Dorotka nie ogarniam tych nazw w każdym razie mam Salitę ,Eden Rose pnące i jeszcze takie pełne bledszy i ciemniejszy róż wyższe 70-80cm i 100-120 cm.ale jakie nazwy to muszę szukać w zapiskach a teraz mi się nie chce podnosić kiedyś ci napiszę.A najlepiej by było jak bym się doczekała kwiatu tylko jakoś ta pogoda nie może się wyklarować ciągle zimne noce przy takiej pogodzie to nie zdążą zakwitnąć.

Ze szklarenki też się cieszę na drugi rok może uda mi się skombinować gnoju to będzie lepiej rosło bo teraz jakoś marnie.Turkuć tylko szaleje i podjada sobie ile chce bo nawet nie mam kiedy zapolować na niego.

Jak jeszcze gdzieś uchwyciłam to pokażę ci płotek też wyczyn moich chłopów ciężko było ale zrobili. Niestety szukałam i nie znalazłam widzę że trochę zdjęć mi pożarło przy tym formatowaniu dysku zatłukę synka jak nie da się odzyskać zdjęć z Wiednia

zakończę przyjemniejszym widokiem bo ten dzień jakiś ciężki dla mnie.

to co prawda nie mój ogródek ale szwagierki ale tam jest co oglądać niestety nie zgadza się na wciągnięcie do forum a ma pięknie.To jedno nie zaszkodzi podzielę się z wami.