Doniczkowe joli1313 cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Doniczkowe joli1313 :)

Post »

Iwona,rozumiem.OK.Może coś pokombinuję.Chociaż myślę,że mam za mały ogródek na kanny.No ale pokusa jest-jak obejrzałam Twoje ;:108 :;230 ;:63

Iza,a u nas tylko poświęciło wczoraj ;:224 ;:145 nawet ziemia po wierzchu nie zmokła.Będę nalegać dziś na M.żeby wody przywiózł z jeziora do warzywa..Oj jak ten deszcz potrzebny ;:174 .
Nie wiem kiedy sadzić pomidory :? :roll: .Chyba muszę się wstrzymać do co najmniej 20go.Strach przed przymrozkami bo niby miały być.Ale mogą się odwlec.
No i tak mnie wkurzyło zielsko,że opryskałam randapem ;:224 .No i muszę czekać na efekty ;:224 ;:219 .Znalazłam trochę w ''zapasie''.Więc nie wskazane ruszać poletko.Ale nie narzekam na brak roboty :lol: .Tylko już bym chciała nie chodzić z tymi skrzynkami :roll: :;230
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

Dziewczyny z pewnościa funkcjonują "wesje dla zony" "wersja dla męża" ja zastosowałam ostatnio "wersje dla mamy" kupilismy wieksze akwarium dla synka (bardzo walczył) coby zrezygnował z pomysłu zakupu pieska.

A fiołek śliczny.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Spróbuj kupić 1-2 na początek na pewno zmieścisz. Polecam.

fishkomp a w mojej rodzinie to ja walczyłam najbardziej o kupno pieska bardziej jak mój syn.
Ja od dziecka miałam i kocham psy .Problem miałam z przekonaniem męża.
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

Joluś wiem że deszcz wskazany nawet i u nas bo niby pada od kilku dni a w ziemi sucho :( a w studniach to sie nie mówi

Ja już skończyłam bieganie ze skrzynkami,wszystko już ponad 2 tygodnie trzymam na polu bez chowania,tylko sprawdzam co noc czy nie ma mrozu :roll:

Jak upolujesz jakieś fajne kanny to ja ..plissss..... :oops: :oops: :oops: ;:196 ;:196 ;:196 ;:196

Moje prawie wszystkie poszły ;:19 ;:145
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co do ''wersji''-to czasem dobrze nie znać całej prawdy ;:224 ,bo później głowa tylko boli,jak zna się całe koszty ;:224 :;230

Mam jeszcze podobnego fiołka o biało-wiśniowym kolorze.Zdjęcia może jutro zrobię.Ale fen fioletowy jest ładniejszy.Ma intensywniejszy kolor.

A co do pieska-to myślę,że na wsi-nie ma sprawy.Ale trzymanie psa w mieście,gdy dzieci idą do szkoły,a dorośli do pracy-a ten pupilek sam w domu :? .to nie bardzo ;:222.

Iza ,nie ma sprawy-moje kanny-są Twoje ;:108 :;230 .Ja też zwykle zostawiam wszystkie doniczki na podwórku.No ale jak zapowiadali u nas -6 stopni,to spanikowałam.Na szczęście było na plusie.A wczoraj zabrałam,bo wyglądało na deszcze.A pomidory pod okapem stały-przy garażu.No i jak tu nie połamać ;:224 :;230 .Moja wina ;:180 ;:131
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Jolka Jolka czyli to Ty powinnaś dostać po uszach nie M :;230 :;230

Ale z tego co widziałam to pomidorów bedzie u Ciebie dostatek ;:224

Kanny Twoje to moje? :twisted: :tan ssssssssuuuuuuuuuuper
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:196 .Wiem,trochę moja wina ;:131 ;:145
Pomidorów dużo,ale po 2 krzaczki z odmiany.Więc jak złamał kilka,to może i te parne ;:224

