,ze będe miał niebawem Haidi ;:167 ;:167 czy na prawde tek cudnie pachnie na dodatek :?:
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Dziękuję Robaczku za piękne widoki, są balsamem na moje zbolałe serce. Mam dziś totalnego doła. Podłość ludzka nie zna granic...
Awatar użytkownika
paryska
500p
500p
Od: 20 lip 2008, o 17:50

Post »

Oj Robaczku nie potrafię odnaleźć się w swoim ogrodzie przez Ciebie ;:185
Co do Ciebie zaglądnę to mam ochotę z buldożerem w swój nieład artystyczny wjechać.
Nie mniej jednak czynisz cuda i chylę się po same kostki, cudownie ;:oj
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Pięknie u Ciebie jak zwykle ,nic tylko się zachwycać,podglądam każdy z wątków w którym mam wpis w miarę systematycznie i ciągle nie mogę się nadziwić i nacieszyć że znalazłam to forum, tu mogę zobaczyć tyle rzeczy których nie mam u siebie i tych co wymarzły i tych których nigdy nie miałam... i tak mi dobrze i cudownie że mogę podziwiać wasze ogrody , jedyne czego żałuję to tego że wielu jeszcze nigdy nie widziałam ale to brak czasu i z czasem nadrobię. Pozdrawiam:)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pięknie i jest co odgapiać, takie zestawienia jak Twoje warte są powielenia do innych ogrodów. ;:215
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie wieczorową porą :wit
Dzisiaj miałam pracowity dzionek - rano zaliczyłam giełdę kwiatową, potem kosmetyczkę i z pięknymi paznokciami w kolorze fuksji ...ruszyłam prosto do ogrodu :;230
julka_ pisze:Zakochałam się w kobiecie.......znaczy w Heidi.......................... ;:oj
Julka, nie tylko Ty :;230
Marta, pochwal się co kupiłaś w Auchanie ;:65 Ja byłam na Franowie i przytachałam w bagażniku parę bylinek i..kolejną Passiflorę :tan
Jagódko, ja też bardzo lubię dzwonki, mam ich kilka ale chętnie obejrzałabym Twoją kolekcję ;:138 Kiedy założysz wąteczek? Od początku planowałam urlop na Euro i pierwotnie miałam go spędzić tak jak Ty, zaszyta w swojej prywatnej, zielonej oazie spokoju ;:170 Ostatecznie pojawiła się opcja wyjazdu i też mnie to cieszy, bo Euro nie będzie nawet w tv :;230
Monia, hortensje Anabelle są już spore, mają mnóstwo pąków..pozostałe bukietowe (Vanilla Fraise, Pinky Winky) jeszcze w tyle, a Grandiflory daleeeeeeko w tyle, ledwo startują. Na ketmie nie szczególnie liczę, bo zawiodły mnie w ubiegłym roku. To ich drugi sezon, dostaną drugą szansę..ale jak nie zakwitną to wylatują... ;:224 Jest tyle pięknych roślinek kwitnących latem...w lesie też sobie poradzą ;-))
Saro, to Heidi Klum - na żywo jeszcze piękniejsza..
Gosia, Clair Renaissance jest cudowna, kupię ją jesienią, jak się sprawuje u Ciebie? White Cover to inaczej Kent, prawda? Mam je u siebie przy ścieżce. Ciekawi mnie, jakie masz doświadczenia z różami Poulsena - odmiany są piękne, a jak z ich zdrówkiem? Rooguchi jest dostępny na e-clematis.pl. gdybym wiedziała jak go ukorzrnić, to zrobiłabym Ci sadzonkę. Zapytam Ewę - ona wie wszystko ;-))
Dorotko, zgodnie z opisem producenta Heidi intensywnie pachnie, ale ja wyczuwam jedynie delikatny zapach. Albo mam katar :wink:
Asiu, przykro mi, że masz kiepski dzień..jutro będzie lepiej .. ;:168
Parysko...to mnie zmartwiłaś :cry: Nie chcę Cię wpędzać w taki nastrój ;:185 Masz piękny ogród, a artystyczny nieład to nic złego ;:173
Monikwiaty, ja też ma problem z nadrabianiem lektury ulubionych wątków..a Tyle nowych codziennie się otwiera i chciałabym obejrzeć każdy...Dla mnie Forum to również przełomowe odkrycie - w ciągu 4 m-cy na forum nauczyłam się o ogrodach więcej niż przez ostatnie 2 lata ;:108
Majka, odgapiaj do woli, miło mi, że Ci się podoba ;:196 Ja już myślę nad 'zgapieniem' paru Souvenirów od Ciebie :uszy
Miłego wieczoru kochani ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

No nie uwierzysz ale poza matami nic bo najzwyczajniej w swiecie nie mialam jakby to wziac...hehe ledwo co widzialam spoza tych mat ale powojnik Allanah ;:224 mnie zachwycil to pewnie po niego pojade
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kasiu, u mnie ketmie do tej pory dobrze sobie radziły. Niestety, tej zimy nie przetrzymały, więc więcej sadzić ich nie będę. Jakie konkretnie rośliny masz na myśli, bo mnie nic do głowy nie przychodzi :lol:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Kasiu z tą zdrowotnością jest różnie. Mam je dopiero 2 sezon. Wszystkie zakupione w zeszłym roku. Może musiały się zaaklimatyzować. Ale dla kwiatów Clair jestem gotowa się poświęcić i pryskać, nawozić i co tam jeszcze.
No jak byś mi go ukorzeniła, to musiałybyśmy się spotkać :;230
Czytałam na wątku zlotowym, że ludzie już chcą planować następny zlot i na jesieni.
Ale ich wzięło :wink:
Tylko, czy to nie będzie za zimno?
A swoją drogą to zapraszam do mnie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”