Zielona radość :)
Re: Zielona radość :)
No cóż wpadłam z wizytą i wpadłam w kompleksy (głównie z powodu oczka).Gratuluję pracowitości.
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Wam za wizytę i pozytywne opinie
Dzisiaj zaczął się "szał" irysowy. Bergenie przekwitły , po nich tulipany , następnie czosnki i przyszedł czas na iryski. Później będą grzybienie aż do późnej jesieni

Moje obrzeże dojechało

Czekamy jeszcze na deszcz i będzie idealnie

Dzisiaj zaczął się "szał" irysowy. Bergenie przekwitły , po nich tulipany , następnie czosnki i przyszedł czas na iryski. Później będą grzybienie aż do późnej jesieni

Moje obrzeże dojechało

Czekamy jeszcze na deszcz i będzie idealnie

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Właśnie ten moment w oczku lubię najbardziej,oczywiście jeśli mamy wokoło tyle irysków 

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30

- wingslessangel
- 200p
- Od: 15 lip 2011, o 15:43
Mistrzostwo ta Twoja praca! Aż popadłam w kompleksy.... 

Si vis amari.... ama, ama, ama...... Pozdrawiam Aguś.
Tu są moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=45738" onclick="window.open(this.href);return false; Tu jest mój zielony zakątek: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=45755" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu są moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=45738" onclick="window.open(this.href);return false; Tu jest mój zielony zakątek: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=45755" onclick="window.open(this.href);return false;
Piotrek ja też mam iryski - ale niestety tylko żółte. Te niebieskie są cudne. Ale kiedyś przywiozłam sobie z Mazur czermień błotną i przyjęła się, właśnie kwitnie. Bardzo lubię też taką roślinkę która nazywa się łączeń baldaszkowaty, ma takie ładne różowe kwiaty. Niestety nie mam jej, ale zdobędę!
- PiotrekP
Dziękuję Wam za kolejne odwiedziny oraz tym którzy byli pierwszy raz
KLEO, jak przypomnisz się na jesieni to wyślę CI większą kępę tych irysów. Rosną jak szalone ponieważ dostają nawóz oczkowy
Dzisiaj pryskałem wszystkie rośliny od różnego robactwa , jutro przeciw grzybowi a za dwa , trzy tygodnie powtórka oprysków.

KLEO, jak przypomnisz się na jesieni to wyślę CI większą kępę tych irysów. Rosną jak szalone ponieważ dostają nawóz oczkowy

Dzisiaj pryskałem wszystkie rośliny od różnego robactwa , jutro przeciw grzybowi a za dwa , trzy tygodnie powtórka oprysków.
- LaViol
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja piórkuję! jaki masz zadbany ogród!
Gratuluję 
<poszła się spalić ze wstydu>

<poszła się spalić ze wstydu>

"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2

- PiotrekP
Dziękuję za wizytę i miłe słowo
Kilka fotek z niedzielnego poranka :

Efekt piątkowej pracy

Kilka fotek z niedzielnego poranka :
Efekt piątkowej pracy

Przeszłam przez cały ogród..........BAJECZNY.......wszystko takie idealne.....
podziwiam ....przycupnę na ławeczce na sekund kilka 

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Noż znów szczęka opadła do samej ziemi, no cóż, gdzież się tam równać z perfekcjonistą?
Szacun wielki!

Piotrek - chętnie przypomnę się jesienią bo iryski cudne. Dzięki!
A azalia przepiękna, takie są właśnie najładniejsze, takie poduszkowe i całe pokryte kwiatami. A rabatka z żurawkami cudna!
A azalia przepiękna, takie są właśnie najładniejsze, takie poduszkowe i całe pokryte kwiatami. A rabatka z żurawkami cudna!
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Ale zdjęć zapodałeś,i pokazałeś w końcu miejsca których wcześniej nie widziałam
z przyjemnością znowu podziwiałam
z przyjemnością znowu podziwiałam

- PiotrekP
Julko, bardzo dziękuję za miłe słowo i zapraszam częściej
Lukrecjo , przesadzasz , nie ukrywam że bardzo miło mi to słyszeć i też zapraszam częściej
Kleo , jeżeli będziesz chciała to wyślę nawet po przekwitnieniu, kwestia tygodnia. Zdążą się solidnie ukorzenić
Drewutnia , mam jeszcze jeden zakątek , przed ogrodzeniem ale jest w fazie zarastania więc nie ma co pokazywać
Dziękuję Wam za wizytę

Lukrecjo , przesadzasz , nie ukrywam że bardzo miło mi to słyszeć i też zapraszam częściej

Kleo , jeżeli będziesz chciała to wyślę nawet po przekwitnieniu, kwestia tygodnia. Zdążą się solidnie ukorzenić

Drewutnia , mam jeszcze jeden zakątek , przed ogrodzeniem ale jest w fazie zarastania więc nie ma co pokazywać

Dziękuję Wam za wizytę

Piotrek - super i dziękuję.Może ja czymś mogę Ci się zrewanżować? Porozglądaj się u mnie i daj znać.Może chcesz rsesta wężownika, takiego różowego? Albo tojada, albo paprocie?