Kanny mam te zwykłe i kupiłam w tym roku 4 nowe,ale 2 nie wiem,czy wyjdą,bo jakieś nędzne były.Może się rozrosną,to będę o Tobie pamiętać ;:196
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Jola gratuluję cielaczka ;:138 Mówiłam, że będzie 3 tyg po terminie :lol: Masz szczęście, że urodziła Ci się w dzień, u mnie się rodzą tylko w nocy :D
Miałaś kiedykolwiek bliźniaki?
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki.Tak raz mieliśmy bliźniaki.Ale sprzedaliśmy.Chyba miały słabe płuca bo tak ''dyszały''.Pewnie miały ciasno w brzuchu ;:224 :;230 Bałam się hodować.

A kiedy Ty wstawisz jakieś zdjęcia u siebie?Pochwal się co tam kupiłaś ;:108 ;:65 .Robiłaś zakupy u Magdy,pokazuj ;:65 ;:180
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Dziewczyny jesteście niesamowite :;230
Co prawda mieszkam na wsi, ale mam tylko psa i kota i jak dla mnie, to już za dużo :oops:
Wersję dla M już nie stosuję, bo na starość zrobił się jakiś ślepy i już nie muszę :tan
Jolu ja też trzymam jeszcze kilka roślin w domu i sama już nie wiem, sadzić...nie sadzić...przecież już po ogrodnikach i zimnej Zośce, a tu nadal zimno :!:
Chyba jednak zaryzykuję, bo mam już dość tego bałaganu.
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu ;:196
Może z tych co mi się ostały wybierzesz coś dla siebie :D

Z tymi pomidorami to już musiał by być wielki pech żeby złamał akurat parowe :(

Iwonko ciekawe kiedy mój M będzie na tyle ślepy :;230 ,choć muszę przyznać że czasem nie zwraca uwagi na nowe zakupy,a może tylko udaje dla świętego spokoju :wink: ;:224
poszukuję ,sprzedam
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Izo sama nie wiem, co lepsze...młodość, czy ślepota :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:196 zaczynam myśleć że jednak młodość ;:224

zawsze temu M można coś wcisnąć nawet jak nie jest ślepy :;230
poszukuję ,sprzedam
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22

Post »

jola1313 pisze:
Kanny mam te zwykłe i kupiłam w tym roku 4 nowe,ale 2 nie wiem,czy wyjdą,bo jakieś nędzne były.
Nie pamiętam czy Tobie pisałam czy nie, bo już się gubię ale pamiętaj zdjęcia wszystkich swoich kann zamieszczaj u mnie w wątku normalnie otwarte.
Wtedy ich nie przegapię i będą cieszyć moje oczy.
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu przyszła już dziś paczka od ciebie. Bardzo ci dziękuję. ;:196
Mam tylko pytanie jedno. Kwiatek fuksji się urwał jak na złość i teraz mam dylemat mały. Fuksje były zapakowane w dwa pakiety. W jednym były 4, a w drugim dwie sztuki, na jednej z tych dwóch są jasne pączki. Domyślam się, ze to dwie różne odmiany, czy możesz napisać, która jest która, jeśli faktycznie tak jest i jak wygląda ta druga.
Aha, ten kwiatek faktycznie bardzo podobny do kwiatka tej mojej przygarniętej, no może odrobinkę mniejszy. :roll:

Trzykrotka śliczna, takiej własnie nie mam. :tan ;:196
Grubosza tez nie mam i nie wiem, czy on u mnie da radę w tych ciemnościach, no ale spróbuję. Czy mam go ukorzeniać w wodzie? Koleusy, których dałaś mi całe mnóstwo już moczą się w słoiku, zresztą wszystko na razie się moczy, bo nie mam w domu akurat grama ziemi. ;:223 Po południu polecę i kupię, żeby wsadzić fuksje. Ale będzie czad z tymi fuksjami w tym roku. :tan
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”